Цвети, здравей:)
С осемте ръце, които са в нас в момента гласувам за МД и д-р Дяволов. Вече си прочела как мина моят прстой там вероятно но ти препоръчвам да отидеш до там (стига да имаш възможност), да посетиш училището им за бременни. Има в определени дни но не помня кои точно. Ще ви разведат в родилните отделения, ще ви отговорят на въпроси за неонатология, за раждане, кърмене, акушерки и каквито още въпроси те вълнуват.Ще ви покажат 7 и 12 (ВИП)етажи (следродилни) за да прецените къде искате да ви настанят след реанимация. Доколкото знам училището е безплатно или се плащаше някаква минимална такса.
Ще ти дам телефон на Дяволов на ЛС и е хубаво да му звъннеш като влезеш в 27 седмица. Оттам нататък той ще ти каже как да процедирате. Ако избереш него разбира се:) Ще те извика на преглед, ще прецени кога да те приеме в болница за да си под наблюдение. Мен ме прие в 30 г.с. Всеки ден мереха тоновете на бебетата и поне веднъж в седмицата преглед и ултразвук. Нямам думи за отношението на хората работещи там и в неонатология. Етажа на който ще те приеме (5) е супер:) Направо не прилича на болница а на хотел:)))) Е... от по старите хотели но условията са супер.
Аз му се обадих в края на 27г.с. да му кажа, че тръгвам за София и кога иска да съм при него. Отидох след 2 дни, защото се падаха почивни когато аз пътувах. Не ме е викал всяка семица на преглед докато бях в София но извън болница. Извика ме направо в деня в който ме приеха.
Много бях чувала за черния му хумор, дори първия път като му звъннах да се представя и да кажа, че искам да раждам при него (бях в 23 г.с.) го усетих:), но в действителност е един прекрасен, слънчев и усмихнат човек. Визитациите бяха най-хубавото нещо от деня:) И да, не спира да се шегува ама не ми е било черно:)))))))
С 2 думи:), звънни му в 23-24 седмица като влезеш и го питай кога те иска там, дали ще те приемат веднага и т. н. Аз имах вариант да остана в приятели и затова предпочетох да отида по-рано.
Поздрави от нас и ако имаш въпроси не се притеснявай да питаш:)
След малко телефона, че някой пищи:))))извинете за грешките ама нямам време сега да оправям, после ще редактирам:)
Да продължа:) Единствения с който ще контактуваш ще е Дяволов след като те поеме и той ще рещава всичко свързано с теб:) Ако в крайна сметка се спреш на него ще ти пиша и какво можеш да си носиш за улеснение докато си в болницата а и после за раждането и след раждането.