Здравейте, момичета.
Не съм влизала от няколко дни , защото съм на работа, а вечерта като се прибера съм като парцал. Сега имам време, изчетох всичко и сядам да драсна някой ред в любимата си темечка
Много се моля за всички ви, които сте в процедура, в най-скоро време да успеете. Вярвам, че ще е така. Ама то за една седмица много добри новини бе, и то от хубави по-хубави. Стискам ви палци - на всички.
На тези, които не успяха този тираж, пожелавам да съберат сили и кураж и да продължават борбата. И утре е ден! Не се отчайвайте, вярвам, че всичко ще се нареди - бавно, но СЛАВНО!
ТА, искам да те успокоя и да ти кажа, че след моя трансфер трябваше да направя теста на 17-ия ден. Е, аз първия го направих на 14-ия. Видя се втора чертичка, но много бледа. На 17-ия вече беше много по-ясна. И ги имах същите страхове като твоите, но се оказаха напразни. Сигурна съм, че и при теб ще е така. Ако можеш успокой се и устискай поне още един ден и тогава напишкай един тест. И съм сигурна, че ще изживееш прекрасния момент от тази гледка:
И на всички други момичета го пожелавам от сърце.