0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Уж случайно???
« -: Март 16, 2006, 19:28:32 pm »
Здравейте на всички, незнам дали тази тема е за тук но все пак ще питам. На скоро срещнах една съученичка която не бях виждала отдавна и вече е родила. Когато я попитах как е станало тя ми каза "Ами случайно не сме го планирали". Та питам се аз как така става случайно има толкова жени които искат да забременеят и чакат с години а при някои станало уж случайно. Честно ли е така. Имам една позната която забременява всяка година или прави аборт или ги оставя по домове. Е това вече не го разбирам и мисля че не е честно въпреки че природата си знае работата де. Та въпроса ми е как така става случайно?
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Уж случайно???
« Отговор #1 -: Март 16, 2006, 19:48:50 pm »
еми става случайно. често дори е нежелано. и аз имам такава случайност. всъщност повечето момичета също имат такива случайности. бъди сигурна че и тези при които е станало си задават същия въпрос - как така стана, нали се пазехме/не съм в овулация/много внимавахме...и тн.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
Re: Уж случайно???
« Отговор #2 -: Март 16, 2006, 20:16:37 pm »
Цитат на: gucci
Имам една позната която забременява всяка година или прави аборт или ги оставя по домове.

Е тая мацка да ми падне, такъв бой ще отнесе... Как така ще ги оставя по домове??? Защо обрича милите дечица на нещастно съществуване? Толкова ли не знае как да се пази? Или толкова късно разбира, че е бременна и не може да направи аборт?

Ау, много се ядосах  :balk_150:
*
Уж случайно???
« Отговор #3 -: Март 17, 2006, 01:44:44 am »
Зайо, те много са такива бе - малко сме умните, отговорните и интелигентните ...  :wink:
Така че не се нерви, нали от някъде трябва да може и да се осиновяват дечица - и на дечицата със сигурност ще им е по-добре с осиновители, отколкото с такава "мама".
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Уж случайно???
« Отговор #4 -: Март 17, 2006, 08:29:24 am »
явно ги има всякакви. и сред нашето женско племе има доста плява.
моя приятелка преди 2 години беше в Шейново за абразио по медицински причини (не бременност!) и ми разказа с каква жена се запознала там - да уточня, българка, не циганка! онази била за аборт и весело й споделила, че тя всяка година забременява нарочно, защото бременността й се отразявала много подмладяващо и разкрасяващо. държала го почти до края на законния срок за аборти едва тогава го махала! и догодина пак!!!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Уж случайно???
« Отговор #5 -: Март 17, 2006, 08:35:15 am »
Цитат на: jam
онази била за аборт и весело й споделила, че тя всяка година забременява нарочно, защото бременността й се отразявала много подмладяващо и разкрасяващо. държала го почти до края на законния срок за аборти едва тогава го махала! и догодина пак!!!

Просто нямам думи!
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Уж случайно???
« Отговор #6 -: Март 17, 2006, 08:37:33 am »
онази била за аборт и весело й споделила, че тя всяка година забременява нарочно, защото бременността й се отразявала много подмладяващо и разкрасяващо. държала го почти до края на законния срок за аборти едва тогава го махала! и догодина пак!!!

УЖАС !!!!! 8O
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
Уж случайно???
« Отговор #7 -: Март 17, 2006, 08:37:56 am »
Щот трябва да направят абортите на цената на едно ин витро да ги видя тогава.  :x  :x  :x Патка .
Уж случайно???
« Отговор #8 -: Март 17, 2006, 08:39:05 am »
моя приятелка преди 2 години беше в Шейново за абразио по медицински причини (не бременност!) и ми разказа с каква жена се запознала там - да уточня, българка, не циганка! онази била за аборт и весело й споделила, че тя всяка година забременява нарочно, защото бременността й се отразявала много подмладяващо и разкрасяващо. държала го почти до края на законния срок за аборти едва тогава го махала! и догодина пак!!!

Аз съм чувала за гимнастичките от минало време "златните момичета", че също 1 път годишно забременнявали и правили аборт.
Това го знам от достоверен източник според мен - гимнастичка от ансамъла на тогавашните "златни момичета"
Уж случайно???
« Отговор #9 -: Март 17, 2006, 08:51:52 am »
Тук ми се струва мястото да споделя едно свое "прозрение": репродуктивни  проблеми имат най-вече образованите и интелигентни хора. Чета мненията тук, някои дори издават литературен талант и философска мисъл, мъдро чувство за хумор и прочее :lol: Шапки долу!
Мислите ли и вие, че интлектът влияе на репродуктивното здраве?

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
Уж случайно???
« Отговор #10 -: Март 17, 2006, 08:55:36 am »
Егати, а ние като не забременяваме всяка година, к'во ще се сбабичосаме на 35 ли??? :roll:
Това е направо престъпление :evil:
*
Уж случайно???
« Отговор #11 -: Март 17, 2006, 09:16:08 am »

Е тая да ми падне за всякакво възпитание ще забравя казвам ви!!!
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

Уж случайно???
« Отговор #12 -: Март 17, 2006, 09:25:26 am »

Малееее - тая да ми падне на тъмно в глуха уличка... няма да ви казвам какво ще й се случи.. :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

balmi

Уж случайно???
« Отговор #13 -: Март 17, 2006, 09:36:22 am »
Боже, думи нямам !!! Възможно ли е да има такива хора ?! Душата ме боли като чета това което пишат Jam и Gucci !!! Такива жени не заслужават да бъдат майки !!!
*

balmi

Уж случайно???
« Отговор #14 -: Март 17, 2006, 09:39:53 am »
Забравих да пиша по темата. Според мен е възможно да се получи случайно забременяване. Много двойки, след като си осиновят детенце и престанат да мислят за бебеправене, скоро след това забременяват.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Уж случайно???
« Отговор #15 -: Март 17, 2006, 10:33:31 am »

е това ако не е болно и извратено то тогава не знам кое е.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Уж случайно???
« Отговор #16 -: Март 17, 2006, 12:56:40 pm »
И при мен има случайно забременяли. Божа работа знам ли. И не в пубертетска възраст. Пък една девойка с поликистоза и тем подобни проблеми сумати аборти  направи. Направо да се чуди и мае човек. Когато отишла за 4 аборт лекаря побеснял направо и казал че ако има 5 ще кастрира мъжа й. Ми то си е за кастрация. Едно дете и 4 аборта. А мисли ли таз девойка че някой ден може второ да иска да има. Ужасно безотговорна работа. А нарочно да забременееш и да направиш аборт, щото се разхубавяваш ей това няма да го коментирам изобщо :evil: .
Направо ще и изтръгна гръклянчето на тази и няма да уживее, гаранция :evil:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
Уж случайно???
« Отговор #17 -: Март 17, 2006, 13:05:59 pm »
..., защото бременността й се отразявала много подмладяващо и разкрасяващо. държала го почти до края на законния срок за аборти едва тогава го махала! и догодина пак!!!

Е тази ме уби с тая козметична стратегия 8O  :lol:  :lol:

Цитат
Тук ми се струва мястото да споделя едно свое "прозрение": репродуктивни проблеми имат най-вече образованите и интелигентни хора. Чета мненията тук, някои дори издават литературен талант и философска мисъл, мъдро чувство за хумор и прочее  Шапки долу!
Мислите ли и вие, че интлектът влияе на репродуктивното здраве?

И аз някой път си го мисля, защото тук влизат много интелигентни и образовани момичета, за разлика от общото ниво в други сайтове.
Може би възможно обяснение е, че сме по-разумни (уж) и не сме избързали в избора си, а като сме се накумили, е станало малко репродуктивно късно :lol:  Знам ли и аз ...
Благодаря ти, Бени!

*
Уж случайно???
« Отговор #18 -: Март 17, 2006, 13:16:40 pm »
Като почнах да чета тая тема ми нахлу кръвта в главата, ама после прочетох това за интелекта и забременяването и се сетих скакво ми каза моята баба по тоя повод и се разсмях.
Та...
Преди 4 години, баба (известна столична фръцла, американски колеж и пр.) явно се досети че ние имаме проблем и каза:
"Ами, да чеде, ТАКА Е! Ние интелектуалките по-трудно забременяваме, да не сме като ония селянки на нивата.... ама ха!!!"

Мисля че проблема със зачеването не е пропорционален на интелекта.  :lol:  :lol:  :lol:
В очакване ....
*
Уж случайно???
« Отговор #19 -: Март 17, 2006, 13:24:28 pm »
И аз да напиша за едно девойче, което не иска да има деца, защото е с много тежко, генетично заболяване. Приятелят и не иска да ползват презервативи...и вече правила 6 аборта по желание. Тя е само на 21. Толкова се скапах когато го научих това, но явно свят широк, хора всякакви.