Е това вече не го разбирам и мисля че не е честно въпреки че природата си знае работата де. Та въпроса ми е как така става случайно?
Мила, забрави за това кое е ЧЕСТО и дали е СПраведливо...
От вече 6г. се боря да си имаме бебче... Какви ли не неща съм видяла и чула.
НЯМА ЧЕСНО И СПРАВЕДЛИВО в тоя живот...........
ЗА съжаление...
Не се тормози с такви мисли.....Живота е шарен и се случват всякакви неща....
Аз вече не се учудвам на нищо.
И престанах да търся отговор на тоя въпрос....ЧЕСТНО ЛИ Е?
Ясно е че не е чеснтно.... НО всяка 1 от нас ще се бори за своето щастие, нали така.
НИкоя от нас няма да спре борбата, само заради това дали живота е честен или не.
Сега да разкажа и аз 1 случка свързана с абортите.
ПРиемат ме мен за кюртаж след миседа. След това в стаята бях с 1 момиче. Видима възраст 20-21-22. Изглеждаше интелигентно момиче...Определено не беше тинейдъжка.
Тя прави аборт по желание.
Защото приятеля й с който са гаджета от повече от 5 години!!!!!!!!!!! й го бил направил нарочно това бебе. До сега я пазал, тя знаела кога точно й го направил....нарочно....Тя ТОЧНО сега не го искала. Пак ще си е със същото момче. (Как ли се е поувстало горкото момче....
)
Казали й че трябва да пие противозачатъчни, защото ако пак забременеела следващите 6 месеца, вече не можело да се прави аборт.
Та, тя се притесняваше дали ще напълнее от хапчетата... и дали не може да не ги пие....
Ей, значи.... чесно ви казвам... Разбирам че има житейски ситуации в които е невъзможно да се роди... и момичето взема решението да направи аборт. Никога не бих осъдила такъв избор.
Но това, да си с 1 човек от дълго време... да планирате да сте заедно и в бъдеще... но да направиш аборт, щото точно сега не му бил дошъл момента.... това ми е много трудно да го разбера.
И в същия момен аз лежа там... за аборт.........защото съм загубила бебето което с нетърпение чаках от 6 г. Късаше ми се сърцето....
СПраледливо ли е?
Просто ТАКЪВ е живота................
И се опитвам да приемам нещата таква каквито са.....
--------------------------------------------------
Ще ти отговоря и на втората част от въпроса ти...."Как така става случайно?".....
Ами при двойки, които нямат проблеми - наистина си става хоп и готово....случайно.... веднага.... непланирано...от раз.....
На моя приятелка, брат й се ожени сега Януари месец, ходих на гости и ми показаха снимки от свадбата... ходили на свадбено пътешествие в чужбина... и ето.... началото на март... мацката вече е бременна.
Един месец след свадбата, на свадбеното пътешествие... и ето че се е получило...
При двойки които нямат проблеми наистина се случва за 2-3-4 месеца.
....Такъв е живота...
Както казах и по-горе.
Ние НЕ ТРЯБВА да се дразним от това че другите забременяват лесно... и хал-хабер си нямат от това, какво е да чакаш и да се надяваш с месеци... цикъла да те пропусне и да си забремняла.
Нито те са "виновни" за това че забременяват лесно.... нито ние сме "виновни" за това че при нас става по-трудно.
Ще се борим за нашето щастие.. и съм абсолютно убедена че всяка от нас ще стане мама.