marigri, не съм останала с впечатление, че си неграмотна, за разлика от много други български момичета. На всеки се случва да се замисли за правописа на дадена дума.
Снаха ми завърши българска филология, може да стане учител на вашите деца. В изречение има най - малко по 2 груби правописни грешки, запетаите си ги шари навсякъде . Да не говорим за богатство на речника...
Познавам още един такъв кошмарен случай!
Имах учителка по английски, която ми прочете called като "силид" каквото и да значи това.
А за грешките, е случва се сега. Аз поне в работата пиша на лаптоп, там има и компютър и в къщи има компютър. Клавиатурите са различни. Червя се като видя след това, ама какво да направя. Caps Lock-а на клавиатурата също в бързината не отчита и хоп изречението тръгва с малка буква. Общо взето препрочитам, но не си го слагам особено на сърцето. Признавам си. О и У са ми на различни позиции. Има още сигурна съм, но не се сещам.
Дразня се на постове, който са кошмарно ужасно написани. А има доста такива..
Липсват изобщо препинателни знаци и всичко е написано с ярко червени главни букви примерно. Да се чуди човек защо.
"Маймуницата" също ми действа зле.
Дългите постове също ме отекчават. Не съм по разтягането на локуми и многото обяснения. Изпускала съм се и аз разбира се, но гледам да не е често.
А да питам някой на лични, защо е неграмотен?
То си е за него, какво има да ми се обяснява.
Просто спирам да го чета.
От друга страна пък, обикновенно си налагам да отговоря на подобен пост. Представям си , едно уплашено 21 годишно девойче. Срамежливо дори и зад компютъра. Как лекичко на латиница подпитва, защо може да не става бебето. Дали билките ще и помогнат и дали може да бъда стойностен човек с това което и се случва в момента.
Отговор: Много си неграмотна и защо не четеш преди да пишеш просто...вместо да помогне на девойчето и да го вкара в релси, каквато е и целта на всичко тук, би го ядосало и отблъснало от сайта. Така е обречено на баба Гицка(май сбърках името)и разните му там загряващи маши (май термостимулации бяха). Така, че правописа е ясен и важен, но да не забравяме каква е основната идея тук.
Както винаги си разсъждавам на глас и не визирам ничии пост. Да не ми се тръшнете сега.
За мен това е израз на неуважение към останалите потребители.
sixsens за мен това е неуважение към самите тях. Мен не познават. Но по този начин представят себе си. Също както като се запознаеш с някого и застанеш на вратата. Казваш: Добър ден. Приятно ми е. Удобно ли е...
А не казваш: Кво Стаа братле.
Това мен не би ме обидило, обаче този човек според мен сам се поставя на ниво простак.
Извинявам се за израза