0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: кое е по-страшно?
« Отговор #20 -: Юни 19, 2009, 01:03:55 am »
Бебе, :bighug:
Моля се за вас
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #21 -: Юни 19, 2009, 01:22:44 am »
Единственото което гледачката казала било, че ще ми умре детето! 8O Аз толкова се разстройх, че си пожелах ако това ме чака по-добре никога да нямам деца...............
Надявам се, че гледачката греши и аз и вие ще сме щастливи майки с живи и здрави деца!!!!!!!
Глупости, гледачките са шарлатани ! Предполагам и на сестра ти не е познала нищо. А това, че детето ти ще умре някой ден - но на пре-стари години ... Всички сме смъртни.. Не вярвай в такива неща. Аз самата понякога съм си мислила подобни неща, че е по-добре да нямам деца отколкото да са нещастни, отколкото да това или онова ... Тези мисли са нормални. Игнорирай ги.
 Бебе, мила имаш подкрепата на всички тук ! Всички се молим силно, всичко да е наред и малкия Ники от ден на ден да закрепва и да расте здрав. Съвсем скоро още лятото да си е у дома и д аусети безкрайната обич и грижи на мама, тате и всички любящи роднини и приятели !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #22 -: Юни 19, 2009, 01:34:19 am »
*
« Отговор #23 -: Юни 19, 2009, 02:16:55 am »
бебе, съжалявам, че трябва да минеш през всичко това. Вярвам, че ще си вземеш Ники у дома и ще бъдете много, много щастливи.  :hug2:

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #24 -: Юни 19, 2009, 12:26:43 pm »
Вчера ходих да си видя слънчицето и сякаш вместо аз да му давам сили, той иска да ми даде на мен. Усмихваше се и сякаш усещаше как ме обзема отчаяние и искаше да ми каже "мамо, аз съм добре". Моето малко Чудо :heartbeat: От както го преместихме в София не беше ми се усмихвал. Тази нощ го сънувах - здраво и пухкаво бебе - в прегръдките ми. Бях на седмото небе и дано скоро сънят ми се сбъдне.
Боже, дано всичко е наред и си го приберем жив и здрав, дано има смисъл всичко, през което минаваме, дано ни предстоят много сълзи, но само от щастие!
Алимания, не се настройвай от това с гледачките, защото като мислим лошо, викаме лошото! Гарджето е права - шарлатанки колкото искаш. А силата на мисълта и думите наистина е много голяма, аз за това и на всички, като ме питат как е Ники, повтарям - добре е! расте и става все по-хубав! (наистина е много сладко момченцето ми - пупупу  :P). Само да ти кажа, че докато правех инвитрото, бях много позитивно настроена - радвах се на всеки ден и приех всичко като едно приключение, което ще доведе бебчетата ми при мен. Сигурна бях, че ще е успешно и 3 от 4 ембриончета се захванаха. Като ми казаха, че е опасно да останат и трите, а аз не исках редукция, през цялото време си мислех - до следващия преглед дано едно само отпадне, за да са добре другите две. Е, останаха две и бях спокойна и щастлива. В един момент получих кървене и се настроих, че ще загубя бебетата. Спрях да вярвам, само лежах и се страхувах и тогава се почнаха постоянните контракции и болки и ... до раждането на момченцата ми. Сега се опитвам да мисля позитивно и за Ники, макар че понякога ми се насъбира и си поревавам. Знам само, че той трябва да е добре - заради своята борбеност, заради братчето си, заради любовта, с която ще го обградим, заради всички лекари, които се борят за него и заради всички вас, които се радвате с мен на всяка хубава новина за него!

« Отговор #25 -: Юни 19, 2009, 12:59:34 pm »
От цялото си сърце се моля за твоето момченце! От цялото си сърце се надявам да си го приберете жив и здрав вкъщи! От цялото си сърце ще се радвам, когато прочета, че вече е в прегръдките ви и ще плача от щастие заедно с вас! Пожелававам ти да вярваш истински.
« Отговор #26 -: Юни 19, 2009, 13:31:37 pm »
Бебе нали си чувала ,че Бог праща изпитания на тези които обича,ще го преодолеете двамата с Ники.
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*
« Отговор #27 -: Юни 19, 2009, 13:37:19 pm »
Желая всички мъки да останат в миналото и МНООООГО ЩАСТИЕ ЗАНАПРЕД! Голяма  :bighug: с пожелание за още по-голям КЪСМЕТ!
« Отговор #28 -: Юни 19, 2009, 13:43:45 pm »
Бебе, моля се Ники по-бързо да оздравее и да е прегръдките ти  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #29 -: Юни 19, 2009, 17:36:13 pm »
Ники трябва и ще бъде добре! :D Бебе, Гардже  :bighug:
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "ЗАЧАТИЕ"
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #30 -: Юни 19, 2009, 18:17:31 pm »
Бебе....думите просто са излишни......

« Отговор #31 -: Юни 23, 2009, 00:00:48 am »
Bebe, сигурна съм, че Господ ще чуе молитвите ти. Сигурна съм, че Ники ще стане едно здраво и палаво бебе.
 :bori_004:

*
« Отговор #32 -: Юни 23, 2009, 17:38:33 pm »
Бебенце, какво да ти кажа,  толкова много се надявам да успеете.
Много сте ми скъпи и се моля честичко за вас.
Поплачи си, след всичката сила и енерция, трябва малко да се поогледаш, поплачеш и да ти олекне. Знай, че и ти си човек, не си от камък, нормално е.
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #33 -: Юни 24, 2009, 17:12:46 pm »
Мила Бебе, отдавна исках да ти пиша…
Но понякога, когато имаме да кажем толкова много, думите се оказват изключително малко…

Възхищавам се на силата на духа ти и се моля от сърце, скоро да ни зарадваш с хубавата новина, че Ники вече е добре и си е у дома!

Ей това много ме натъжи... И толкова безмилостно точно казано:
Кое е по-страшно - изобщо да не забременееш, да загубиш бебето си или да е живо, но да не смееш да се надяваш, че ще си го вземеш живо и здраво у дома.

Мислено сме с вас!
Прегръщам ви!
 :bighug:

И нека да е скоро положителният край на това ужасно изпитание!

"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

*
« Отговор #34 -: Юни 25, 2009, 02:53:49 am »
Мила Бебе, отдавна исках да ти пиша…
Но понякога, когато имаме да кажем толкова много, думите се оказват изключително малко…

... и мога само да ти кажа, че има още един човек, който се моли за вас всяка нощ, и вярва, че прекомерно високата цена, която заплащаш в този труден момент, ще бъде възнаградена! От както прочетох поста ти за първи път, непрестанно се моля на Господ да помогне на Ники и на майка му, на коята искерно се възхищавам
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #35 -: Юни 27, 2009, 00:55:08 am »
 :bighug:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0