0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
А при кухо?
« Отговор #40 -: Април 10, 2006, 09:46:29 am »
Ами някъде към 7-8 дни, но при мен това не е много показателно, защото цикъла ми е доста различен от 30 до 40 дни и съм с късна овулация.
*

nesto

А при кухо?
« Отговор #41 -: Април 10, 2006, 11:13:54 am »
Тоест 7-8 дни след кой ден? Я по-добре кажи на кой ден от първия ден на последната менструация   :)
*
А при кухо?
« Отговор #42 -: Април 10, 2006, 11:21:28 am »
Ето ти малко статистика:
- положителен тест на 36 ден от цикъла;
- плоден сак се видя на 41 ден от цикъла;
- предполагаема овулация между 22-24 ден от цикъла.
Кажи ти кой си днес? и ходи ли на лекар вече?
*

nesto

А при кухо?
« Отговор #43 -: Април 10, 2006, 14:23:48 pm »
този положителен тест на 36ия ти ден кръвния тест ли е?
аз на 41-ия ден си направих кръвния, защото на видеозона нищо не се видя и лекаря каза, че би трябвало да се види след 7-10 дена. Та утре е седмия, утре ще ходя вероятно, така или иначе той после има пак чак след седмица прием, та другия вариант е да чакам за след десетия ден. Иначе на уринния тест ми показа бледа черта още на 28-ия...
А при теб нещата до къде са?
*
А при кухо?
« Отговор #44 -: Април 10, 2006, 14:33:17 pm »
Не, този е уринния. На следващия 37 ден беше кръвния със стойност 400 на 39 ден стойностите вече бяха 730 и на 41 се видя сака.
А при кухо?
« Отговор #45 -: Април 10, 2006, 14:43:24 pm »
nesto, не се сърди на момичетата, ама вземи се успокой малко. Защото ако си бременна, смяташ ли следващите осем месеца да живееш в такива лоши помисли?! Не е лесно, но се помъчи да се успокоиш малко и да си малко оптимист.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

nesto

А при кухо?
« Отговор #46 -: Април 10, 2006, 14:47:22 pm »
StefiZ, а ти къде си прави това проследяване през два дена?  Wassilena, не се сърдя на никого, само се подразних на едно момиче, което почна да си прави бъзик с притесненията ми, а на всеки е ясно, че това не е особено уместно - на теб би ли ти било приятно?
А при кухо?
« Отговор #47 -: Април 10, 2006, 14:49:54 pm »
Имаме си две - три такива "шегаджийки". Не им се връзвай, ще им свикнеш искаш не искаш  :wink:  Не го е направила с лоши чувства, а и шегата според мен беше насочена към Джам, не към теб  :D
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
А при кухо?
« Отговор #48 -: Април 10, 2006, 14:57:35 pm »
В лаборатория Кандиларов, но предполагам може и във всяка друга, където правят изследване на ЧХГ.
*

nesto

А при кухо?
« Отговор #49 -: Април 10, 2006, 17:14:22 pm »
Ха, и аз там го правих! Но като ги попитах за повторение на теста след 2 дена, защото бях чела по форумите за това, а не че лекарят ми го е казал, те ми отвърнаха "о, нека мине поне седмица, за да е по-реално увеличението"...
*
А при кухо?
« Отговор #50 -: Април 10, 2006, 17:22:17 pm »
Ми това са глупости, и все пак те са само лаборантки няма как да знаят ти какво целиш с този тест.
Абе според мен няма какво да се моташ и да чакаш 8-10 дни, вече трябва да се види на вагинален плодния сак.
*

nesto

А при кухо?
« Отговор #51 -: Април 10, 2006, 17:47:51 pm »
о, аз казах, че става дума за нарастване. те нали работят толкова с това ЧХГ, би трябвало да знаят стандарта! А иначе да, утре отивам на лекар, стискай палци този път да види вече каквото трябва да види. Защото си мисля, че не може пък нищо да не се вижда! Ако обаче пак няма, може би ще се наложи или пак да отида на кръвен тест, или да ме види и друг...Все ми се струва, че трябва нещо да расте в мен, щом признаците продължават, и чувствам тежест на мястото на матката, и ми се ходи често до тоалетната - нали за последното нещо трябва да притиска пикочния мехур, т.е. растящата матка...
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
А при кухо?
« Отговор #52 -: Април 10, 2006, 17:55:41 pm »
ne znam,колко работят с ЧХГ,ама на мен не ми бяха дали от там референтни стойности и аз се чудех как да си тълкувам резултата.Обадих им се и казаха,че след малко ще ми го пратят по интернет,така си и останах с чакането.Стискам палци да се види утре и да имаш успешна бременност!
<br />
*
А при кухо?
« Отговор #53 -: Април 10, 2006, 18:09:32 pm »
Цитат на: z22
ne znam,колко работят с ЧХГ,ама на мен не ми бяха дали от там референтни стойности и аз се чудех как да си тълкувам резултата.Обадих им се и казаха,че след малко ще ми го пратят по интернет,така си и останах с чакането.Стискам палци да се види утре и да имаш успешна бременност!

В Кандиларов референтните стойности ги дават изписани на отделен лист, който прикачат към съответното изследване.

Зори, явно на теб са били забравили да ти закачат листа с таблицата към този с твойте стойности.
Иначе, в Кандиларов са бързи и точни с тестовете за ЧХГ.
(за разлика в ЦИБАЛАБ, дето правели ЧХГ 1 път седмично. САмо в сряда. 8O ... )
Аз там правих веднъж.. и докато излезе резултата, даже М.вече беше на привършване.....

Но лаборантките не са тези дето да казват през колко дни да се изследва ЧХГ-то. Точно в този конкретен случай те знаят по-малко от нас. За това са дали някакъв нелогичен отговор за след 1 седмица повторение.

nesto, стиснати палци утре да се види точица където трябва. :crossfingers:
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
А при кухо?
« Отговор #54 -: Април 10, 2006, 18:13:08 pm »
ами аз през интернет си видях резултатите,не знам там дали пращат и тази таблица,ако да-явно са забравили.
<br />
*

nesto

А при кухо?
« Отговор #55 -: Април 10, 2006, 18:15:17 pm »
момичета, благодаря ви
а при вас как са нещата сега?
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
А при кухо?
« Отговор #56 -: Април 10, 2006, 18:53:16 pm »
ами аз загубих бебето в 9г.с.-нямаше сърдечна дейност и трябваше да го махна.Сега се пазим,но от другия месец започваме отново.
 Иначе овулацията ми беше на 17-ти ден,а бебето го видяха на 38-ми.
<br />
*

nesto

А при кухо?
« Отговор #57 -: Април 11, 2006, 18:31:28 pm »
Момичета, сега се връщам от преглед. Видя се, значи, вече плодно сакче, но малко. Или не се развива, или овулацията е била късно. Сега предстои още един кръвен тест да се види нарастването и след 10 дена пак преглед... Направо не ми се живее!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
А при кухо?
« Отговор #58 -: Април 11, 2006, 18:51:41 pm »
Цитат на: nesto
Момичета, сега се връщам от преглед. Видя се, значи, вече плодно сакче, но малко. Или не се развива, или овулацията е била късно. Сега предстои още един кръвен тест да се види нарастването и след 10 дена пак преглед... Направо не ми се живее!

Преди 7 дена не се видя нищо, сега вече се вижда?!
Спокойно, всичко ще е наред.
Може би овулацията ти е била по-късно.След 10-тина дена ще има и сърдечна дейност.
Не се притеснявай,нещата немогат да станат така бързо ,а и при всеки е различно.
И как не ти се живее бе човек, сега точно трябва да живееш.Хубавото предстои.
 :blowingdust:  :babydust:  ylinfant  :babydust:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
А при кухо?
« Отговор #59 -: Април 11, 2006, 20:32:27 pm »
Нещо ,мила само се успокой!! :lol: Всичко ще бъде наред! :lol:
Трябваше да си направиш ЧХГ през 2 дена та да видим как нараства.
Сигурна съм че всичко е добре стискам палци!!! :lol: