Я да видя какво става с темичката за Маркес и защо се е появило отчаяние в нея.
Момичета, искам да ви вдъхна кураж и да ви помоля да сте по-позитивни. Все пак понякога Маркесът работи. Ето, моят Маркес се оказа мъжки, вече е в 21-ва седмица и ми мърда в корема
Не мисля, че Владимиров прави Маркес под път и над път. Все пак човекът е доказал се професионалист, за да "печели" на гърба на двойките използвайки силна стимулация, когато не е необходима. Да, той като цяло си е привърженик на по-силното стимулиране - да не би много момичета да бъркат силната стимулация с Маркес?
Смятам, че ако имате притеснения относно силното стимулиране и изобщо протокола, винаги можете да ги обсъдите с него - докторът е отворен към дискусия. Тези от вас, които познават историята ми, сигурно знаят, че въпреки, че той настояваше за Маркес при нас още от 3-тото ин витро, ние решихме до опитаме още веднъж естествено, поради финансови причини. Не ни отказа, напротив. Когато реши да ми включи гонал на уж естествения цикъл, отново го обсъди с мен и е факт, че това помогна да изкарам 5 яйцеклетки. Друг е въпросът, че не се получи - при мен поначало проблемът беше качествен.
И отново в духа на това, че не е печелбар да кажа - когато преди трансфера на последния ни опит обсъждахме пътя по-нататък (тъй като всички бяхме убедени, че няма да стане нищо
), той самият каза, че не би правил повече ин витро с моите яйцеклетки и че може би е време да спрем. Нищо не му пречеше да каже "Нов Маркес = нови 9 хиляди лева". Но не би.
Но отново да се върна там от където започнах - Господ ни изненада и ни показа, че най-тгъмно е преди зазоряване. От пълната безизходица, сега си блъкам главата каква количка да купя и избирам все едно ще купувам апартамент
Кураж! С вас съм и редовно ви следя! Дано да съм ви на късмет!