Здравейте!
Ето и моите впечатления от д-р Владимиров - от две визити при него. Ние по принцип ходим на друго място, но реших при него да направя хидротубация. Впечатленията ми са смесени - някои неща ми допаднаха, някои не - е, то е така с всеки лекар
Наистина е много внимателен, склонен е да обяснява надълго и нашироко, като подходът му е много добър според мен! В никакъв случай не ме претупа и не се отегчи от въпросите ми. Апаратурата му е хубава, гледа внимателно на УЗ, а не на две на три. Направи ми хидротубация съвсем безболезнено и мнооого внимателно. От какво не съм много доволна: Липсваше му категоричност за 80% от нещата, дето ми каза - включително: един ли е фоликулът, два ли са (беше си един), колко мм е - през 12 часа на две УЗ ми каза абсолютно противоречиви неща, като го питах - каза "ми объркал съм се, не съм видял добре". Друго - при положение че видя, че ходим на друго място и аз не съм казала, че ще сменяме клиниката, а изрично казах, че искам да направя хидротубация, доста настойчиво, без да ме пита, започна да говори: "като направим тук инсе.." и т.н. Според мен по-добре е да каже: "Ние предлагаме това и това, заповядайте ако искате при нас" - като цяло ме постави в доста неловко положение как да му кажа, че не сме взели решение да сменяме клиниката към момента. Не съм доволна и от резултата от хидротубацията, щото хем се видя течност до яйчника, той го написа в заключението, хем написа, че не пропускат тръбите - не ми обясни по какъв друг начин е отишла течността там? На въпроса ми "а лявата?" ми каза " е не мога да гледам и двете едновременно" !!?!
Последно негативно впечатление - взе парите на ръка и не ми даде документ. На другото място, дето ходим, това не може да се случи.
В заключение - според мен е добър лекар! Тъй като има доста момичета, доволни от него, предполагам че при мен не се получи, защото нещата бяха по-комплицирани, а не толкова лесни. Който държи изключително да бъде обстойно изслушван и да получи внимателно отношение, ще бъде особено доволен от него, предполагам.
Извинявам се че се получи тъй дълго, но дано съм била полезна.