0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Зачатие във Фейсбук- Join us!
« -: Март 26, 2009, 16:01:52 pm »
ами това е- групата е  "Сдружение Зачатие"
идеята- повече хора да научат за сдружението и целите му и е на Милена Б
ще се радваме да се присъедините
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Re: Зачатие във Фейсбук- Join us!
« Отговор #1 -: Март 26, 2009, 16:07:35 pm »
Абе няма такава група бе, Адаш, я ми прати покана за нея...
*
« Отговор #2 -: Март 26, 2009, 16:09:37 pm »
и на мен
*
« Отговор #3 -: Март 26, 2009, 16:09:42 pm »
И аз не намирам  :oops:
« Отговор #4 -: Март 26, 2009, 16:11:15 pm »
Тези от вас, които имат регистрация в сайта www.facebook.com , предполагам знаят как да открият групата. :)
Все пак обяснявам. :wink:
 от търсене / написвате Сдружение Зачатие и ще ви излезе групата.
цъквате, за да я отворите и после в дясно ще видите присъедини се към групата , цъквате там
и готово! :)

заповядайте!
Нека повече хора да научат за сдружението, за дейността му и за проблемите на двойките с диагноза "стерилитет"

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #5 -: Март 26, 2009, 16:11:49 pm »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #6 -: Март 26, 2009, 16:12:18 pm »
Милена, така правя, ама не ми излиза  :(
Пиша го на кирилица, нали така
*
« Отговор #7 -: Март 26, 2009, 16:12:54 pm »
Ами, ето че има грешка
Пише Сдружене зачатие  :wink: Някой е изял едно И
*
« Отговор #8 -: Март 26, 2009, 16:16:16 pm »
Там съм :)
« Отговор #9 -: Март 26, 2009, 16:21:59 pm »
срам срам срам!!! :oops: :oops: :oops:
 изяла съм буквата
вече го оправих! :lol: :lol: :lol:
туй да си блондинка си е наказание Божие :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Март 26, 2009, 16:29:55 pm от Милена Б »

*
« Отговор #10 -: Март 26, 2009, 16:28:05 pm »
http://www.new.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=75456672801&ref=nf

така какво се отваря
отваря се  :D наредих се и аз вече
*
« Отговор #11 -: Март 27, 2009, 03:47:36 am »
И аз се присъединих.
*
« Отговор #12 -: Март 27, 2009, 11:03:20 am »
Да попитам, дали на някого му се е случило връзката, изпратена към мейла му от фейсбук, да не работи? Направих това, което сочат да се прави при такъв проблем, но нищо не се получава. Дайте, моля ви, някакви съвети...
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #13 -: Март 27, 2009, 17:51:02 pm »
В групичката съм, момичета.
Ели Методиева :lol:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #14 -: Март 27, 2009, 17:59:35 pm »
честно казано, не ми стана ясно как "повече хора ще научат за идеята от Фейсбук", като в тамошната група се запишат част от тукашните потребители.
ще си пишат на още едно място просто?

нема лошо, запишете се и си чатете в колкото си искате социални мрежи, но според мен, трябва да се копае и полива най-вече основната градинка. този сайт тук се нуждае от работа...

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #15 -: Март 28, 2009, 16:00:28 pm »
И аз си задавам същите въпроси като jam..

*
« Отговор #16 -: Март 29, 2009, 01:19:10 am »
Аз мисля, че ще играе роля на нещо като връзка към този сайт, така че е добре според мен.
« Отговор #17 -: Март 29, 2009, 01:53:27 am »
Цитат
ще играе роля на нещо като връзка към този сайт, така че е добре според мен

Идеята на тези групи във Фейсбук е следната: (Ще взема произволното име Иванка Иванова)
Така, Иванка Иванова се присъединява към групата на Сдружение Зачатие. Тя има, да кажем, 35 приятели. В този момент на началната страница на всичките и приятели се изписва
"Иванка Иванова се приседини към групата Сдружение Зачатие"
Това го прочитат 20 от нейните приятели. 15 от тях цъкват от чисто любопитство линка и им се отваря групата на Зачатие. ще видят за какво иде реч и, ако решат, ще се присъединят. Ако не - поне ще са чули, че има такова сдружение.

Освен това, в дясното поле на всичките и приятели ще излиза тази група.

всеки, който разглежда профила на Иванка Иванова, ще вижда и групите, към които тя се е присъединила, в това число ще вижда и групата на Сдружение Зачатие.

На практика, във Фейсбук всеки потребител може да създаде каквато група си пожелае. Хипотетично, утре някой би могъл да направи група "Приятели на Зачатие", друг - да създаде група "Зачатие, ние сме с вас!", а трети - група "Противниците на сдружение Зачатие". И всеки потребител има свободата да си се присъединява или да напуска която и да е група.

Принципно, исках да създам страница (профил) на Сдружението, но нещо не се справих. Тогава щеше да излиза в "реклами" и щяхме да ставаме "почитатели".
И отново всичките приятели в списъка на Иванка Иванова ще видят
"Иванка Иванова е почитател на Сдружение Зачатие"
Ще цъкнат върху линка и ако не станат почитатели, то поне ще видят що за сдружение е това.

Аз, например, съм почитател на Русе и получавам известия от профила на Русе какви събития предстоят.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #18 -: Март 29, 2009, 12:10:37 pm »
Милена, мерси за разяснението. Вече започна да ми се изяснява и ми се струва, че ще има полза. По-късно сигурно ще се регистрирам и аз. Спечели ме с идеята. :D

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #19 -: Март 30, 2009, 13:32:01 pm »
трябва да се копае и полива най-вече основната градинка. този сайт тук се нуждае от работа...
Според мен от това има повече полза.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.