Nai setne mi izpratiha receptata:
1. Valerian 50g
2. Menta 50g
3. Matochina - 50g
4. Glogov cviat - 50g KORENI
5. Diavolska usta - 50g
6. Mashterka - 50g
7. Spireia - 100g koreni
8. Agrimonia - 100g
9. Orehovi lista - 50g
10. Neven - 50g cviat
11. Lazarkinia - 50g
12. Fomoria - 50g
13. Bial ravnec - 50g
14. Cherven kantarion - 50g
15. Zhult kantarion - 100g
16. Bial hvosht - 50g
17. Breza lista - 50g
18. Kopar - 50g
19. Anason - 50g
Prigotviane: V 600 g voda se slagat 3 supeni lazhici ot smesta.
Ostavia se da vri dokato stane polovinata ot technostta. ostavia
se da kisne ciala nosht. Na sutrinta se precezhda i razdelia na
3 ravni chasti. Piiat se 3 puti na den 1 chas predi iadene.
Proporciite trqbva da badat spazvani mnogo to4no