0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Какви ще ги вършим през пролетта?
« Отговор #900 -: Май 23, 2006, 09:09:13 am »
Ели, още от четвъртък сме започнали с палците и не сме спирали  :D
Дано този път да успееш  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #901 -: Май 23, 2006, 09:10:31 am »
Цитат на: Eli7
Оги, днес ми е 3-ти ден, а в четвъртък съм на преглед. В моята клиника следят какво става на 5-ти и 10-ти ден. Измерва се Естрадиол, прогестерон и Бета Че ха Ге.

Късмет душко и да удариш в тавана с ЧХГ-то!

*
« Отговор #902 -: Май 23, 2006, 09:43:10 am »
Ели7, стискам палци. До сега си отличник!
При мен уринен тест - отрицателен  :cry:
Но доктора каза, че това нищо не значи и ми взе кръв за тест. Довечера ще е ясно какво - що.
*
« Отговор #903 -: Май 23, 2006, 09:59:24 am »
Та, не се отчайвай, това наистина нищо не значи  :D
Чакаме резултата от кръвния, дано е положителен :lol:
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #904 -: Май 23, 2006, 10:11:35 am »
Цитат на: Eli7
В моята клиника следят какво става на 5-ти и 10-ти ден. Измерва се Естрадиол, прогестерон и Бета Че ха Ге.

Това пък не го знаех, чак и бета ЧХГ на 5-ти ден, вярно ли :roll:

Иначе сме си стиснали палците, нищо че поизчезна - мислим те (мислим ти едни хубави неща!) :D

Ели, а искам да те попитам, какво казват ембриолозите - може ли да се каже, че има някаква разлика между качеството на ембрионите при стимулация с инжекции и при този вариант, кломифен цитрат + малко инжекции?

ТА, кръвният е истината, стискам палци :!:
Благодаря ти, Бени!

*

balmi

« Отговор #905 -: Май 23, 2006, 10:19:15 am »
Ели7, спокойно миличка, аз имам хубави предчувствия!!! Стискам палци !!!
Та, изчакай кръвния тест. Аз на другите тестове не вярвам. Стискам силно палци.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #906 -: Май 23, 2006, 10:36:54 am »
Колко обнадеждаващи новини :balk_602:  . Стискам силно палци на всички момичета - които са в АРТ процедури и които си почиват от такива :wink: Дано да завалят мнооого  :bfp:

*

dessyta

« Отговор #907 -: Май 23, 2006, 11:10:29 am »
ТА не губи надежда миличка!! Стиснали сме всички палци :D  Чакаме добри новИни довечера!
Ели, ти си знаеш, че съм с теб!!! СледВам те по петите, тъй че имаш само един вариант-2 чертички!! :D  :D В четвъртък ми е операцията-може да се видим, ако си следобяд.
« Отговор #908 -: Май 23, 2006, 18:27:47 pm »
Някой изследвал ли е естрадиол на 7-ми ден от стимулацията за инвитро? Много нисък е моя - 150  :(  
Фоликули 6-7 бр с размер 8-10 мм
Лигавица 6 мм.
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #909 -: Май 23, 2006, 19:04:08 pm »
Блага70,аз съм изследвала естрадиол,но на 8 ден стимулация с Гонал за инсе.И резултата бе6е около 400,със 4 фоликула,от които единият 17мм,а другите 3 бяха 13-14мм.Мисля 4е,за да има6 поне един 4итав фоликул естрадиола тряббва да е около 200.
Късмет

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
« Отговор #910 -: Май 23, 2006, 19:40:38 pm »
Ох, надявам се в четвъртък естрадиола да по-висок
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #911 -: Май 24, 2006, 10:18:00 am »
Хей, ТА, надявам се мълчанието ти да е положителен знак?! Нощес те сънувах и имаше кръвен 60.  Надявам се да съм познала?!
Късмет и....не ни дръж в напрежение.

*
« Отговор #912 -: Май 24, 2006, 10:32:31 am »
хей момичета, честит празник!  :D  нека май и юни ни донесат много положителни емоции и новини!
ТА, надявам се кръвният тест е показал съвсем различно от уринарния  :wink:
Елеонор, браво!  :crossfingers:

аз още чакам...нещо ме приболява коремът чат-пат като при миналите неуспешни опити. Но ще се старая да бъда оптимист до край....
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]
*

rene_24

• 224
  • няма радост по -голята, от това да станеш МАМА!
« Отговор #913 -: Май 24, 2006, 10:55:13 am »
Честит празник момичета! И аз  ви пожелавм на всички :bfp:  
Да ви кажа ,че пункцията ми ще е сигурно в петък,ако немога да пиша да знаете къде съм изчезнала! Малко се страхувам ,но знам ,че го правя в името на наи-святото! :wink:
Искам никоя от вас да не забравя ,че много ви стискам палци! И Блага ти наистина се нуждаеш от нашите палци,така че въобще няма да отпускам моите и съм духом с теб! Дано естрадиола да е по-висок в четвъртак ли каза??
ТА,чакаме резултат от кравния,дано да е  :bfp:
*
« Отговор #914 -: Май 24, 2006, 10:58:20 am »
късмет, Рене! :goodluck:
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]
« Отговор #915 -: Май 24, 2006, 11:44:21 am »
Здравейте, момичета! Честит празник!
Стискам палци на всички ви! Я, какво хубаво време е навън. Няма начин да не ни зарадва някой.
Моя тест е отрицателен.Явно ще е друг път.Няма да се отказвам засега :) .
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #916 -: Май 24, 2006, 12:02:38 pm »
Здравейте, момичета и честит празник!!! Вчера ми беше трансфера на едно ембрионче, защото нямах повече. Не съм ви писала досега, защото не вървеше добре при мен стимулацията и не исках да ви притеснявам. Слава Богу стигнах до трансфер, защото имаше вероятност въобще да не стигна!!! Сега си почивам, ще съм си вкъщи и се надявам да пиша само хубави неща!!! Стискам палци на всички момичета, които в момента са в АРТ процедури и нека имаме много късмет!!! Радвам се, че ви има!!!

*
« Отговор #917 -: Май 24, 2006, 12:09:51 pm »
Браво Киара!! Едно, ама качествено! Хайде да ни отсрамиш нас- неуспелите с много върнати! Стискам палци!!!!

Зейтуни :-(

Стискам палци на всички!
Весел празник!
*

rene_24

• 224
  • няма радост по -голята, от това да станеш МАМА!
« Отговор #918 -: Май 24, 2006, 12:13:43 pm »
Зейнути не се отчайвай,следващия път ще успееш! Ние ще ти стискаме палци! А на теб Киара ,започвам от сега да стискам :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:
И дани зарадваш с :bfp:
Благодаря Майски, и на теб късмет! :)
*
« Отговор #919 -: Май 24, 2006, 14:05:35 pm »
Ехо, момичета, аз тези дни рядко влизам ама и всичко изчитам - от -до. нещо страшно съклетясах в къщи  и не ме свърта. Фрешче ти  си много ученолюбиво дете, всичко искаш предварително да ти е ясно :book: Виж, не си затормозявай мисълта излишно, че всичко в ход се променя много бързо. Иначе качеството на яйцата не зависи от вида стимулация до колкото знам, дори може би естествените процеси, когато не са прекалено форсирани са за предпочитане.
На всички неуспели този път пожелавам една хубава почив и наесен с песен...
А на всички, които  като мен в момента се печат на бавен отън, пожелавам оптимистични мисли и здрави нерви :smiley_abxb:
Десита, а на теб стискам палци утре да мине всичко успешно и да е едно ново начало за бебочета :!:
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!