здравейте,
все избягвам да пиша, щото нищо хубаво не ми се случва в опитите, но този път съм толкова бясна, че не мога да се сдържа.
първо, откъде накъде ще преразглеждат вече утвърдена, гласувана програма! аз съм кандидатствала при определени условия и за определени лекарства. не знам на всяка от вас колко са стрували изследванията, но ние трябваше да имаме песа или тесе, песата струва 490 лв. от там насетне с каквито и направления да си правим другите изследвания, общата сума не е по-малко от 700 лв. и сега какво - ще се окажа от последните 100 и ЕВЕНТУАЛНО, ако не преразгледат нещо друго и да решат, че само от определени градове или клиники ще одобряват, от което вече няма въобще да се учудя, ще ми отпуснат меногон за 600 лв. най-много. е, питам, щях ли аз да си хабя нервите със здравни каси и най-вече да си губя времето, което и без това ми е твърде малко, ако знаех тези условия? не, щях да си дам 600 лв. за меногон и вече щях да съм на трансфера на ембриони. такова беззаконие, такава явна подигравка . . . ума ми не го събира. искам да си избера друга държава за родина.