Ама какъв допинг, бе, хора! Аз непрекъснато спях докато ми се беше случила таз красива работа. Ако бях една Бубка на пръчката горе във въздуха щях да заспивам.
На мен ми се струва, че забременяват нарочно преди състезания, защото тогава и да ползват допинг, пробата не може да е 100 % сигурна, защото и на бременността, и на допинга едно там нещо им било еднакво. Нали като изхващаха Сесил Каратанчева с допинга и тейко й веднага рекна "млада е, направила е глупост, бременна била и затова така излязла пробата"... Та май с бременността си прикриват колко хапчета са глътнали. Което пък е направо още по-гнусно. А тез от Холивуд как не са го набарали тоз метод за подмладяване???
Що пара могат да смъкнат от кожата на Шер...
Бабата на Фуси има донакъде право: селянките на нивата правят всеки ден упражнения, физически труд, събота и неделя хора, от там добро пукане на фоликули и добро кръвообращение. Пък интелектуалците пред комповете, обути с дънки, по колите постоянно няма какво да се цупят. Народът е казал "едно време мъжете носеха потури, но имаха .адури, а сега носят дънки, но имат трънки". И освен това селянките не я мислят тази работа със забременяването, съветът, който толкова мнгоо ни дразни "спри да го мислиш и ще стане". Ми селянката не го мисли. Пък ние по цял ден само за това мислим.
Гучи... Гучи ли си, Гъци ли се, с тез модерни никове, вече не мога да разбера...
Случайно стават много бебета. Презервативи се късат, изтекъл срок на контрацептивните таблетки, секс с пиян партньор с некоординирани действия... а отделно ми се срува, че ужасно, ама ужасно много хора не ползват изобщо никакви предпазни средства и разчитат само на това "да не стане"...Чукат на дърво и т.н. Не се ядосвай, не бъди агресивна към приятелката си, тя няма вина, че нейното бебе станало случайно. Нашите пък ще станат съвсем неслучайно и таман на време.