0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета, съжалявам че съм лош вестоносец, но касата спря приема на документи. Програмата не е изчерпана, около лятото може би пак ще подновят приема. Предоговарят условия и искат да се включат други по-евтини медикаменти. Източника е достоверен...
*

Anonymous

Касата спря прием на документи по програмата!
« Отговор #1 -: Април 07, 2006, 19:39:37 pm »
Откъде иаш тази информация? Кой ти е източника?
*
« Отговор #2 -: Април 07, 2006, 22:29:17 pm »
Много ми е чудно  :roll:  нали за това са тези консултанти, не можаха ли по рано да го измислят това с тези по евтини лекарства ами чак сега  8O  и вместо да одобрят 1500 жени, бройката можеше да е 3000 :( Абе нямам думи - луда работа е това :?
*
« Отговор #3 -: Април 08, 2006, 10:10:56 am »
Аз същ разбрах за това нещо. ЩЕ продължат да приемат документи юни или юли.
*
« Отговор #4 -: Април 08, 2006, 11:37:06 am »
Цитат на: cyzi
Аз същ разбрах за това нещо. ЩЕ продължат да приемат документи юни или юли.

Ако се договорят до тогава де :(
« Отговор #5 -: Април 08, 2006, 23:19:58 pm »
Добре де, с тези "по-евтини" лекарства да не се окаже,че така само ще приберат двойно повече пари, а няма да свършат никаква работа и така ще се оправдаят, че проблема е в нас....
« Отговор #6 -: Април 10, 2006, 08:31:48 am »
Сега се сетиха за по-евтини лекарства!  :evil:  Не разбирам защо Menogon-a не в предвиден като алтернатива, като някои доктори го предпочитат за стимулациите (очевидно имат повече опит с него), а пък и при доста жени има добър ефект! Невероятно малоумие!!!
*
« Отговор #7 -: Април 10, 2006, 08:42:08 am »
Цитат на: Kotaranka
Сега се сетиха за по-евтини лекарства!  :evil:  Не разбирам защо Menogon-a не в предвиден като алтернатива, като някои доктори го предпочитат за стимулациите (очевидно имат повече опит с него), а пък и при доста жени има добър ефект! Невероятно малоумие!!!

И на мен ми се струва, че беше редно да продължи приема на документи, а като искат да отпускат лекарствата след предоговарянето! Истината е, че консултантите хич нямат думата...
« Отговор #8 -: Април 10, 2006, 10:44:27 am »
Добре, де, това какво означава - че приетите дотук ще ги одобрят, а от днес няма да приемат нови

или

който одобрен до момента - одобрен, подадените, но недобрени да чакат юни; така или иначе от днес няма да приемат нови документи

:?: това е въпросът ;)
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #9 -: Април 10, 2006, 10:55:23 am »
http://www.nhif.bg/bg/default.phtml?w=1024&h=740
нищо конкретно не пише, ще отправя официално запитване, но не очаквам скоро отговор...

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

balmi

« Отговор #10 -: Април 10, 2006, 10:55:26 am »
Зайче, мисля, че подадените до момента документи не би следвало да ги касае тази промяна. Нали на протоколите с които кандидатстваме пише конкретните медикаменти, които трябва да ни отпуснат. В противен случай ще трябва да кандидатстваме отново с нови протоколи. Голямо безумие!!!
 :balk_21:
« Отговор #11 -: Април 10, 2006, 12:23:29 pm »
Ами да, сигурно е, че спират приема на документи - звънях в касата и потвърдиха.... а тъкмо днес щях да подавам моите документи.
« Отговор #12 -: Април 10, 2006, 13:09:22 pm »
Наистина, какво става с вече подадените документи, знае ли някой?
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*
« Отговор #13 -: Април 10, 2006, 13:23:37 pm »
Цитат на: crazy33
Наистина, какво става с вече подадените документи, знае ли някой?

Може би ще имам инфо утре или в сряда. Не обещавам :(
Ако науча пак нещо, ще пиша!
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #14 -: Април 10, 2006, 19:05:21 pm »
не спирам да се чудя : Как всъщност става подборът на пациентите, които трябва да бъдат подпомогнати...................
Толкова много семейства подават документи, какъв е критерият по който избират кой да бъде подпомогнат и кой - не?
Просто се чудя и мая.....За да бъде отпуснат кредит от банката, кредитополучателят бива разучаван, отговоря ли на някакви изисквания или не /но те са официално обявени в политиката на банката/. Е.....а тук как стоят нещата с подборът? Всъщност, къде мога да задам този въпрос?
« Отговор #15 -: Април 10, 2006, 19:34:34 pm »
Миним, първият по време е първи по право (като в закона за движение по пътищата...). Това е.
« Отговор #16 -: Април 11, 2006, 13:43:26 pm »
Миним този въпрос го задай на ЗЛОДЕЯ Щерев, защтото точно той е виновен за всичко това което става в момента! Кой е той, че ще командва само той еднолично парада? В комисията е набутал само негови хора и смятай как се прави подбора. А лекарствата също са включени най-скъпите, защото от тях се лапат по-големи комисиони естествено, а това че са синтетични и доста по-вредни от органичните тях не ги касае нали не ги тъпчат тях с химикали. Важното е да падат пари, както видяхме и чухме лично от него хич не го е грижа за нас. И изобщо какъв лекар и какъв доцент е той, след като от години не практикува/ниама време за нас защото в парламента има повече пари и медийте са по-важни/ и не преподавал в университета? Иначе бил фирма, име!!!??? На какво??? На перачница за пари и това е бил винаги, но кранчето взе да пресъхва и господина се изнерви, и започна да си показва същността, при това без грам неудобство ни каза в очите какво мисли за нас и като цяло за пациентите, защото се опитва да пусне отровните си пипала и над онкоболните. Това е кощунство! Сега и програмата е спряна заради него, защото ако беше сондирал мнение и с други лекари, които са на ясно с проблемите на стерилитета, и които наистина мислят за нас, а не за себе си каква ще е облагата, щяха да са включени и по-евтини, но не по-малко ефикасни лекарства, и респективно на това по-голям брой семейства биха могли да се включат, и всичко щеше да е наред, а не сега след  години те  уж да се сетят, че програмата не е доизмислена както трябва// кой и с какво обаче да мисли/ и е необходима реформа. Този господин не само трябва да го изхвърлят от парламента и да му отнемат лекарските права, а директно да го линчуват.
валидност на изследванията след края на юни?
« Отговор #17 -: Април 11, 2006, 18:04:00 pm »
Ейй, чакайте, че се сетих - ами сега моите изследвания, които така и не успяха да стигнат до здравна каса и са правени през февруари, ще изгубят ли валидност? Хормонални, кръвни... УЗИ.... Имат ли някакъв "срок на годност"?
*
« Отговор #18 -: Април 12, 2006, 08:48:38 am »
Мисля, че някой от изследванията са с давност 6 м.
*

mimoza1

нзок
« Отговор #19 -: Април 19, 2006, 09:55:44 am »
в нзок ми казаха, че ще има промяна в критериите! знаете ли нещо, а също и че се очаква да започнат прием юни-юли