0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на saraapl 2
« Отговор #180 -: Декември 25, 2009, 11:47:29 am »
Сара, честита Коледа!
Според мен не ти трябва да ходиш на лекар за зърната, намажи ги с детско кремче за дупта, ако ти се намира. Но вълничката на графиката ти много ми говори  :balk_600: Направи си тестче след 5-6 дни, мисля че ще си много щастлива  :balk_21: :balk_14:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #181 -: Декември 25, 2009, 11:57:41 am »
Сара, честита Коледа!
Според мен не ти трябва да ходиш на лекар за зърната, намажи ги с детско кремче за дупта, ако ти се намира. Но вълничката на графиката ти много ми говори  :balk_600: Направи си тестче след 5-6 дни, мисля че ще си много щастлива  :balk_21: :balk_14:

Ще пробвам с кремчето защото много ме болят -при допир,като си вземам душ..Много са чувствителни.. Мерси миличка :)
« Отговор #182 -: Декември 25, 2009, 12:50:14 pm »
Дано всички тези симптоми доведат до ...(+)тест... :D...графиката ти е страхотна!!! :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #183 -: Декември 25, 2009, 12:55:45 pm »
Дано всички тези симптоми доведат до ...(+)тест... :D...графиката ти е страхотна!!! :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Истината е,че не искам да търся симптоми..искам ако е станало да разбера след тест или нещо такова.Но просто тази болка в зърната и то няколко дни след О. много ме озадачава.. Иначе хубава графика обаче дано и накрая е добре..на 2.01/3.01 ще си направя тест.. дотогава ще чакам да видя БТ
« Отговор #184 -: Декември 26, 2009, 12:00:17 pm »
Дано поднесеш най-хубавият подарък на рождения ден на мъжа си!!! :D
*

saraapl

• 2009
« Отговор #185 -: Декември 26, 2009, 19:02:02 pm »
Благодаря ти мила :) и на мен би ми харесало това много-тъкмо се учдих днес какво да му купя  :? Само да вметна че много не ме болят зърната днес.Леко само ме наболява корема-като преди да ми идва беше днес болката.. Дано не ми дойде тази мръсна лелка  :wink: иначе Бт си е добре.Според вас кога мога да се пробвам на един,да речем,по-ранен тест  :oops: :oops: :oops:
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #186 -: Декември 27, 2009, 08:23:45 am »
Сара - дано да е станало чудото! Според мене като ти гледам О по графиката, ти го дава на 15,16 и мисля, че е още рано за тестче, изчакай още поне 3 дена, и тогава ако графиката си е хубава можеш и да пробваш. Имаш моите стиснати палчета! Успех миличка.
<br />[/url][img]http://ticker
*

saraapl

• 2009
« Отговор #187 -: Декември 27, 2009, 10:38:29 am »
Сара - дано да е станало чудото! Според мене като ти гледам О по графиката, ти го дава на 15,16 и мисля, че е още рано за тестче, изчакай още поне 3 дена, и тогава ако графиката си е хубава можеш и да пробваш. Имаш моите стиснати палчета! Успех миличка.

Месри миличка,много се надявам да е станало..И аз си мисля че О. е била на 16 ден.Днес стават 10 дни след О. ще изчакам до датата си :) тока е най-правилно.И да ти кажа със сигурност ще си взема дигитален Clear View-много лекари го препоръчват тук в Испания :) ДАно ми е на късмет тази седмица
*

saraapl

• 2009
« Отговор #188 -: Декември 28, 2009, 08:16:27 am »
здравейте.как мислите на какво се дължи спадането малко на БТ.дали на това че не съм спала много макар и добре или на ...онова чудовище? офф нещо взех да издавам фронта мисля  :?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #189 -: Декември 28, 2009, 08:50:07 am »
Графиката ти е супер.:)
не се вглеждай така във всяка стойност.
Ако не наближава М /напр. 13,14 ден след О./ и видиш по-ниска стойност първата ти мисъл трябва да е, че е нещо инцидентно, а не че и този МЦ не е станало.
По графика никой не може да ти каже дали е станало или не. Така че е по-добре да си оптимист до края. :)

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #190 -: Декември 28, 2009, 11:18:29 am »
И моето мнение за графиката ти е чудесна!!! :D...Дано е станало!!! :D
*
« Отговор #191 -: Декември 28, 2009, 13:19:20 pm »
 :) Графиката ти е много хубава!
Не се притеснявай мила,това спадане на температурата е съвсем незначително. Стискам ти палци това да е твоят бременен цикъл.  :D
*
« Отговор #192 -: Декември 28, 2009, 13:41:54 pm »
 Дано това да е твоят месец! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

saraapl

• 2009
« Отговор #193 -: Декември 28, 2009, 18:27:25 pm »
Благодаря Ви милчики :) Обаче и много ме наболяват днес яйчниците..като преди да ми одйде.Ако дойде(в което съм си сигурна) ще значи ли че ми е много къса втората фаза на цикъла? 12/13 дена малко ли са-не мога да разбера.А докито ми е в почивка и не мога да отида при него до към 13 януари ...така че разчитам изцяло на вас милички :) целувам ви силно..И денис .. или който има идея разбира се, рано ли е за лелка или имам още някой друг ден на надежда  :oops:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #194 -: Декември 28, 2009, 19:02:50 pm »
Да кажа че се обадих на доки да го попитам за тест за бременност и той ми каза каквото и аз си мислех-сега да не правя ,а да изчакам поне 2-3.01..Така че ако не дойде до 5-6 дни правя тест и преглед.Предния път имах 2 отрицателни теста а се оаказах в 4-та седмица... затова и докито ме посъветва да изчакам..чакала съм досега -та 5 дена още не са болка за умиране :)
*
« Отговор #195 -: Декември 28, 2009, 20:03:38 pm »
 :) Изчакай още малко мила, поне три, четири дена .
Иначе 12 дневна лутеална фаза мисля че не е къса.
 За къса се смята когато е по-малко от 12 дена.
Според мен обаче е рано още за лелка, дано утре температурата е по-висока.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #196 -: Декември 28, 2009, 20:13:35 pm »
:) Изчакай още малко мила, поне три, четири дена .
Иначе 12 дневна лутеална фаза мисля че не е къса.
 За къса се смята когато е по-малко от 12 дена.
Според мен обаче е рано още за лелка, дано утре температурата е по-висока.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:

Ти си злато :)
*

saraapl

• 2009
« Отговор #197 -: Декември 28, 2009, 22:41:47 pm »
момичета това беше май... имам ужасни ПМ болки.Направо ме свива ужасно гадно корема.Мале ама то си е много рано-поне до тест няма да стигна.Благодаря на всички които ми помагаха..Не е бил моя месец.  :?
*

saraapl

• 2009
« Отговор #198 -: Декември 29, 2009, 19:52:04 pm »
Момичета здравейте милички мои.. значи днес имам отново ПМС обаче странното е че много ми се гадеше..И Бт малкичко се вдигна..Мисля че ще се забави лелката този път
*
« Отговор #199 -: Декември 29, 2009, 20:40:48 pm »
Дано утре и в следващите дни да не пада,а да ти се вдигне още повече температурката :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и да видим  2-те чертички :bfp1: