0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
Какви ще ги вършим през пролетта?
« Отговор #760 -: Май 11, 2006, 14:34:12 pm »
Благодаря ви,бебе и ади
бебе,съжалявам много,дано скоро се похвали6 с положителен резултат,6те ти стискам палци,мила.
Блага,аз 6те правя инсеминация,не инвитро
запо4нах стимулация с Гонал на 3 ден от цикъла,преди това не съм ползвала Диферелин,естрадиолът ми бе6е в нормите.В продължение на 7 дни,ве4ер си поставях Гонал 75 и на ден 12(утре)6те ми бъде инсеминацията.Док каза така ,за6тото же4е имам 4 добри фоликул4ета и няма да 4акаме по-ве4е.И сно6ти на 11 ден си поставих Оvitrelle 250.
Успех на вси4ки,запо4нали АРТ :wink:  :P

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
« Отговор #761 -: Май 11, 2006, 16:52:13 pm »
Мила white, не исках да те безпокоя на лични и затова не ти писах. Надявам се, че вече си добре и гледаш напред :kiss:
Д-ра ме вика за стимулация на 12-ия ден след диферелина и ми се стори по-рано от колкото при вас и за това питам. Естрадиола още не ми е изследван. В събота ще го изследват и ако е о.к., стимулацията започва същия ден. Дано да е достатъчно нисък.
Елеонор и Кремчо, желая ви успех от сърце  :D
*
« Отговор #762 -: Май 11, 2006, 19:17:36 pm »
Бебо, съжалявам  :(  

Елеонор и Кремчо , успех!!!! stork-boy

аз започнах стимулация с Клостилбегит. Уфф дано не стане пак някой задържан фоликул! на 8-мия ден съм на преглед (пада се наделя)
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #763 -: Май 11, 2006, 21:48:01 pm »
Цитат на: Maiski
Бебо, съжалявам  :(  

Елеонор и Кремчо , успех!!!! stork-boy

аз започнах стимулация с Клостилбегит. Уфф дано не стане пак някой задържан фоликул! на 8-мия ден съм на преглед (пада се наделя)

Мила преди да почнеш стимулация ,не те ли гледат задължително на узи. та дали няма кисти....???????
Надявам се да има само положителни изненади!!!!Успех мила от все сърце!! yahoo_17  yahoo_17  yahoo_17
*

rene_24

• 224
  • няма радост по -голята, от това да станеш МАМА!
« Отговор #764 -: Май 12, 2006, 08:36:42 am »
Блага, мен ме виака док. утре, на 15-ти ден от Деферелина,сигурно и тогава ще ми изследва Естрадиола и когато разбера с какво ще започнат стимулациите пак ще пиша!
Стискам палци  и на краката даже ,дано при всяка от нас да се получи този път! :grouphug:
*
« Отговор #765 -: Май 12, 2006, 11:43:59 am »
Здравейте, и аз да се отчета за леката стимулация за инвитро. Днес ми е 7-ми ден, взимам от 3-ти ден по 1 и1/2 Серофен. Бях при докторката тази сутрин, откроили са се 4 фуликула, около 10-11мм. Биха ми и 50 Единици Пурегон с идеята още някой от фуликулите да дръпнат.Дано да мога поне 5 да ги заформя. Изтъняване на лигавицата на този етап нямам, специално попитах док за това.Иначе мога да посъветвам всички момичета, склонни към хипер стимулация, да пробват варианта с лека стимулация. Психически и физически е несравнимо по-леко, за парите да не говорим...В неделя съм пак на доктор, ще разказвам.
А на всички сладурки в процедура изпращам най-милите си мисли и най-хубави пожелания :heartbeat:
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*
« Отговор #766 -: Май 12, 2006, 11:46:09 am »
Ели, стискам ти силно палци. Дано този път е ТВОЯТ.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #767 -: Май 12, 2006, 11:48:43 am »
Ели, стискаме палци  :D
На всички момичета късмет и леки процедури  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

rene_24

• 224
  • няма радост по -голята, от това да станеш МАМА!
« Отговор #768 -: Май 12, 2006, 12:32:00 pm »
И от мен касмет и се моля за всички! :sucky:
« Отговор #769 -: Май 12, 2006, 13:12:34 pm »
Ели, браво бе! И четири е добър брой, въпреки че те знам че си максималистка в това отношение :D
Благодаря ти, Бени!

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #770 -: Май 12, 2006, 13:15:06 pm »
Ели, трябва да стане този път!  :wink:

« Отговор #771 -: Май 12, 2006, 14:49:59 pm »
Успех на всички момичета в процедура! :)
Отчитам се за ин витрото на спонтанен цикъл.Стимулацията беше със Серпафар-от 3-7 ден по 1 табл.На 8-ми ден на УЗИ се видяха 2 фоликула по 17 мм и 1- 13,5 мм.Пункцията беше на 11 ден.Малкия фоликул беше изчезнал, извадиха 2 яйцеклетки.В последния момент решихме да правим икси за по-сигурно.Единия ембрион не се разви, но другия беше много добър.Вчера направихме трансфера, лигавицата беше 10 мм.
Та това е.Аз съм доволна, много се притеснявах за качеството на яйцеклетките и изобщо не се надявах да стигна до трансфер.
Ако този път не стане, докторката каза че може да увеличим дозата на Серпафара на 1 и 1/2 на ден, за да се образуват 3 читави фоликула.
Стискам ви палци:)
*
« Отговор #772 -: Май 12, 2006, 14:51:33 pm »
zeituni, много, много късмет ти желая и само положителни мисли до теста.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #773 -: Май 12, 2006, 14:56:40 pm »
Късмет на всички в процедури и в подготовки за процедури!  :bighug:

Аз си получих дата за лапаро (още не ме е започнало шубето) и след това ще почваме борбата за увеличаване на лигавицата. Док каза, че без добра лигавица няма да започваме втори опит инвитро. Иначе изгорената ми раничка се дьржи много прилично и зараства добре.
*
« Отговор #774 -: Май 12, 2006, 14:57:00 pm »
Зейтуни, стискам ти силно палци  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #775 -: Май 12, 2006, 15:33:18 pm »
Зейтуни, успех и нататък!!
И аз съм по твоя път след половин месец...
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #776 -: Май 12, 2006, 15:43:46 pm »
Благодаря ви, момичета.Всички ще успеем някой ден-няма начин да не стане:). :bighug:
*

Anonymous

« Отговор #777 -: Май 12, 2006, 18:19:05 pm »
Ели, Zeituni, и на всички останали в процедура: :crossfingers: !!!!
Ади, той лекарят отчете миналия път при инсеминацията, че се е спукал фоликула, така (е този път няма какво да се притеснявам. Притеснението ми е за евентуално следващия цикъл...дано тогава не се задържи  :roll:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #778 -: Май 12, 2006, 21:55:02 pm »
Цитат на: Anonymous
Ели, Zeituni, и на всички останали в процедура: :crossfingers: !!!!
Ади, той лекарят отчете миналия път при инсеминацията, че се е спукал фоликула, така (е този път няма какво да се притеснявам. Притеснението ми е за евентуално следващия цикъл...дано тогава не се задържи  :roll:

Да разбирам но мисли за момента и не се притеснявай какво ще  стане след месец!До тогава може и да си бременна.опитай се да мислиш положително. :lol:  :lol: Късмет на всички в процедури и в подготовки за процедури!
*

_name_

лека стимулация
« Отговор #779 -: Май 13, 2006, 09:41:20 am »
моля те да ми обясниш какво значи лека стимулация ?