0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
А при кухо?
« Отговор #60 -: Април 12, 2006, 08:43:05 am »
Важното е, че се е видяло, като отидеш другия път вече всичко ще е ок :D
И се стегни, к'ви са тия глупости :twisted:
*

nesto

А при кухо?
« Отговор #61 -: Април 12, 2006, 14:20:57 pm »
Да бе, обаче като казах на лекаря за контролното изследване през 2-3 дена, и той вика: нее, трябва поне седмица. И за тази седмица трябвало да се удвоят! А пък аз навсякъде, където изчетох, удвояването пишеше, че трябва да е през 2-3 дена...Не мога да ги разбера, няма ли общи стандарти тая работа?! А пък да не говоря за лабораторията, където не можаха да ми кажат референтните стойности, които дават, за навършена или за започната съответна седмица се отнасят...
Нищо, днес трябва да излязат резултатите, продължаваме да стискаме палци
*

nesto

А при кухо?
« Отговор #62 -: Април 14, 2006, 09:15:51 am »
момичета, къде изчезнахте?
*
А при кухо?
« Отговор #63 -: Април 14, 2006, 10:03:51 am »
Nesto, кажи по подробно за признаците. Аз вече съм 18-ти ден след инсеминация, гърдите изобщо не ги усещам, от 3 дни ми върви слабо кафяво течение, а температурата си стои 37.2. Днес вече се престраших да направя тест, въпреки течението, заради високата температура, но беше - . А и вече трети ден ме боли глава. Вече направо ще се побъркам. Дали ще ми дойде като хората, или ще се точи това течение докато се побъркам.
*

nesto

А при кухо?
« Отговор #64 -: Април 14, 2006, 10:51:12 am »
ами какво да кажа - направих пак кръвен тест, увеличава се, но не като в таблицата, обаче засега докторът ме успокоява и предпочитам да се хвана на неговата версия, иначе ще изкрейзя, така че чакам и другата седмица, дано картината на видеозона тогава е по-добра
А ти не пита ли лекар за това течение?!
*
А при кухо?
« Отговор #65 -: Април 14, 2006, 11:03:11 am »
Цитат на: nesto
ами какво да кажа - направих пак кръвен тест, увеличава се, но не като в таблицата, обаче засега докторът ме успокоява и предпочитам да се хвана на неговата версия, иначе ще изкрейзя, така че чакам и другата седмица, дано картината на видеозона тогава е по-добра
А ти не пита ли лекар за това течение?!

Спокойно Нещо, всичко ще е наред. Сега е важно да си спокойна :D
*

nesto

А при кухо?
« Отговор #66 -: Април 14, 2006, 15:48:41 pm »
знам бе, ама като съм виждала как бързо-бързо някои лекари заключават, че бебето не се развиват и пращат момичетата на кюретаж... А в същото време прочетох, но за по-големите ембриони, че изоставане от порядъка на седмица-две не било страшно, можели да наваксат през следващите дни. Обаче при малките защо това е много сериозно, те не могат ли също да наваксат?!
А при кухо?
« Отговор #67 -: Април 14, 2006, 16:29:56 pm »
Цитат на: jasmin
Nesto, кажи по подробно за признаците. Аз вече съм 18-ти ден след инсеминация, гърдите изобщо не ги усещам, от 3 дни ми върви слабо кафяво течение, а температурата си стои 37.2. Днес вече се престраших да направя тест, въпреки течението, заради високата температура, но беше - . А и вече трети ден ме боли глава. Вече направо ще се побъркам. Дали ще ми дойде като хората, или ще се точи това течение докато се побъркам.

Джасмин, взимаш ли прогестеронови препарати?

Стискам палци :D
Благодаря ти, Бени!

*
А при кухо?
« Отговор #68 -: Април 14, 2006, 18:07:51 pm »
Да Фреши. Утрогестан 2 сутрин +3 вечер. Док. каза да не намалям дозата, заради кафявото. Вече 3ти ден. Не знам това да го считам ли като цикъл. За 24 часа сменям 2 ежедневни малки превръзчици и то не напоени. Иначе нямам никакви признаци, като изключим  все още високата температура.

Nesto пожелавам ти всичко да е наред! Без притеснения не може, но затова пък резултата си заслужава! Пиши.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
А при кухо?
« Отговор #69 -: Април 14, 2006, 19:31:51 pm »
знам бе, ама като съм виждала как бързо-бързо някои лекари заключават, че бебето не се развиват и пращат момичетата на кюретаж...

Ако те пратят на кюретаж бързо-бързо отиди преди това и потърси второ и трето дори мнение. И ако се потвърди диагнозата тогава. Но сега не му мисли много, много само лоши неща. Доколкото знам е възможно макар и рядко ЧХГ да се повишава малко по-бавно в началото на бременноста при някои жени. Щом има случаи на положителни тестове чак в 3-тия месец  :balk_21:  :balk_21:  :balk_21:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

nesto

А при кухо?
« Отговор #70 -: Април 15, 2006, 10:01:20 am »
о, да, това е ясно, за второто и третото мнение де... Но въпросът е, че и на ултразвука вижда бавно. А симптомите си нарастват...
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
А при кухо?
« Отговор #71 -: Април 15, 2006, 10:16:33 am »
момичета, къде изчезнахте?

Нещо, въздържай се от такива реплики. Тук не е чат, нито някой стои денонощно да отговаря на въпроси. Ако има някой, който може да ти отговори, ще получиш отговор.
Горе в дясно има едно бутонче"стая за разговор" - това е чат и винаги има някой на разположение.

Ако се стигне до диагноза, че плода не се развива, непременно се консултирай още с още един лекар преди да вземаш решение.
*

nesto

А при кухо?
« Отговор #72 -: Април 15, 2006, 10:57:06 am »
Lali, удивена и огорчена съм от назидателния ти тон. Репликата ми беше съвсем добронамерена, но лошото на написаното е, че не може да се улови настроението, с което се пише, тъй като я няма интонацията, както би било ако се изговори - може би в такъв случай нямаше да те подразни.