Здравейте,
Искаше ми се да разкажа една история, която чух преди няколко дена и не знаех в кой друг форум да я пусна, та реших тук.
Онзи ден докато чаках при моят лекар се разприказвах с едно момиче, на видима възраст не повече от 35. Каза ми, че била там за инвитро. До тук добре - това е клиника за стерилитет, нормално е. След малко ме попита дали имам деца и и отговорих, че нямам и точно това се опитвам да направя. Оказа се, че събеседницката ми има 3 деца. Малко странно ми се стори, но в клиникато съм срещала всякакви случаи и след като иска 4то и не може, няма проблем да се обърне към специалист. Каква обаче била историята. Госпожата няма никакъв репродуктивен проблем ( поне не е имала преди), но след 3-тото решила, че не иска повече деца и си направила операция да и вържат тръбите. После обаче се присетила, че искала четвърто дете и отишла да си прави операция да обърнат предишната. Да, ама втората операция не била успешна и сега прави инвитро. Просто не знаех какво да и кажа на тази лигла. Как може да има такива хора - просто акъла не ми го побира.
Б.