Добро утро и лека седмица на всички.
Дано има още нови бременни момичета в темата.
Хриска, честита ви годишнина и още дълги години да се обичате и да сте заедно:)
Заяна, вероятно е нормално да е така.
Аз също съм изпитвала подобно усещане, дори го и изпитвам все още отвреме навреме.
Отдавам го точно на растящия си корем и разпъването на кожата. Понякога след като се нахраня усещането се засилва:))))))))
Джи, дано неразположенията отминат. Мен гърлото ме боли от 3 месеца поне с леки прекъсвания. Дори останах изненадана, когато прочетох в една от бременните теми, че е често срещано при бременни жени.
Л
инаполи, на мен бременния ми корем започна да личи след 3 месец. Дотогава си беше подут от стимулацията. Мисля, че при всеки е различно.
Дениса, аз бях така с повръщането до средата на 4 месец. Няма спасение, поне при мен нямаше. И препечени филийки ядях и сухари, кисело мляко, което преди винаги ми е помагало в такива ситуации а сега от него най-много повръщах. Имаше дни в които и от вода или течности ми ставаше лошо. Слава богу не беше постоянно за да стигна до обезводняване. Това ти е период, който ще отмине:)
Сега много ме боли гърба и кръста, по цял ден и по цяла нощ:)
:)без значение дали лежа или съм седнала. Но и това ми харесва и знам, че след няколко месеца вероятно ще съм забравила за тези неразположения:)
Лек ден момичета и много да се усмихвате.