0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Какви ще ги вършим през пролетта?
« Отговор #780 -: Май 13, 2006, 09:42:41 am »
Здравейте, момичета!

Вчера бях  в София в "Тина Киркова" на преглед - да видим как се развива бебо. Та всичко е наред - 14мм и с тупкащо сърце.

Но искам да съобщя на всички момичета, които предвиждат този месец АРТ в "Тина Киркова" . Болницата спира АРТ процедурите от 13 юни до 21 юни. В момента са спрели предварителната подготовка, която следва да продължи идния месец. След това ще работят в края на юни и целия юли АРТ, август и септември го дават отпускарски.
Та искам да предупредя момичетата, които предвиждат процедура там и най -вече тези от провинцията - да не пътуват напразно. По- добре се обадете по телефона и се консултирайте какво да предприемете.
ПС: Това ми го казаха  Йорданов и Варилов
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #781 -: Май 13, 2006, 22:57:40 pm »
Мили моми4ета,в4ера направих първото си инсе.Надявам се след 2 седмици на положителен резултат.
Имах доста спазми и болки в корема,при вас как бе6е?Док ми каза,4е е нормално,но аз съм притеснена.
Благодаря ви. И на вси4ки запо4нали някакви процедури много успех и само положителни резултати. :bfp:  :bfp:

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
*

rene_24

• 224
  • няма радост по -голята, от това да станеш МАМА!
« Отговор #782 -: Май 14, 2006, 09:06:57 am »
Елеонор,стискам ти палци ,мила! :crossfingers:  Вярвай ,че ще стане и ще стане! Да знаеш ,че всички ние сме с теб!
А за спазмите.... аз сам с две инсета,но не сам усещала болки или спазми! Нека и другите да кажат!!
Очакваме да ни съобщиш за  :bfp:
*
« Отговор #783 -: Май 14, 2006, 11:46:01 am »
Зейтуни, стискам ти палци!
Момичета, ето ме и мен след преглед, днес е 9-ти ден лека стимулация.Бях при док. Аз верно ще се окажа максималист - имам вече 8 откроени фуликула - между 11-13мм, лигавицата е 7, надявам се поне до 10 - 11 да я докарам. Остават ми поне още 5-6 дни до пункция. Днес ми биха един Мерионал. Чувствам се много добре - и психически и физически. Вече знам , че това е моята формула. Слава богу , че така става, умирах от ужас да не повторя филма" Хиперстимулация 2" :wink: Много успех на всички в процедура, много ви целувам :heartbeat:  
Ааа, днес видях и родилното в нашата клиника. В момента го правят, направо е супер!
П.П. -  Към Фреш, Грейс и Балми - Дано след 9 месеца да сме там  :lol:
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*
« Отговор #784 -: Май 14, 2006, 12:55:55 pm »
Браво Ели , радвам се ,че този път при тебе няма да има хиперстимулация :lol: Дано всичко да мине нормално и след 9 месеца да си в новото родилно :lol:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #785 -: Май 14, 2006, 13:36:43 pm »
Мила Зейтуни и Ели и на двете много ви стискам палци!!!!! :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:  :bighug:
*
« Отговор #786 -: Май 14, 2006, 14:03:20 pm »
Мерси много момичета! Тигра, нали разбираш, че и твоята формула е като моята  :wink: Никакви зверски дози,  само лека стимулация за теб, ей! :love:
*
« Отговор #787 -: Май 14, 2006, 18:18:34 pm »
С такава формула смятам да я захвана септември :lol:  , ама все пак не е концерт пожелание де каквото кажат докторите.И на мен не ми се гледа филма "Хиперстимулация" 3 част  :twisted: Абе като дойде момента ще му мислим.Ще се отчитам в есената тема  тогава , засега   прилкючих , надявам се есената да не е толкова шарена и изпълнена с неприятни емоции,че тази пролет ми се случи всичко ,което можеше да стане - инвитро , хиперстимулация , кръвоизлеви,хоп бременост 8O ,и я прилкючих с кюретиране :cry: Явно пролета не е моя сезон :D
На всички момичета които чакат резултат , пожелавам само положителни тестове и сладки бебета
« Отговор #788 -: Май 14, 2006, 18:30:21 pm »
Елеонор, стискам палци да те споходи късмета на начинаещия!Дано първото ти инсе да е последно.
Ели, много се радвам за резултатите при теб.8 фоликула е супер.А лигавицата ще порасне.При мен на 8-ми ден беше 6,5 мм, а в деня на трансфера беше станала 10 мм.
Ади, благодаря за палците :D .

П.П. И аз видях новото родилно.Смятам да се намърдам в групичката :wink:
*
« Отговор #789 -: Май 14, 2006, 20:23:23 pm »
здравеите да се отчета и аз в четвартак ми беше пункцията небеше толкова страшно колкото си мислих.изкараха 80 и 17от тях бяха читави днес ми беше трансфера сложихами 10 а 4 замразихме сега две седмици обииствено чакане успех на всички момичета и само положителни резолтати :bighug:  stork-boy  yahoo_17
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #790 -: Май 14, 2006, 20:26:10 pm »
krem4o  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:  :balk_21:
*
« Отговор #791 -: Май 14, 2006, 21:25:12 pm »
Успех на всички момичета. Стискам палци за положителни резултати. yahoo_17  yahoo_17  yahoo_17
П.П. Пазете място и за мен в новото родилно, надявам се до 2- 3 месеца и аз да започна.

*
« Отговор #792 -: Май 14, 2006, 22:15:59 pm »
Кремчо, нещо не мога да разбера-извади ли са ти 80 яйцеклетки и ти връщат 10 ембриона ли????????? 8O
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #793 -: Май 14, 2006, 23:54:37 pm »
изкараха 80 и 17от тях бяха читави днес ми беше трансфера сложихами 10 а 4 замразихме сега две седмици обииствено чакане

Чакай,че и аз се опулих 8O .Кремчо сигурна ли си в цифрите?
*
« Отговор #794 -: Май 15, 2006, 09:25:49 am »
Много късмет на всички в процедура  :D
Зейтуни, как да се намърдаш в групичката за родилното, бе, ти си първа в класацията  :D
Ели, 8 е чудесно, направо чудесно, дано всчико върви така добре и тази седмица  :D
Мацки, хубаво ли е родилното и аз да отида да го видя  :lol:
Елинор, спокойно изчакай резултата, дано да е положителен  :lol:
Не се притеснявай, спазмите и болките са нормални, аз също ги имам след всяка инсеминация.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #795 -: Май 15, 2006, 10:04:33 am »
Грейси, Зейтуни, родилното е направо страхотно. На 3-ти е таж е залата, а на 4-ти стаите за майките и бебенцата, има и млечна кухня :lol: Боядисано е един млечен жълторозов цвят. Защото е последен -мансарден етаж има много  готини скосявания и е много уютно. Хехехех, аз даже и стая си харесах :wink: Направа ще е супер там да раждаме, ама първо да забременеем де :wink: Страшно много късмет ви пожелавам на всички и повече положителни мисли!
*
« Отговор #796 -: Май 15, 2006, 10:09:51 am »
АААА, и Кремчо кви са тези цифри, какво е това чудо, нещо си се ошашкала и май си се объркала :idea:
*

Anonymous

« Отговор #797 -: Май 15, 2006, 10:36:50 am »
Eli7, страхотни резултати. Нека това бъде твоята печаливша формула. Късмет.
Кремчо, стискам всички палци за положителни резултати след 2 седмици.
eleonor_78, много късмет и успех на начинаещия.
*
« Отговор #798 -: Май 15, 2006, 10:37:33 am »
не бе несам док така каза иаз в началото помислих,че е от опоиката ама и мажами попита и док.така му каза
« Отговор #799 -: Май 15, 2006, 10:40:19 am »
Цитат на: krem4o
не бе несам док така каза иаз в началото помислих,че е от опоиката ама и мажами попита и док.така му каза

Krem4o, това не е ли хиперстимулация или бъркам нещо  :?: