Докторе, защо винаги сте бил толкова предубеден към мен. И търсете действия, които не съществуват. Тъжно ми е, че това се получава не за първи път. Аз съм избрала на кого да вярвам и следвам съветите. И това не е моят педиатър, а и това че пиша тук говори ясно на кого вярвам. Но когато това стане, казвате "Обръщайте се по-често към своя педиатър". И сте прав, не съм само аз,пък и не сте длъжен да правите нищо за мен и децата ми/ всичко правите от добро сърце, за които винаги съм ви била признателна, колкото и да не ви се вярва/.Само че съветите на педиатърът са коренно различни от Вашите. не се опитвам да се застраховам с нищо, в моменти в които плаче и се свива всичко ми изглежда толкова страшно, и страдам заедно с нея, в следващият когато е спокойна се питам дали не избързвам и че търпението никога не ми е било присъщо. Казвате че не е хубаво да се сменят млека, затова и се питам "ако бързам" и направя грешка. И затова Ви помолих просто да ми обясните нещата за да мога да реша трезаво. А Вие ме обрисувахте едва ли не като най-лицемерния и най-неблагодарния и пр. човек.
Но каквото и да напиша няма смисъл. Вие сте така предубеден и не зная с какво ви накарах през годините да си изградите подобно мнение.