Да знам , че е така Деси, моя стерилитет се дължи на тубарен фактор - нямам вече здрави тръби, всичко това за което говориш, сме го правили и много повече от това, както и с Конова се консултирахме преди 7-8 месеца и изследвания при нея сме правили, но лечението от нея сега при последния опит не го проведохме, защото в Афродита не смятат имунологичните проблеми за реални и не се занимават с тях.
Иначе сме обиколил всички най-извистни клиники в София и не само тук, за да търсим проблема, но до сега не е открит и разрешен, може би всеки път нещо различно не е било както трябва и просто не са съвпаднали всички фактори едновременно, не знам. Може би да е в инплантацията както казваш, а може би не е... защото в половината си опити съм стигала до инплантиране и бременност. Може пък да е наистина имунологичен и след инплантиране нещо да убива ембрионите, понеже са вкарани от вън... знам ли, иначе как да си обясня естествените ми забременявяния-извънматочни и аборти по желание преди много много години, защо при тях не става така....много са въпросите, но не мога да си отговоря на тях - изглежда че инвитрото е много неовладян процес.... малко почивка и започваме отново да водим борбата с някоя от предишните клиники в които съм била.