0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #380 -: Септември 27, 2009, 19:38:32 pm »
Съни моля те не се стресирай и не се настройвай предварително!Най вероятно имаш симптоми за цикъл защото сега ти се пада около датата, но той няма да дойде!Аз имах такива до пети месец, така че нищо не е загубено още! Чакамее  положителните тестове момичета и естествено стискаме палци на всички, за всеки ден! :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #381 -: Септември 27, 2009, 19:38:50 pm »
Рачо, аспирина се дава профилактично при евентуални имунологични причини.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #382 -: Септември 27, 2009, 19:47:54 pm »
Ау, Ра40, ама много си забавен... Ето и салатка приготвяш. И до Румъния търчиш и по форумите се образоваш :) Ех, ако можеше и на магарето в АГ да се качиш щеше да е супер. Шегувам се, да не вземеш да се обидиш  :lol: Много ти се радвам :) Пиши по-често, че наистина въздействаш супер положително :)
 И не си прав, че сватбарките не са се отчели :) Елина0102, намина и каза как е минал прегледа й :)
 Злати, на късмет да ти е кармазъ нощничката ( и моята е такава, ама е с мече )  :lol:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #383 -: Септември 27, 2009, 19:54:28 pm »
аз имам идея да сформирам фен-клуб на рачо...поздравявам го!
по повод на нощниците - поръчах си вече и аз да ми купят отвън, че тука са като за бабите ни. да видим каква животинка ще си имам аз - отсега се стягам, макар че ми е рано още. след пункция остава ли се в аг-то?
*
« Отговор #384 -: Септември 27, 2009, 20:02:30 pm »
Само за секунда ще се включа пак!! Piss , ама защо е това "сама" ??? Много тъжно ми стана сега ?? Да не би да пътува съпруга ти?? Съни,няма ти нищо ,внушаваш си! Още малко и ще видиш двете чертички !!! Благодаря за иното за нужните лекарства след пункцията? не са "болка за умиране"!! Че с тия 12 Гонал и 2 Цитротида допълнителни,доста се поизпотих!! Сега последно-нощничките с животинки ли ще са,или червени!! Или червен фон и цветни животинки??? И уточнихте ли какъв вид,род,подрод и клас да са ??? Да не тръгне едната с насекомо,о другата с крокодилчета....! Ей,я по сериозно по тоя въпрос!
п.п.абе ако завис от мене аз и магарето мога да яхна,ама освен -Дий Марко,друго не мога да направя! Така ,че ви стискам палци момичета! Това си е ваша радост!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #385 -: Септември 27, 2009, 20:07:47 pm »
рачо, наистина ни развеселяваш! и да ми е криво, се оправям... "моя" нито пътува, нито съществува. аз съм с донор. добре, че ви има вас тук да си споделяме!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #386 -: Септември 27, 2009, 20:23:17 pm »
рачо, наистина ни развеселяваш! и да ми е криво, се оправям... "моя" нито пътува, нито съществува. аз съм с донор. добре, че ви има вас тук да си споделяме!
Хубаво е, че има смели жени като теб Пис:)
Ще имаш до себе си нещо наистина ценно и вълшебно съвсем скоро:)

Да не забравите да се усмихвате:)))))дебна ви:)
*
« Отговор #387 -: Септември 27, 2009, 21:01:14 pm »

Писсс,наистина смела постъпка  :)поздравления за което.Тук сме всички за да се подкрепяме и хубаво да може и да споделяме.Късмет мила :)

Рачо ,искренно се забавлявам като те чета май съм аз тази която ще си полежи в АГ но с тези дами около мен не вярвам вече да съм сама :)
Хубаво е да има такива мъже които да ни разбират , а жена ти е голама късметлиика.Да я поздравиш ,а нямам нищо против и да ни я представиш.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #388 -: Септември 28, 2009, 00:23:11 am »
Последен отчет от мен, че утре тръгвам за Варна и ще се върна в сряда. Дотогава няма да влизам във форума. Тази вечер в 21:00 часа ми сложиха прегнила. Вече чакам окончателното подуване. Вече съм като една шамандурка :lol: Аз по принцип си имам коремче, ама сега съм като бъчвичка  :lol:
Настинката ми явно няма намерение да ме остави най-накрая. Продължавам с гадната хрема, трудно ми е да дишам, започнах да кашлям, а как кихаааам, ужас. Всеки път имам чувството, че ще снеса докато кихам :? Ама още удържам фронта....
Утре успех на пункциите, момичета. Ще се опитам да дойда да ви видя!
Стискам палци мноооого силно /ще взема да си ги вържа като си легна/. Сигурна съм, че всички ще се представите перфектно :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #389 -: Септември 28, 2009, 10:00:17 am »
Добро утрооо  :D Аз днес едвам се излюпих да ви кажа  :? така сладко си спинкаах :balk_126: Но няма как трябва да се работии.Да ви разкажа за вчерашното ми първо боцкане самичка  :lol: Понеже бързах сакън да не изтърва сватбата  :lol: та извадих аз двете дози(вечер съм с две) и трепереща започнах да смесвам.В старанието си да изтегля цялата течност познайте какво направих  :lol: така издърпах спусъчето че за малко щях да го запратя някъде в стената  :lol: ядосах се на несръчността си и захвърлих опропастената доза и започнах с нова  :lol: С нейното смесване мисля че се справих по-добре но все ми се струва че мъъничко остава в шишенцето  :? вие успявате ли всичко до капка да издърпате?Даже пробвах пак да го върна в шишенцето и да го издърпам наново-това дали е препоръчително  :?Та така за смесването>За боцкането честно казано не ме заболя,надявам се да съм го направила както трябва  :D Тази сутрин отново си бих дозичката и забелязах че като бия от ляво сякаш усещам лекарството като влиза,а снощи като бих в дясно не усетих нищо  :? защо се получи така незнам  :? А и още нещо  :lol: като вкарам лекарството и изчаквам мъничко и като извадя игличката и излиза капчица от боцнатото-и при вас ли е така? Ох засипах ви пак с въпроси  :(
Златенцее успех мила  :balk_21: трябваше да даедш телефонче преди да тръгнеш-можеше да дойдем да те видим :)Знам че ще снесеш най-хубамите яйчица  :bighug:
Ели правилно се сещаш че аз съм с Цитротид.А теб защо те притеснява твоето лекарство?
Писсс  :balk_21:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #390 -: Септември 28, 2009, 10:15:29 am »
Успех на момичетата, които са на пункция днес, аз моите без малко да ги снеса вчера на сватбата  :lol:, то голямо тропане голямо подскачане беше, дано да ги удържа до сряда защото тогава съм на пункция. Много ми се искаше вчера на прегледа да се засека с elina0102, но тя е отишла по-рано, щеше да падне голям смях, като се има на предвид че аз бях с прекрасна сватбена прическа и ..... по анцуг 8O :lol:, после бягах да се обличач и гримирам. Но въпреки че бързах нахлух за малко във 2-ра стая да видя как е Жени (позната още като my_luck :wink:), която беше на пунция, милата сподели ми че този път дори не се била разплакала и всичко е било наред, още повече че беше с още две сладурани бърборани, които и за момент не са я оставили да се пострахува :lol:
Та така ... кой друг е на пункция в сряда? Ани каза че сме общо 5, ще падне голямо чакане май
« Отговор #391 -: Септември 28, 2009, 10:25:53 am »
Елина, не се притеснявай толкова за тези капчици! Не е толкова фатално.
Нормално е на места да не усещаш болка. Нервните окончания са като мрежа - има нечувствителни участъци -като се боцках, търсех такива...
Хайде, до утре!
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #392 -: Септември 28, 2009, 12:11:32 pm »
setakap благодаря ти  :D
Момичета правилно ли е че ме викат чак на 6ти ден от стимулацията  :? И това Ани ми го каза не Алекса  :?

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #393 -: Септември 28, 2009, 12:18:10 pm »
setakap благодаря ти  :D
Момичета правилно ли е че ме викат чак на 6ти ден от стимулацията  :? И това Ани ми го каза не Алекса  :?
Всичко, което ти кажат е правилно Ели:)
Няма една с една жена да си приличат макар да съвпадат много неща при процедурата. Мен първия ми преглед беше на 5 ден от първия гонал, после след още 3 или 4 дни (не помня вече)продължиха ми с 2 дни стимулацията и тогава беше доло горе ясно кога ще е пункцията ми.
Така, че не се притесняавай. Ани на своя глава няма да ти назначи преглед:)или да го забави. Консултирано е с Александров:)
Успех на всички:)
« Отговор #394 -: Септември 28, 2009, 12:30:10 pm »
Здравейте момичета  :D.
 За момента не пиша във вашата темичка,но скоро сигорно ще се присъединя към вас,ако ме приемете.
 Имам един въпрос към вече миналите по този път.
 Може ли някоя от вас да ми каже колко пари излиза трансфера и пункцията при Алекса,и наблюдава ли се къде се поставят оплодените яйцеклетки или се слагат на случайни начела(питам защото ще съм донор живот и здраве,и момичето ме помоли да попитам вече минали по тизи път).Извинете ме ако нещо не съм задала правилно като въпрос,но тепърва правя първите си стъпки в тази материя.
 Благодаря ви предварителни,и успех на всички ви в процедури.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #395 -: Септември 28, 2009, 12:34:03 pm »
Всичко е правилно, споко. А при протокол с антагонист (оргалутран, сетротид) точно на 6-я ден е първия преглед по устав. Споко, хората си знаят работата :)
*
« Отговор #396 -: Септември 28, 2009, 13:17:05 pm »
някой може ли да ми каже актуалния мейл на бианка? днес писах на този
Bianka.Rusu@adpharma.ro
върна ми, че не може да бъде намерен. звъннах в аптеката в Мангалия да оппитам за гонал - не говореха много добре английски. казаха ми,ч е винаги имат гонал на разположение и мога направо да отида да го купя без специална поръчка. мало се притеснявам да не се обърка нещо и затова исках да се свържа с бианка. четох, че някой  скоро беше ходил само с уговорка с жена от аптеката, която после са търсили на място, но не била там? наистина ли имат наличности по всяко време?
« Отговор #397 -: Септември 28, 2009, 13:20:40 pm »
Лиско Сигнус благодаря ви  :bighug:
Не ме разбирайте погрешно-аз им имам доверие<Просто малко мъъъничко  :wink: ме е страх при мисълта че ще си бия 6 дни инжекции без дори да съм сигурна че го правя както трябва :) разбирате ли.Ноо ще спра май да мисля толкова.Когато питах Ани какъв е риска да не направя нещо с инжекциите не както трябва тя ми отговори че където по тялото(поясни че е избран корема защото е най-безболезнено) и както да ги бия нищо неправилно не мога да направя  :wink: Дори и балонче ако пропусна.Така че каквото такова  :wink:
Оо забравих да ви споделя че вчера освен че ми стартира стимулацията на сватбата,ами и до мен стоя и гушках много едно малко сладко Алексанровче на 4 месеца  :D
Искре незнам колко излизат отделно тези процедури.Мнооогоуспех ти желая още преди да си започнала  :D
Пис нашият младеж Рачо ходи тези дни за Гонал -дано се включи да ти помогне.Ти тези дни ли мислиш да ходиш?

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #398 -: Септември 28, 2009, 13:28:47 pm »
Искра, 1800 лв е процедурата в АГ Варна. Ако не дай боже не се стигне до трансфер се заплаща само пункцията, която по мои спомени беше около 600 лв. Но не съм сигурна дали това е точната сума. Миналата година имаше момиче, което не стигна до трансфер и заплати само пункцията си.

Относно вторият ти въпрос, да , докато Александров вкарва катетъра с ембрионите в него, Кисьов следи на монитора на ехограва какво се случва.
Моят трансфер не беше от най-леките и лесните и на 2 пъти Кисьов насочи доктора, че катетъра не е на правилното място:):):)
« Отговор #399 -: Септември 28, 2009, 13:33:38 pm »
Лисе много ти благодаря за изчерпателния отговор  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...