0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

мед. център "София"
« -: Януари 04, 2005, 13:40:42 pm »
някой да има опит с мед. център "София" на бул. "цар борис ІІІ"? чух, че там д-р владимиров се занимава с асистираните технологии, но не знам нищо за него? якой да има мнение по въпроса? благодаря! желая на всички много късмет!
мед. център "София"
« Отговор #1 -: Януари 04, 2005, 13:56:27 pm »
Прекрасен  лекар!

Аз ходя при него.И съм много доволна!
*
мед. център "София"
« Отговор #2 -: Януари 04, 2005, 14:32:28 pm »
И аз ходя при него, също съм много доволна. Отговаря на всичките ми тъпи въпроси с голямо търпение и обяснява подробно.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
мед. център "София"
« Отговор #3 -: Януари 04, 2005, 14:43:19 pm »
Аз също съм пациентка на д-р Владимиров. Доволна съм от неговия подход към пациентите. Личното ми мнение на аматьор е, че той е квалифициран и добър специалист по репродуктивна медицина.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

мед. център "София"
« Отговор #4 -: Януари 04, 2005, 15:44:38 pm »
Аз също ходя при него и съм доволна.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
мед. център "София"
« Отговор #5 -: Януари 04, 2005, 15:49:34 pm »
Аз не съм ходила при него, но съм чула добри отзиви и съм решила да отида.
*

благодаря
« Отговор #6 -: Януари 04, 2005, 15:59:44 pm »
момичета, благодаря ви за бързите отговори. обиколила съм безброй лекари и центрове. вече си мислех, че свестни няма. убива ме отношението им към пациентите. малко ме успокоихте. ще опитам и с този. :wink:
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
мед. център "София"
« Отговор #7 -: Януари 04, 2005, 16:04:02 pm »
УСПЕХ!!!И после да разкажеш впечатления,че и аз май към него се насочвам.
<br />
мед. център "София"
« Отговор #8 -: Януари 04, 2005, 19:19:03 pm »
Не съм ходила при него, но от сигурни източници знам, че е добър :)
*

Anonymous

мед. център "София"
« Отговор #9 -: Януари 05, 2005, 13:49:39 pm »
Моето впечатление от Д-р Владимиров е по-различно...Наистина е много добър специялист, много внимателен, много обяснява. Но не е никакъв психолог.
Аз отидох при него в много добро настроение с големи надежди, нищо неподозираща. Той погледна изследванията ми и направо ми каза- момиче, ти никога няма да имаш деца...Честно ви казвам,  излязох на Борис III и застанах по средата на улицата, и чаках някоя кола да ме блъсне...Изобщо не можех да се осъзная какво става.....Сега вече знам че е бил прав, но не това беше начина по който трябваше да ми го каже.  :cry:
*

jam

• *
  • 14924
мед. център "София"
« Отговор #10 -: Януари 05, 2005, 14:34:27 pm »
две неща си мисля, като прочетох споделения от теб опит...
първо, много ми е странно, че точно този лекар е бил толкова директен. моите впечатления от него са, че е по-скоро мек и заобиколен.
и второ, мислиш ли, че ако ти го кажат по-меко, това ще промени нещо? или ако беше те позалъгвал няколко месеца, да те полекува, пък ще видим, щото надеждата умира последна?
напротив, мисля, че е бил именно добър психолог в твоя случай. горчивото лекарство се изпива наведнъж, а не се дава на час по лъжичка. по-добре внезапен шамар от шока и след това приемане на нещата и действане в друга посока, отколкото мънкане и увъртане, което би могло да те остави с напразни надежди.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

-
« Отговор #11 -: Януари 05, 2005, 15:22:53 pm »
започнах тази тема, защото от 2 години си търся лекар, който да е и добър психолог, но още не съм намерила такъв. ходих нееднократно и при щерев, и при табакова / от тях съм най-разочарована/ и в света софия - все тая. тези хора не умеят да разговарят с пациентите си. първо ми казваха, че е прекалено рано, после - че съм хипохондричка, че е крайно време да спра да чета медицинска литература и да задавам въпроси, че нямам право на мнение, защото не съм лекар.... в един момент усещам, че целта е да ми вземат парите, а не да ми помогнат. отврат! то е ясно, че ще се плаща, ама поне да е на някой, който се държи с мен човешки. правя процедури и продължавам да търся лекар, който ще подходи по-различно.
напълно разбирам момичето, което иска да се самоубие. на мен такива мисли не ми минават, но все се чудя колко дълго си заслужава да се опитва... понякога се чувствам съсипана - най-вече емоционално!
но ми се иска да ви кажа:не се отчайвайте - все ще измислим нещо!
*

Anonymous

мед. център "София"
« Отговор #12 -: Януари 05, 2005, 15:34:31 pm »
Jam,
Може би си права, но ако аз не се бях прибрала жива в къщи (между другото все още ми минават такива мисли през главата) едва ли щеше да има някой полза от това. Вярвяй ми, поне първите 2-3 часа след това, когато бях в несвяст, не трябваше да ме пуска да си тръгвам, поне трябваше да ми предложи успокоително...
*

jam

• *
  • 14924
мед. център "София"
« Отговор #13 -: Януари 05, 2005, 16:27:07 pm »
мила Гост,

за това напълно те разбирам.... проблемът е, че лекарите в повечето случаи се дистанцират умишлено от пациентите си в емоционален план. тук вече не коментирам конкретен лекар, а говоря обобщено от опита си. подкрепа търсим единствено в близките хора...
и хирургът, който оперира моя баща, след операцията просто ми каза - "Рак, още 6 месеца" и си тръгна...

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
мед. център "София"
« Отговор #14 -: Януари 05, 2005, 17:48:35 pm »
Госте, по добре истината наведнъж, отколкото да ти взима парите няколко месеца, само за да ти го поднесе постепенно.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
мед. център "София"
« Отговор #15 -: Януари 05, 2005, 17:52:24 pm »
Да наистина - по-добре да не ти губят времето и парите напразно,но все пак може да се каже и по-внимателно такова нещо.
<br />
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
мед. център "София"
« Отговор #16 -: Януари 06, 2005, 09:56:57 am »
абе и на мен ми се е случвало... бях на 16, когато доктор Маринов в свищовската болница ми каза, че съм имала толкова много кисти на яйчниците, че никога няма да мога да имам деца   :dontknow:
преживяването е трудно за описване, добре че беше майка ми...
след години се оказа, че имам поликистозни яйчници, не че е голямо успокоение
щях да съм много благодарна, ако ми беше казано по по-различен начин или поне ако беше споменато, че трябва да се консултирам и с друг лекар за потвърждение на мнението

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
мед. център "София"
« Отговор #17 -: Януари 06, 2005, 10:38:50 am »
ultra и аз съм с тази диагноза и д-р Тюфекчиева от МД ми каза същото нещо и то доста грубичко-е повече не стъпих при нея.
<br />
*

Anonymous

мед. център "София"
« Отговор #18 -: Януари 10, 2005, 09:50:51 am »
ходих в центъра, но нещо не споделям вашето мнение за доктора. без да ме познава се опита да ми направи психо профил, който беше твърде далеч от истината. освен това оплю работата на повечето доктори, при които съм ходила досега - само това ми стига, за да се откажа от него.разколебава се при контриращи въпроси.няма да изпадам в подробности, но не бих повторила.
*

Anonymous

мед. център "София"
« Отговор #19 -: Януари 10, 2005, 10:06:23 am »
защо да не изпаднеш в малко подробности? напротив, тъй като твоето мнение се отличава от това на болшинството, мисля, че на всички ни ще бъде интересно и полезно да чуем и друга гледна точка.
аз, например, далеч не съм сто процента уверена в мнението си все още и с интерес бих прочела други впечатления.
казваш, че е оплюл това, което са ти правили други лекари досега. в смисъл, разкритикува аргументирано или просто го "оплю" (в което обикновено се влага негативен смисъл на неаргументирано отхвърляне)? какви контриращи въпроси го затрудниха?

мнението ти ще бъде от полза...