Д-р Владимиров е един перфектен специалист и прекрасен човек. Ходя в клиниката от половин година, минах през две инсета и продължавам да твърдя, че той си заслужава титлата и дипломите. Последно бях в събота (08.01.2005) при него и той отново доказа, че мога да му имам доверие. Имах 11 въпроса, на които той ми отговори пълно и ясно. И винаги е така. А, вярвайте ми, аз съм доста досадна и питаща. Е, вярно е, че някои отговори не ми харесват, но предпочитам да ми казват истината в очите, а не да ме увъртат с празни надежди. Това също страшно много ценя в него. Този човек ми помогна чрез препоръка да направя лапароскопията само с направление от касата и да не се превърна в опитно зайче на някои студент. Никога не е препоръчал напразно изследване. А напротив, по всякакъв начин се стреми да ни спести някой лев, защото вижда колко големи са разходите. Има човечност, която аз за първи път срещам и затова ходя в неговата клиника. Там се чувствам спокойна и сигурна. Не мога да подмина и д-р Тачева (ембриологът), защото тя беше човека, който ме убеди да си сменя ника в клуба от черен отново на червен и ми вдъхна кураж. С нея съм имала толкова много разговори. Помогнала ми със съвети на най-различни теми, не само спермограми и сперматозоиди.