Буболина длъжна е да спазва законовите срокове. Ако тях не ги пропуска, нищо не можеш да направиш, може би да говориш с нея лично, на повечето места кутия бонбони и усмивка вървят.
Пропуска ги, до колкото съм запозната. Както казва Lilita_ , до 15,02 е трябвало да внесе декларацията.
Lilita_, разбира се, че няма да се осланям на това. Имам ПИК и ми излиза, че последните документи, които са внесени са за декември. От тогава ни гък...А аз така или иначе съм сигурна, защото оперативната е много точно момиче и не би ме подвела, още повече, че е много притеснена, защото и други болнични висят и хората недоволстват. Санкции сигурно има, но кутия бонбони и усмивка ще ги преодолеят, мисля...Иначе, надали ще си позволи толкова нагло да бави документите. А тя е нафукана мацка и доста вървежна...
Аз се притеснявам и работодателят да не го отнесе, тъй като единствената му вина в случая е, че се предоверява на ...хайде да не употребявам епитети...Явно е, че ще си висим така, зависими от нечие благоволение....