0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Графиката на saraapl 2
« Отговор #200 -: Декември 29, 2009, 21:04:46 pm »
Дано утре и в следващите дни да не пада,а да ти се вдигне още повече температурката :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и да видим  2-те чертички :bfp1:

Благодаря ти мила но не се надявам много :) нова година-нов късмет :)
*
« Отговор #201 -: Декември 30, 2009, 12:23:26 pm »
 :D Саричка как си ? Не ни си нанасяла днес температурата.
Дано пак да е висока .Да знаеш че още е рано за лелка и шанс има и то голяяяям!  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #202 -: Декември 30, 2009, 20:37:46 pm »
:D Саричка как си ? Не ни си нанасяла днес температурата.
Дано пак да е висока .Да знаеш че още е рано за лелка и шанс има и то голяяяям!  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Мерси миличка.Иначе БТ си е 37,което спред докито е добре като се има в предвид че моята нормална Бт е 36.4/36.5 :) Та според него е добре засега БТ и все пак било 29 ден ..Има още поне 3-4 дена до лелката :) днес съм по-добре обаче тези болки в гърдите се пренесоха по целите гърди-не само зърната..И имам и доста изявени болки в яйчниците,но знае ли човек..Каквото дойде :) аз съм добре настроена към всичко :) подготвена съм и физически и психически :):) цунки..Иначе как е графиката според вас   :oops:
« Последна редакция: Декември 30, 2009, 20:42:26 pm от saraapl »
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #203 -: Декември 30, 2009, 21:10:00 pm »
Страхотна графика  :D много ми намирисва на  :bfp: пу-пу-пу дай Боже  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

saraapl

• 2009
« Отговор #204 -: Декември 30, 2009, 21:18:50 pm »
Страхотна графика  :D много ми намирисва на  :bfp: пу-пу-пу дай Боже  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

:balk_21:
*
« Отговор #205 -: Декември 30, 2009, 21:53:57 pm »
Сара, утре ти е 14-ти ден  :crossfingers: :crossfingers: :bfp1:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

saraapl

• 2009
« Отговор #206 -: Декември 30, 2009, 21:57:33 pm »
Сара, утре ти е 14-ти ден  :crossfingers: :crossfingers: :bfp1:

Ще си изчакам закъснение ако има такова де с тези болки луди дето ги имам..лошото е че болките се пренесоха по целите гърди-отстрани отдолу,зърната ме сърбят.Мисля че е лелката .. не знам.Иначе трябва да ми дойде на 2 някъде така че имам време малко на надежда :) А тези болки убиват всичко в мен..Момичета които сте бременни и вашите гърди ли така боляха? наяраво е лудост тази болка.Днес малко повръщах и ми се гадеше ноп не го отдавам на бебе... не знам на какво се дължи
*
« Отговор #207 -: Декември 31, 2009, 12:38:59 pm »
Саричка още малко остана до деня на истината.
 Графиката ти е чудесна - температурата е все още висока - има Надежда мила !!!!
*
« Отговор #208 -: Декември 31, 2009, 16:43:36 pm »
И на мен,и на мен :wink:Стискам силнооооо :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #209 -: Януари 01, 2010, 13:26:23 pm »
:crossfingers:

благодаря Ви за подкрепата но .. всичко си идва по мястото :) дойде и обилната кремообразна слуз и Бт падна.. Другия месец
*
« Отговор #210 -: Януари 01, 2010, 14:43:51 pm »
Кураж миличка, другият месец с нови сили ! 2010 година ще е нашата  :)!!!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #211 -: Януари 02, 2010, 22:18:02 pm »
Кураж миличка, другият месец с нови сили ! 2010 година ще е нашата  :)!!!
Оооо миличка определено е наша..даже месец съм си наплюла :):) около април и то към края.. да се стяга мъжлето.а дотогава на изследвания и двамата с мъжа задължително и след това каквото реши Господ :) цунки Мел.благодаря за куража..
*
« Отговор #212 -: Януари 03, 2010, 14:21:54 pm »
 :D Точно така те искам - смело напред и ще стане един ден и при нас бебчето !!!
Вие само действайте по плана който сте си начертали  :).
Нали знаеш поговорката - "Помогни си сам за да ти помогне и Господ!"
*
« Отговор #213 -: Януари 12, 2010, 20:55:29 pm »
 :D Успешен лов ти желая мила!
 Гледам наближава ову затова започвам да стискам силно палците.  :D    :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #214 -: Януари 14, 2010, 20:01:24 pm »
:D Успешен лов ти желая мила!
 Гледам наближава ову затова започвам да стискам силно палците.  :D    :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:

Mерси миличка :) А да попитам дали е възможно да е била този месец толкова рано О.  8O нещо май ме съмнява.Бях леко настинала ама само гърлото и нямах температура ...благодаря Ви.през дните когато не съм мерила Бт според докито не е била повече от 36.50 като ми гледа предните графики и общото следене.. Ами това е-чакам сега да видим...
*

saraapl

• 2009
« Отговор #215 -: Януари 19, 2010, 20:55:46 pm »
Може ли някакъв коментар на графиката ми...
*
« Отговор #216 -: Януари 19, 2010, 21:25:09 pm »
Може ли някакъв коментар на графиката ми...
Миличка според мен няма изразена още ясна двуфазност, БТ не се е покачила май достатъчно, но не съм много веща все пак, може и да имаш късмет, когато най-малко очакваш  :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #217 -: Януари 25, 2010, 18:56:41 pm »
Здравейте милички :) аз се завърнах само да кажа че този месец го отписвам защото бях на доки..Има вдигане на Бт но не достатъчно за да е имало О. така че според доки и мен месеца е ановулаторен,но това не ме притеснява :) ще дойде и моя ден :) засега това е.От следващия месес съм с нов термометър че предния ми се скапа нещо.. аз затова и не съм мерила Бт .. ама то май и смисъл нямало :):) ами това е засега милички на всички много късмет и до скоро..Според докито до 5-6 дена ще ми дойде лелката :) ами да идва че след това няма да я посрещам поне 9 месеца  :wink:
До скоро приятелки мои и много цунки
*
« Отговор #218 -: Януари 26, 2010, 13:31:13 pm »
 :D Хайде тогава да идва по-скоро лелката, да я изпращате и да започвате с лова.  :pleasantry:
А ние ще стискаме палци този път да се получи.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: osi_9 :bighug:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #219 -: Февруари 07, 2010, 12:00:44 pm »
Здравейте и от мен милички мои... липсвах ли ви :) ами искам да питам как ви се струва засега графиката ми? мисля че добре върви.. според докито всичко си е както трябва.. сега края на февруари се прибирам за 3 седмици в Бг :) ама поне няма да изпусна О-то(ако го има де) този месец..  цунки и до после че днес е 22 градуса и не ми се стои много в къщи :)