Здравейте, може би заради часовата разлика се включвам по-късно.
Благодаря на всички момичета за съветите. Течението понамаля и нямам сърбеж. Само миризмата е малко кофти, което ми говори че има някакви гъби, но знам че не трябва да се ползва нещо без лекаря да е предписал, така че ще направя консултация. Това не ме плаши толкова, стига да няма кървене и болки.
Линаполи и аз съм в САЩ, Кентъки. Ти къде си? Така е пусто в тази Америка, устискаш ли първите 3 месеца после ти обръщат внимание. Те първите прегледи ги назначават 10-12 седмица и малко по-рано ако ходиш при специалист по фертилност. Аз ходя при такъв, малко соленичко ми излиза, но ме прие в 7ма седмица и видяхме бебо, сърцето му тупкаше и след това ме препраща на обикновен гинеколог, където ходят всички бременни без проблеми, а там ми казаха да отида чак след две седмици. До тогава каквото стане. При предишните ми аборти им се обаждах, че кървя те ми казваха, че е нормално да не се притеснявам
. Ти утрогестана как го взимаш, на мен ми е изписан 2по1, чудя се дали не е ниска дозата. Аз също след прегледа прокървих леко, но за няколко часа спря.
Дано днес да видиш бебчо и да е пораснал. Моят на 7сед.3дни беше 12,5мм. Наистина е много важно ехографа да е добър. Кога смяташ да пътуваш за Б-я, само заради бременността ли отиваш да ти обърнат по-сериозно внимание.
Извинявам се за дългия пост. Чакам добри новини от Линаполи. На всички момичета леко бременеене и никакви проблеми.