Добро утрооо
Аз днес едвам се излюпих да ви кажа
така сладко си спинкаах
Но няма как трябва да се работии.Да ви разкажа за вчерашното ми първо боцкане самичка
Понеже бързах сакън да не изтърва сватбата
та извадих аз двете дози(вечер съм с две) и трепереща започнах да смесвам.В старанието си да изтегля цялата течност познайте какво направих
така издърпах спусъчето че за малко щях да го запратя някъде в стената
ядосах се на несръчността си и захвърлих опропастената доза и започнах с нова
С нейното смесване мисля че се справих по-добре но все ми се струва че мъъничко остава в шишенцето
вие успявате ли всичко до капка да издърпате?Даже пробвах пак да го върна в шишенцето и да го издърпам наново-това дали е препоръчително :?Та така за смесването>За боцкането честно казано не ме заболя,надявам се да съм го направила както трябва
Тази сутрин отново си бих дозичката и забелязах че като бия от ляво сякаш усещам лекарството като влиза,а снощи като бих в дясно не усетих нищо
защо се получи така незнам
А и още нещо
като вкарам лекарството и изчаквам мъничко и като извадя игличката и излиза капчица от боцнатото-и при вас ли е така? Ох засипах ви пак с въпроси
Златенцее успех мила
трябваше да даедш телефонче преди да тръгнеш-можеше да дойдем да те видим :)Знам че ще снесеш най-хубамите яйчица
Ели правилно се сещаш че аз съм с Цитротид.А теб защо те притеснява твоето лекарство?
Писсс