0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #360 -: Септември 27, 2009, 15:20:44 pm »
Кажете ми какви лекарства трябват след пункцията и какви пари да си приготвя за купуването им?? Ще съм много благодарен!

Това, което обикновено се изписва е утрогестан 100 мг.(от 11 до 17 лв. опаковката зависи от аптеката-вътре са 2 блистера всеки с по 15 таблетки), естрофем 2 мг. (от 8 до 10 лв. опаковката-28 хапчета), нош-па (около 3 лв. блистера).
Останалите би ттрябвало да си ги пие и по време на процедурата- фолиевата киселина и аспирин протект.
По преценка на докторса може да има друго лекарство или някое от тези да липсва:)
« Отговор #361 -: Септември 27, 2009, 15:28:49 pm »
Здравейте и от мен.Аз днес съм 7ми ден но и аз поне за сега се чувствам много добре нищо не ме боли само май съм малко разсеяна но това едва ли има връзка май просто много мисля.А за нощниците сега погледнах и моята е с животинка-танцуваща кравичка :lol:.Утре и аз съм на линия някъде към 11 така че до скоро.                                              п.п.аз не пия нищо сега никой не ми е казал,но утре ще питам да не уплескам нещата
« Последна редакция: Септември 27, 2009, 15:34:23 pm от надя »
« Отговор #362 -: Септември 27, 2009, 16:25:40 pm »
Здравейте момичета :) и разбира се - ra40  :)
Аз не пиша, че ми е малко сдухано и не ми се ще да развалям хубавата темичка  :oops: Днес започнах естрофема и цял ден ме боли ниско долу и кръста, все едно всеки момент ще ми дойде  :? Ентусиазма ми се поизгуби, и остана само страха и безпокойството...здраве да е, борбата продължава
Весело изкарване на сватбарките  :)
pezevengite, успешна пункция утре, ще чакаме "многояйчни" новинки  :D
sixsens, дано вече си по-добре, че вторник и теб ще очакваме със същите новинки като на pezevengite :) Успех и на теб!
BUBA12 , според мен добре си вървят нещата при теб и няма място за притеснение  :) А защо ще оставаш там ден, два след пункцията?
pisss , според мен от утре трябва да започнеш с регулона :)
dessi-kk , dani_ j ,  хайде утре и вие с хубави новини, и с насрочени пункции :) Наистина ще се запълнят дните тази седмица :)
Успешен старт и от мен на  elina0102   :)
Рачо, много ни раадваш с ентусиазма си, голяма опора си на съпругата си, браво  :D
Хубав ден на всички,/извинавам се, ако съм пропуснала някой/, много усмивки и добро настроение, а на мен не ми обръщайте внимание, аз все намирам за какво да се тормозя  :oops:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #363 -: Септември 27, 2009, 16:30:53 pm »
Хмммм, хич не ми се оплаквайте с вашите нощници, защото не сте видели моята :lol: Ще съм като светофар - кармазъ  :lol: Кат лудото Ленче пак по коридора ще съм :D Тя си ми е от лапарото и смятам пак с нея да бъда. То верно няма добър избор на този тип нощници - или бабешки или детски. Ама карай, ще го преживея, не съм тръгнала на ревю...Та мисълта ми беше, че 100% ще ме познаете, като ме видите с таз червена нощница.... :lol:

Аз днес уж съм мааалко по-добре, ама да видим. Гърлото мисля, че започва да се оправя, ама хремата напира яко, а на моменти и кашлица имам. Абе ужас ви казвам. Бих си последния оргалутран, довечера в 9 ще отида да ми боцнат и прегнила. Утре почивка от иглите малко и вторник - росна-прясна, първа кипра в АГ-то. Да видим колко ще ги измътя :lol:
На утрешната сесия - успех! Аз може да намина по обяд да ви нагледам какви ги вършите :D

П.С. Ааааа, Съни, забранявам черните мисли! Как така изгуби ентусиазъм, нищо не е приключило още, недей така бе, мила. Не се вкарвай във филми сега :D То ПМС и при бременност ги има  :lol: Сигурна съм, че е от това! Хайде горе главата, не се сдухвай! Всички ти стискаме палци, на теб разчитаме крак да повлечеш!
« Последна редакция: Септември 27, 2009, 16:34:17 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #364 -: Септември 27, 2009, 16:32:58 pm »
Ехоооо има малка пауза и веднага влизам да се отчета и аз  :D
Днес към 12 бях в АГ и от асансьора веднага попаднах на д-р Александров  :D За моя радост веднага ме прегледа  :D малко ми беше странно ,понеже досега не са ме преглеждали докато съм вцикъл  :? но всичко е ок :wink:Ще взема вече с рокля да ходя на прегледите  :wink: по-лесно е ,вдигаш роклята и готово  :lol: :lol: :lol: Днес ми е втори ден от цикъла и Алекса каза започвамеее  :D Прати ме при Анито да ме боцка  :? Абе в нейните ръце много лесно изглежда  :lol: И така вече съм и аз щастливо набодена с първия ми щастлив Гонал  :D :D :D Само незнам след малко как ще си бодна цели два при това  :? :? :? За пийването питах Ани и тя каза че няма абсолютно никакъв проблем-това са си хормони нищо повече.И така  :D сега се подготвям психически за първото ми самостоятелно боцкане и после изчезвам да друсна едно хорце  :ywoohoo:
Сега като чета за лекарствата които пиете-ами на мен никой нищо не ми е казал да пия  :? освен да си бия :wink: Аз фолиева киселина си пия но дали да не се обадя да питам за още нещо  :?Кажете моля ви.Аспирина за какво го пиете  :?
Бубе ти кога беше там душа  :D
Рачо я вземи престави жена си официално тук  :wink: за да не я споменаваме така,както Лиско предложи.
Благодаря ви момичета за пожеланията  :bighug:
Знам че всички ще успеем знаааам гооооооооо  :bighug:
« Последна редакция: Септември 27, 2009, 16:39:13 pm от elina0102 »

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #365 -: Септември 27, 2009, 16:37:36 pm »
Елина, в комплекта с консумативи за процедурата има 1 опаковка Неофолик - фолиева киселина и 1 опаковка Аспирин протект. От двете взимаш по едно на ден от началото на стимулацията. Питай Ани да не е забравила да ти ги даде.
Хайде отивай да друсваш хорото :lol:
От вас сватбарките после ще искаме снимков материал, да видим добре ли сте се представили :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #366 -: Септември 27, 2009, 16:42:30 pm »
Ели, браво ! Успешен старт ! А за инжекцийката - знам аз, че ще се справиш и накрая даже може да почнеш и на другите момичета да биеш :) Ти тооолкова се интересуваш за инжекцийките, че няма начин да не станеш спец :)
А за старта в този хубав, слънчев, че и сватбарски ден - много ясно, че ще е на късмет :) Това за роклята много ми хареса. И аз съм си го мислила. От днес нататък само с рокли строени всички в АГ (или поне по-мързеливичките, които хич не им се събува)  :lol:
 Успех на Мимето утре, на Златито във вторник, на Бубето в четвъртък и т.н. до края на седмицата.
Обаче и на мен ми е чудно защо се пие този Аспирин ? Лиско, казваш че той се пие от всички желаещи бременност ли ? Чета тук-там, че момичетата пият, но си мислех, че е при определени проблеми ?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #367 -: Септември 27, 2009, 16:43:25 pm »
Злати никакъв комплект с консумативи нямам  :? Аз неофолик си пия по едно по принцип.О и още нещо-Ани почти не извади балончето от спринцовката.Каза че дори и да има нищо не може да стане  :? Сега да избутам ли няколко капки  :? нали така всъщност ще излязат балончета ако има  :?

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #368 -: Септември 27, 2009, 16:47:08 pm »
 elina0102 , най-вероятно на следващия преглед ще ти дадат "рецептата", така да се каже, за консумативите, купуват се от аптеката на Брегалница, от там ще ти дадат аспирина, фолиевата и тестовете  :) На мен и двата пъти Ани ми каза от деня на пункцията да почвам аспирина :ask:, а иначе фолиевата си я пия от няколко години вече, с малки прекъсвания  :)
sixsens :bighug:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #369 -: Септември 27, 2009, 16:50:49 pm »
Ами по принцип трябва да си купиш такъв комплект. Ани явно се е разсеяла нещо тези дни и е забравила. Отиди утре и й кажи да ти даде бележка, купува се от Брегалница - там го имат готов - струва около 100 лв. Вътре има и 2 теста за бременност, които също ти дават. На мен ми ги връчи с думите - "и да ми ги върнеш положителни"  :lol:
За балончето ще ти кажа една хватка. Като изтеглиш субстанцията, изправяш спринцовката вертикално, чукваш я докато въздуха отиде горе, под иглата. Лееееко натискаш спусъка на спринцовката докато въздуха излезе, ако си го изместила добре, няма да излиза течност. Внимателно го изкарваш и накрая излиза една малка капчица - значи си готова  :D Тази капчица не е фатална, че е излязла. По принцип уж не е фатално ако вкараш малко въздух, все пак не го вкарваш във вената - тогава е опасно. Но аз предпочитах да го извадя :D  

П.С. Писали сме заедно със Съни. Аз аспирина от началото на стимулацията го пия.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #370 -: Септември 27, 2009, 16:53:52 pm »
Ами по принцип трябва да си купиш такъв комплект. Ани явно се е разсеяла нещо тези дни и е забравила. Отиди утре и й кажи да ти даде бележка, купува се от Брегалница - там го имат готов - струва около 100 лв. Вътре има и 2 теста за бременност, които също ти дават.
Злати, би ли споделила какво има в този комплект, освен фолиева, Аспирин и тестове ? Защото 100 лв. ми се виждат множко, ако е само това ...
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #371 -: Септември 27, 2009, 16:58:42 pm »
Хахха, Гардже, права си. Много стряскащо звучи :D Ами има доста неща, упойка за пункцията, консумативи за самата пункция, разните му там марли, подложки и прочие. Предполагам системи, абокати и т.н. Не разгледах много, много. Те се оставят на Ани, а тя ви дава само лекарствата, като упойката остава при нея. Да не си я вземете, ей :D държи се в хладилник. Имаше една торба спринцовки и игли 8O, явно за самата стимулация, ама те нали си ги продават готови лекарствата. Та така, наистина не погледнах, купих ги и веднага ги занесох на Ани.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #372 -: Септември 27, 2009, 17:02:35 pm »
Еййй човек малко да се замота и те писали та писали  :D
Купонджийките весело изкарване и да друснете по едно хорце заради мен  :lol: Мнооого обичам да играя, миналата седмица на банкета на мъжа ми си поиграх добре, но скоро няма да ми се отдаде случай, освен преди трансфера за замислим някоя сбирка с приятели :D

Рачо, възхищавам ти се :)

Съни, какви са тия негативни мисли бе момиче, я горе главата! Това са симптоми на бременност  :D

Миме, стискам палци за утре  :D и чакаме хубави новини  :D

Злати, радвам се, че си вече по-добре, продължавай да си пиеш чайчетата и хапвай повечко плодове за витамини  :D

Кат лудото Ленче пак по коридора ще съм :D

Алоуууу ся ко, по имена ли ша се обиждаме  osi_10 osi_6 :lol:

Бубе, успех и на теб в четвъртък, ама има време дотогава, пак ще ти пожелая  :D

Елинка, успешен старт на теб и още по-успешен финал  :D
Не са страшни Гоналчетата, мен повече ме е страх от Оргалутрана, ама ти беше с друго май  :?
Аз вече съм спец, уроци виртуални мога да предавам  :lol: Снощи като я сложих и мъжо вика - ама кога успя, що не ми се показа  :lol: Искал да гледа човека  :lol:

« Последна редакция: Септември 27, 2009, 17:04:57 pm от Eли :) »
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #373 -: Септември 27, 2009, 17:19:06 pm »
Хахха, Ели, туй за Ленчето не е по твой адрес :lol: Така е лафа  :lol: Ти ако ме беше видяла на лапарото....Сестра ми вчера като й казах, че пак с тая нощница ще съм, тя си умря от смях /на лапарото беше с мен, та ме е виждала/. Смятай как изглеждам в нея, щом собствената ми сестра ми се подиграва  :lol: :lol: :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #374 -: Септември 27, 2009, 17:23:39 pm »
Знам бе, че така е лафа, пошегувах се  :D На лапарото не съм те видяла, ама на пункцията може да намина да те видя и да ти направя една фотосесия   8) :lol: Шегувам се, само до мен ще ти е  :bighug:
*
« Отговор #375 -: Септември 27, 2009, 17:31:25 pm »
Ели ,браво вече си спец по поставяне на инджекциите  :) радвам се че ми звучиш по спокойна това е пътя към успеха нали знаеш :)

Съни ,какви са тези лоши мисли недей така бе миличка,знаеш какво чакаме всички от теб :) :) така че не си го и помисляй дори.Стискам палци всичко да е наред разбира се :bighug:

Наде ,по добре не усещаш нищо ,аз ги усещам вече защото са много и е неприятно да ти кажа.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #376 -: Септември 27, 2009, 18:05:25 pm »
Време е, да ви кажа ако незнаете:))))))))))))
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=35551.msg623465#msg623465
« Отговор #377 -: Септември 27, 2009, 19:25:19 pm »
Привет и от мен... Вторник съм трета за пункция... Уф, голям съм мутант... няколко дни дебнахме един фоликул в десният яйчник и той взе че изчезна... ама се появи един в левия, абе луда работа  :? Сега ми е едно изтръпнало... Дано пък да има нещо читаво в него  :wink:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #378 -: Септември 27, 2009, 19:29:40 pm »
 :PБлагодаря на всички за пожеланията. Надявам се утре вечерта вече да съм в добра форма и да дам отчет за кокошите ми умения. Стига толкоз мътене...
Аз ще съм с розовееща нощница утре, някой ако ме познай, хич да не се май... :P
« Последна редакция: Септември 27, 2009, 19:31:38 pm от pezevengite »

[161551.gif[/img][/url]
*
« Отговор #379 -: Септември 27, 2009, 19:32:38 pm »
Здравейте отново,момичета-кокичета! виждам ,че всичко е наред при вас -настроението не е минорно,което си е добре! о сватбарките все още няма отчет,но предполагам,че там пък ще е супер купонджийско!  Съни,никакво униване! Понякога човек си внушава илидори измисля разни симптоми или вторични ! Ама то ако някой знае със сигерност сега щеше да е Нобелов лаурят по медицина! Природата няма как да я разгадаеш1 Така че-горе главата,мила! Няма да се отчайваш,че както повлечеш крак,така ще е целият отбор! А то май,не остана-тая седмица сме всички на финална права!!! То и ние се притеснихме,че не ни се надур корема,не тежал и бла,бла а то май не са задължителни тзи симптоми! Все пак ,доброто настроение и оптимизъм са най-важните лекарства! Така че,никакво униване!!! Аз няма да карам по имена,че ще объркам някоя ,а и нямам време -трябва да правя салата! Ние в Румъния ходихме ,за още 9 броя Гонал! То за това се връзва смтката-икономисваме около 150 лв точно за 2бр Цитротит и горивото! Пихме по едно румънско кафе и по един кадаиф1 Нашите са по-хубави ,ама съм ви замислил догодина август да ви направя среща в Мангалия на мамите!! хи хи ,то без тая Румъния повечето щяхме да се окумим! Аспирина -протект се пие за разреждане на кръвта или по-скороза разширяване на кръвоносните съдове и да не вдига кръвно и други последствия! Ама защо се вдига кръвно или се сгъстява кръвта във вашето положени,нямам честа да знам мили дами!! Комплекта за който говорите-упойки,но шпата,пампрси Ани каза че вече го дават във клиниката и струва 100 лв! Може би така е по-добре ,че са доста неща и ако се забрави нещо от тях и се объркват нещата! Поне така са решили последно и нас ни предупреди ,чеще е в цената! Злати,ти какви са още тия чайове бе ,момиче..... Я ,стига вече! никакви болести! ти лозунга ми не го ли прочете! ААА,да кажеш на Тошко да се грижи повече,че да не се глобяваме! Аз май трябва малко да ги строя тия вашите и да съсздам ред! То иначе няма как да се помага на вас май! Едно момиче от вас писа че е сама??? дето ще остава след пункцията в клиниката ден-два?? Ако не е неудобно,защо е така-сама! Съжалявам ,че не се обръщам по име ,ама бързам за салатата....Нали не трябва да ви ядосваме!!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]