0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #260 -: Септември 24, 2009, 22:23:07 pm »
До сега смятах,това прави 187.68%  -сериозна работа,а!!! ?? Не знам,но ако така продължавате,скоро АГ клиниката,ще трябва да се премести! ? Няма да има място за чакащи $мами$ !?! Може би в Двореца на  спорта във Варна??? Ами то не може да си уговаряте срещи .....в АГ Варна!! Това някакъв моден кафе- клуб ли е??? 8O
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #261 -: Септември 24, 2009, 22:24:03 pm »
Аз най-много да сляза до барчето за малко и после пак на дивана..
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #262 -: Септември 24, 2009, 22:29:45 pm »
Както сме се нахъсали всички имам чувство че нищо не може да ни спре успеха ни е в кърпа вързан.
*
« Отговор #263 -: Септември 24, 2009, 22:33:11 pm »
Аз ще съм там преди 8 часа, желаещи да си пият с мен кафето?  :lol:
После ще ходя да си нося болничния на работа, незнам колко ще се забавя, може да направя една проверка към 11 часа по списък 8)
*
« Отговор #264 -: Септември 25, 2009, 09:43:57 am »
Здравейте, момичета и момчета (поздравления за новия член на клуба ни)!Да се отчета днес ми е 5-ти ден от стимулацията с Пурегон 250 дневно.Резултата мелко ме разочарова, макар че моя док. е доволен и каза че всичко е ОК.В левия и десния яйчник имам по около 4 фоликула с големина около 9-10 мм.Лигавицата ми мисля, че е добре7,5мм.Аз си мислех, че с тези дози ще има повечко, но и това е добре дано само всичко продължи да се развива добре.
Предишния опит бях по-спокойна сега нещо ме е гепило шубето.
Хайде чакаме още още отчети и дано са с още по-хубави резултати от моите! :goodluck:
*
« Отговор #265 -: Септември 25, 2009, 09:46:39 am »
В левия и десния яйчник имам по около 4 фоликула с големина около 9-10 мм.Лигавицата ми мисля, че е добре7,5мм.
Екстра си, не се притеснявай. Ще пораснат и още, а след ЧХГ таймирането до крайна фаза на съзряване ще стигнат и яйцеклетките и в по-малките сега фоликули.
Щом док е доволен - всичко е ОК! Успех!
« Последна редакция: Септември 25, 2009, 09:49:20 am от cygnus »
« Отговор #266 -: Септември 25, 2009, 09:57:40 am »
Здравейте момичета, днес сте заформили страхотна срещичка :D
Успех днес на sixsens, pezevengite, BUBA12,надя, Eли :), setakap, чакаме ви със хубави новини момичета, а ако не се лъжа, sixsens и pezevengite днес вече трябва да разберат кога ще са пункциите  :)
Хубав ден момичета и много усмивки  :) Аз още съм развълнувана от вчерашната изненада и само си стоя и се усмихвам  :wink:
И сега разбира се, едно въпросче от мен  :wink:  :oops: Понеже днес ще излизаме, и най-вероятно малко ще закъснея с вечерния утрогестан, дали е проблем? Ако трябва да го слагам докато сме в заведението  :wink:
При мен, четвърти ден от трансфера, чувствам се супер, до днес ме наболяваше долу в ляво, днес нищо не ме боли, освен гърдите, въобразяваме си тук с мъжа ми, че корема ми е подут, незнам дали е хубаво или не, но не ми остава нищо друго, освен да чакам :D
« Отговор #267 -: Септември 25, 2009, 10:14:45 am »
Можеш и да го изпиеш. Аз като ходех на работа, пиех втората доза. Е, временно очите ми бяха кръстосани, докато отмине замайването, но нали ще сте на заведение ще се впишеш в пейзажа  :lol:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #268 -: Септември 25, 2009, 10:19:53 am »
Можеш и да го изпиеш. Аз като ходех на работа, пиех втората доза. Е, временно очите ми бяха кръстосани, докато отмине замайването, но нали ще сте на заведение ще се впишеш в пейзажа  :lol:
:):):)Мдааа и аз обедния си го пиех докато миткосвах с едни  добри жени в морската. Е...прибирах се на зиг-заг ама какво от това:)))))))))))
Шегувам се Съни, наистина има малко замайване както Вени ти е писала, но съвсем спокойно можеш да си го изпиеш:)

Чакаме новини и то добри от прегледите ви:)
« Отговор #269 -: Септември 25, 2009, 10:27:26 am »
Значи според вас е по-добре да го изпия, вместо да позакъснея с час-два  :) И аз на предния опит по обяд го пиех, но една приятелка постоянно ме вкарваше във филми, че ТРЯБВАЛО да го слагам, та сега съм стриктна  :)
« Отговор #270 -: Септември 25, 2009, 10:33:24 am »
То си пише, че може и да се пие. Честно казано първият път го слагах, но не ходех на работа и нямаше проблеми за това. Вторият опит, както казах обедните ги пиех, но клиентите нямаше да ме чакат да си ги слагам, както уж трябвало  :) Отделен е въпроса, че понякога забравях, колежките ме подсещаха. Току някоя се обади: "Пи ли си хапчетата?" и само чакат да видят поредния пиянски поглед и да падат от смях. Разбира се, ти си решаваш, просто ти казвам че няма никакъв проблем ако се пият. Да не казвам, че по едно време престанах да ги слагам ами пиех и трите пъти и ме майтапеха, че замайването ми харесвало  :lol:

http://www.doctorbg.com/data/File/U/Utrogestan.pdf
« Последна редакция: Септември 25, 2009, 10:37:53 am от Black_rose »
*
« Отговор #271 -: Септември 25, 2009, 10:46:00 am »
Sunny, аз бих позакъсняла час - два. Мисля, че по-добре се усвоява вагинално и не е проблем закъснението. Пила съм ги предимно, когато на обяд съм нямала тази възможност.
« Отговор #272 -: Септември 25, 2009, 10:49:51 am »
Розичке, cygnus , благодаря ви :D И аз преди предпочитах да ги пия, понеже ми се струваше, че прекалено много изтича, но Ани каза, че нямало проблем, то си оставало колкото трябва :D Сега съм стриктна в слагането  :D, ще видим довечера  :)
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #273 -: Септември 25, 2009, 10:52:24 am »
здравейте момичета, ние днес минахме, прегледа ни обаче отново д-р Ковачев. Д-р Александров май го нямаше (сигурно не се е отпразнувал от снощи, незнам) и така: имаме около 5 фоликула в десен яйчник един голям м/у 8-10 мм (незнам бр. им ед-ци)и другите по-малки и още толкова в ляв яйчник. Имало и много малки фоликулчета (колко на брой, не ми казаха) но, се очаквало и те да се развият и пораснат.
При мен, лигавицата трислойна и с дебелина 8,2 ама незнам, какво милиметри или др. мерни ед-ци?
Намалиха ми естрофема на 3х1 таблетки от днес. Следващ преглед в понеделник.
Това, как Ви се струва, добре ли е, като бройка, аз имам предвид фоликулите обаче? И може да Ви се стори тъп въпроса но, от тези фоликули по една яйцеклетка ли излиза? За да преценя, колко яйцеклетки мога да очаквам? извинете пак за "тъпият" въпрос, но наистина незнам ... а при мене, това е важно.ами това е засега, отчетох се аз, чакам следващите :))

« Отговор #274 -: Септември 25, 2009, 11:09:37 am »
Здравей dess_dess ,  вашия преглед съм го пропуснала без да искам  :oops:
Аз мисля, че нещата си вървят много добре, вие, ако не се лъжа, днес сте 4ти ден от стимулацията :) Не съм сигурна, но доколокото съм чувала от док, и от това, което съм чела, мисля, че не е задължително във  всеки фоликул да има яйцеклетка, някои може да са празни, но аз смятам, че няма за какво да се притесняваш, всичко ще бъде наред, и ще има яйчица и за двете  :)
P.S. Пак казвам, не съм сигурна, дано не те подвеждам, по-добре cygnus, или някое от другите момичета, които са по-наясно да се включат  :)
« Последна редакция: Септември 25, 2009, 11:12:17 am от *sunny* »
« Отговор #275 -: Септември 25, 2009, 11:14:22 am »
Момичета всички ли имате Естрофем  :? и от кога се приема той?На мен не са ми споменали нищо за Естрофем,или е рано още?

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #276 -: Септември 25, 2009, 11:15:59 am »
Здравей dess_dess ,  вашия преглед съм го пропуснала без да искам  :oops:
Аз мисля, че нещата си вървят много добре, вие, ако не се лъжа, днес сте 4ти ден от стимулацията :) Не съм сигурна, но доколокото съм чувала от док, и от това, което съм чела, мисля, че не е задължително във  всеки фоликул да има яйцеклетка, някои може да са празни, но аз смятам, че няма за какво да се притесняваш, всичко ще бъде наред, и ще има яйчица и за двете  :)
P.S. Пак казвам, не съм сигурна, дано не те подвеждам, по-добре cygnus, или някое от другите момичета, които са по-наясно да се включат  :)
[/quot
Тя, се стимулира само за мен, яйчицата т.с само за мен са ... благодаря за отговорчето все пак

« Отговор #277 -: Септември 25, 2009, 11:17:24 am »
elina0102 , рано ти е още, ще ти дадат схемичката за естрофема, утрогестана и аспирина, в деня на пункцията :)
dess_dess , значи съвсем няма за каквао да се притесняваш, имате си достатъчно яйчица  :D
*
« Отговор #278 -: Септември 25, 2009, 11:23:54 am »
Дес, по принцип във всеки фоликул трябва да има яйцеклетка. Но някои от тях са в по-незрял стадий от развитието си и не могат да бъдат оплодени или няма. Обикновено този процент е по-малък. Освен това със самата стимулация нататък и ЧХГ таймирането (прегнил или овитрел) се очаква броят на фоликулите мъничко да се увеличи още до пункцията. Така, че нямаш основания да се притесняваш, всичко е ОК, лигавицата ти е супер.
« Отговор #279 -: Септември 25, 2009, 11:25:31 am »
Момичета всички ли имате Естрофем  :? и от кога се приема той?На мен не са ми споменали нищо за Естрофем,или е рано още?
На мен Естрофема ми го изписаха 10 дена след пункцията (4 дена след трансфера)