0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
мед. център "София"
« Отговор #40 -: Януари 14, 2005, 18:06:27 pm »
огънче, тя върви като плаващ надпис, като отвориш страницата на български...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
мед. център "София"
« Отговор #41 -: Януари 14, 2005, 19:32:49 pm »
Цитат на: jam
огънче, тя върви като плаващ надпис, като отвориш страницата на български...

Ми аз не мога да отворя бългаския и явно за това не я виждам статистиката. :dontknow:  А на английски нищо не можах да намеря.
Доктора ми спомена онзи ден, че ще пуснат статистиката в сайта и аз я чаках. Имам инфо, че била доста хубава и обнадеждаваща. preggo

*
мед. център "София"
« Отговор #42 -: Януари 14, 2005, 19:45:39 pm »
Oganche, имат проблем със сайта в момента вероятно. Писах им mail. Предполагам утре ще го оправят най-късно.
Мен обаче ме интересува статистиката за износени бременности и раждания, защото положителен тест и при мен имаше, но уви за кратко ...
Но като за начало това е много добра статистика ! Дано всички тези % довеждат до сладки здрави бебоци  :D
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
мед. център "София"
« Отговор #43 -: Януари 14, 2005, 20:01:55 pm »
Дай Боже всекиму!
А ти, миличка, ще успееш другия път. Сигурна съм. Ще си ей така preggo

*
мед. център "София"
« Отговор #44 -: Януари 14, 2005, 20:21:52 pm »
Мерси за окуражителните думи, Оги  :)  Същото пожелавам и на теб възможно най-скоро!  ylinfant
 :love:
*

мед. център "София"
« Отговор #45 -: Януари 18, 2005, 14:14:14 pm »
Цитат на: Anonymous
ходих в центъра, но нещо не споделям вашето мнение за доктора. без да ме познава се опита да ми направи психо профил, който беше твърде далеч от истината. освен това оплю работата на повечето доктори, при които съм ходила досега - само това ми стига, за да се откажа от него.разколебава се при контриращи въпроси.няма да изпадам в подробности, но не бих повторила.

ами като не е компетентен как ще Ви отговори? Та той даже няма право да се занимава с репродуктивна медицина. Някои от вас дали му е поискал диплом за подобна квалификация и не само на него разбира се. Който може и който не се е захванал с ин-витро затова успеваемостта е толкова нисък процент.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
мед. център "София"
« Отговор #46 -: Януари 18, 2005, 14:20:31 pm »
Значи-аз не съм ходила при този лекар и не мога да взема ничия страна,но ми прави впечатление,че тези които не са доволни все излизат с удобното "гост" и обикновено не изявяват аргументите си.За това бих искала да ги помоля да се обосновават за мнението си(защото е важно за тези,които не познават лекаря) и да се представят ако може.
<br />
*

jam

• *
  • 14924
мед. център "София"
« Отговор #47 -: Януари 18, 2005, 14:33:46 pm »
Цитат на: Anonymous

ами като не е компетентен как ще Ви отговори? Та той даже няма право да се занимава с репродуктивна медицина. Някои от вас дали му е поискал диплом за подобна квалификация и не само на него разбира се.

Това силно прилича на анонимно оплюване на конкурент.
Вие кой/коя сте и откъде знаете, че не е компетентен? С какво ще аргументирате своето обвинение? Може и да не излизате от анонимност, но ми дайте аргументи. Защото аз мога да ви дам контрааргументи - най-малкото потърсете негови публикации в PubMed.

За да не спекулирате и манипулирате публиката с темата за право на практикуване, ще ви кажа, че в България право да практикуват лекарска дейности имат завършилите медицина. Право да практикуват АГ имат специализиралите АГ. НЯМА, повтарям, НЯМА нито официална държавна тапия за репродуктивни ендокринолози, нито има разрешителен режим за тях!!!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

мед. център "София"
« Отговор #48 -: Януари 18, 2005, 14:49:33 pm »
Докторът е МНОГО, компетентен даже! И съм щастлива, че попаднах на него. Който не му харесва, значи има някакви проблеми , от съвсем друго естество...
Минала съм през кой ли не, обаче такова отношение, и такова нацелване на истинските ми проблеми, не съм срещнала!

И благоволете да се регистрирате, защото е много лесно да пишеш против някого анонимен!
мед. център "София"
« Отговор #49 -: Януари 19, 2005, 22:51:41 pm »
Аз също съм с много добри впечатления от д-р Владимиров и от целия екип в клиниката.  :lovedock: Чувствам се спокойна от това, че съм намерила правилното място. Вярвам, че заедно ще достигнем до целта.
 :shop:
 Искам да помоля компетентните от вас за коментар на поместените в сайта на клиниката проценти успеваемост за 2004 г.
мед. център "София"
« Отговор #50 -: Януари 21, 2005, 01:39:52 am »
Аз пък се дразня от това,че д-р Владимиров не ми назначи никакви изследвания,на мен ми каза,че всичко при мен ще стане ,ще забременея по нормален начин/това добре,нали?/супер е,да обаче фактите говорят друго.Аз все още му вярвам,въпреки,че минаха 4месеца от прегледа ми при него.Наистина много е внимателен,всичко обяснява и тн.,но при мен има цели 2проблема-2 спонтанни аборта и цяла година незабременяване след последния аборт.При такова положение,все си мисля,че би могъл да назначи някакво лечение все пак,нали? :evil: .Аз лично ще сменя лекаря,всеки е свободен да избира къде да отиде.
*

гост

мед. център "София"
« Отговор #51 -: Януари 27, 2005, 14:46:00 pm »
Цитат на: z22
Значи-аз не съм ходила при този лекар и не мога да взема ничия страна,но ми прави впечатление,че тези които не са доволни все излизат с удобното "гост" и обикновено не изявяват аргументите си.За това бих искала да ги помоля да се обосновават за мнението си(защото е важно за тези,които не познават лекаря) и да се представят ако може.

удобното "гост" го използват всички - някой тук да си е написал името случайно? нали страхът е общ - да не би случайно док да разбере, че съм го оплюла. по мое наблюдение в болниците всички са много тихи и кротки, а във форумите не можеш да ги надприказваш.бъдете по-снизходителни, моля.
*
мед. център "София"
« Отговор #52 -: Януари 27, 2005, 14:53:37 pm »
Мила Гост, при не всички е така  :D
Например мен, Мели, Wildberry, зайо и много други момичета ни познават навсякъде и по имена и по никове, и момичетата и специалистите в клиниките :)
Аз лично никога не се притеснявам да си изразя мнението  :D
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
мед. център "София"
« Отговор #53 -: Януари 27, 2005, 14:54:37 pm »
ами никой не ви кара да си пишете истинското име ако не желаете това,но не мисля,че ви пречи да се регистрирате и пишете под някакъв псевдоним.Ако в тази тема се появят 10 различки жени с "гост" как ще ги различим?А за истинските имена-та ние повечето си се познаваме,а и сме си сложили снимките тук,така че не се крием,пък и не мисля,че има от какво.Толкова ли е трудно вместо гост да напишете каквото и да било и все пак като изказвате мнение за някой да се обосновете-защо ви харесва или защо не ви.
<br />
*

jam

• *
  • 14924
мед. център "София"
« Отговор #54 -: Януари 27, 2005, 15:37:05 pm »
Цитат на: гост
нали страхът е общ - да не би случайно док да разбере, че съм го оплюла. по мое наблюдение в болниците всички са много тихи и кротки, а във форумите не можеш да ги надприказваш.бъдете по-снизходителни, моля.

Това е адски тъпо изказване! Ако аз съм недоволна от "док" и го плюя по форумите, трябва да съм безумна, за да продължавам да се лекувам при него, че да ме е страх от разкриване!!! :)

Идеята на тази регистрация на ПСЕВДОНИМ е, останалите читатели да виждат дали един или няколко души публикуват теми, да се ориентират кой пише. иначе, не се безпокойте - гост, не гост - модераторите ви виждат IP-адреса прекрасно и са наясно колко души се крият зад анонимността на госта :P

*
мед. център "София"
« Отговор #55 -: Януари 27, 2005, 15:48:05 pm »
Да бе джамче, сигурно може, аз скоро научих ;) ама модераторите само за тва им остава време да се правят на детективи и да гледат кой колко пъти е писал от едно IP.
Основно поне тук гледаме някой да не изтресе някоя глупост или да не подведе хората и решението е общо взето изтриване , а ако продължи да ни тормози - бан и тва е - да бега по допирателната  :)

По-скоро да напишеш някакъв псевдоним макар и да не си регистриран е въпрос на добро възпитание - анонимността си се запазва нацяло и в двата случая :) Но хората поне могат да различават единия гост от другия :)

И си напълно права - ако не съм доволна от някой лекар изобщо не ми пука, че той ще знае какво мисля за него :) Защото аз вече няма да го посещавам.
мед. център "София"
« Отговор #56 -: Януари 27, 2005, 19:20:45 pm »
Цитат на: гост
удобното "гост" го използват всички - някой тук да си е написал името случайно? нали страхът е общ - да не би случайно док да разбере, че съм го оплюла. по мое наблюдение в болниците всички са много тихи и кротки, а във форумите не можеш да ги надприказваш.бъдете по-снизходителни, моля.

Госте, госте, госте... Искаш ли тук да си напиша името? Или да ти го пратя на мейл? :roll:
Ти да не мислиш, че д-рите седят във форумите и трескаво четат и съобразяват факти, за да могат да свържат никове с пациенти? И да знаят кой кой е? Те си имат по-важна работа!
Моят д-р ми знае ника по стечение на обстоятелствата - сама му го казах. Е и? Никога, ама никога не ме е критикувал защо пиша и какво пиша! Другите лекари също не критикуват пациентите си заради това, което са написали в даден форум...

А, така и така съм се обадила в тази тема - да си кажа и моето мнение: д-р Владимиров е един от малкото ХИПЕРпрофесионалисти в тази област!
*

Anni

За д-р Владимиров
« Отговор #57 -: Февруари 10, 2005, 10:56:17 am »
Здравейте,
Ходила съм два пъти при Д-р Владимиров и съм доволна от отношението му, много обяснява и е много внимателен. 3-4 месеца не съм ходила,защото реших да си почина малко, но смятам отново да започна да ходя
*

FreshBreeze

мед. център "София"
« Отговор #58 -: Февруари 16, 2005, 10:58:30 am »
Здравейте!

Ето и моите впечатления от д-р Владимиров - от две визити при него. Ние по принцип ходим на друго място, но реших при него да направя хидротубация. Впечатленията ми са смесени - някои неща ми допаднаха, някои не - е, то е така с всеки лекар :wink:
Наистина е много внимателен, склонен е да обяснява надълго и нашироко, като подходът му е много добър според мен! В никакъв случай не ме претупа и не се отегчи от въпросите ми. Апаратурата му е хубава, гледа внимателно на УЗ, а не на две на три. Направи ми хидротубация съвсем безболезнено и мнооого внимателно. От какво не съм много доволна: Липсваше му категоричност за 80% от нещата, дето ми каза - включително: един ли е фоликулът, два ли са (беше си един), колко мм е - през 12 часа на две УЗ ми каза абсолютно противоречиви неща, като го питах - каза "ми объркал съм се, не съм видял добре". Друго - при положение че видя, че ходим на друго място и аз не съм казала, че ще сменяме клиниката, а изрично казах, че искам да направя хидротубация, доста настойчиво, без да ме пита, започна да говори: "като направим тук инсе.." и т.н. Според мен по-добре е да каже: "Ние предлагаме това и това, заповядайте ако искате при нас" - като цяло ме постави в доста неловко положение как да му кажа, че не сме взели решение да сменяме клиниката към момента. Не съм доволна и от резултата от хидротубацията, щото хем се видя течност до яйчника, той го написа в заключението, хем написа, че не пропускат тръбите - не ми обясни по какъв друг начин е отишла течността там? На въпроса ми "а лявата?" ми каза " е не мога да гледам и двете едновременно" !!?! 8O  Последно негативно впечатление - взе парите на ръка и не ми даде документ. На другото място, дето ходим, това не може да се случи.

В заключение - според мен е добър лекар! Тъй като има доста момичета, доволни от него, предполагам че при мен не се получи, защото нещата бяха по-комплицирани, а не толкова лесни. Който държи изключително да бъде обстойно изслушван и да получи внимателно отношение, ще бъде особено доволен от него, предполагам.

Извинявам се че се получи тъй дълго, но дано съм била полезна.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
мед. център "София"
« Отговор #59 -: Февруари 16, 2005, 11:46:48 am »
В интерес на истината и аз имам подобни впечатления от него. И на мен не ми хареса, че дадохме парите на ръка, но понеже мъжа ми плащаше, се сетих за бележка чак като излязохме. И на мен ми обърна доста внимание и при разговора и при прегледа, но отрече всички предишни диагнози и каза, че засега не вижда смисъл от нови изследвания. В събота ще ходим пак на преглед, нямам намерение да се отказвам от него, предполагам, че след няколко прегледа като се запознае по-обстойно с нашия случай, ще концентрира вниманието си към определени проблеми. Все пак това, че сме подвижни малки енциклопедии и имаме диагнози от предишни лекари, не задължава лекаря да успее при един-два прегледа да открие всички проблеми, които предишни лекари са установявали за период половин-една година примерно.
Нито защитавам, нито мрънкам срещу доктора, нека никой не се обижда. Просто понякога гледаме само от собствената си позиция и ни се иска с един преглед да се решат всички проблеми...
Засега това е моят доктор, избирах близо два месеца, когато реших да сменям предишния. Ще му се доверя безрезервно засега, защото иначе е безсмислево да ходя.
И следващия път ще си искам бележка :D

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde