0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #280 -: Септември 25, 2009, 11:26:47 am »
Лелеее срам :oops: извинете за невежеството<Много съм се разбързала  :oops:
Понеже четох че Естрофема съдържа хормона Естрадиол,та си помислих че можеби се дава по време на стимулацията за самите айцеклетки  :oops: Май ми куца логиката и се посрамих тук  :oops: По-добре да не се обаждам  :lol:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #281 -: Септември 25, 2009, 11:50:17 am »
Лелеее срам :oops: извинете за невежеството<Много съм се разбързала  :oops:
Понеже четох че Естрофема съдържа хормона Естрадиол,та си помислих че можеби се дава по време на стимулацията за самите айцеклетки  :oops: Май ми куца логиката и се посрамих тук  :oops: По-добре да не се обаждам  :lol:
бе как няма да се обаждаш, питай за всичко което те интересува, нали за това сме тук, да споделяме опит. А нормално да не знаеш кога се започва с естрофема, не си лекар все пак  :bighug:
*
« Отговор #282 -: Септември 25, 2009, 14:02:30 pm »
Ееее,я споко! Аз пък изобщо нищо не разбирам като ви чета тук,но направо си личи ,че всичко се развива добре! И с фоликулите,и с яйчицата,и с лигавиците! При всички! Май наистина ще има $бейби бум$ лято 2010!! Няма да има място за толкова бебешки колички по тротоарите май!!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #283 -: Септември 25, 2009, 14:23:42 pm »
Търкуууллллл  :D
Ей ме на - тук съм  - щастливо убодена  :D В 7,45 цъфнах в АГ-то, Ани още не се беше преоблякла. За всеки случай, Ковачев ме прегледа, за да види лигавицата. Онзи ден е била 6,5 мм, а днес 3,3 и каза, че можем да започваме  :D
Довечера ще се боцкам сама  :)

Проверката по списъка в 11,30 съм я направила, всички бяха налице, някои малко позакъсняха по независещи от тях причини   :)

Сега очаквам включване да кажат как са минали прегледите  :D
*
« Отговор #284 -: Септември 25, 2009, 14:40:52 pm »
Ели,ама защо е намаляла??? Ти какво ще си боцкаш??? :?
*
« Отговор #285 -: Септември 25, 2009, 15:19:05 pm »
Ух бе Рачо, ни мъ стряскай с тия въпросителни :lol:

Та за лигавицата - тя трябва да намалее, за да се създадат условия за започване на стимулацията :)
През всеки цикъл при жените, маточната лигавица се разраства, за да приеме оплодената яйцеклетка. Ако яйцеклетката, освободена при овулацията не се оплоди, разрасналият се слой на лигавицата се "отлепва" и се изхвърля навън заедно с известно количество кръв, и това е познатата ти менструация  :wink:

8) Ама ква лекция дръпнах  :oops:

И на другия въпрос - ще си боцкам Гонал 75 - сутрин и вечер  :)

« Последна редакция: Септември 25, 2009, 15:27:52 pm от Eли :) »
*
« Отговор #286 -: Септември 25, 2009, 15:25:21 pm »
Емииии,извинявай! Явно съм отсътвал от тази$лекция$!! Забравих,че за да нарастне нещо,то е ясно че преди това трябва да е малко! А за да е $цикъл$ значи се повтаря през определен период! Амииии.....! Извинявам се още веднъж! Гонала Ф 75 ми звучи много познато! Значи и ти си на $финалната права$??
п.п. абе тия кавички въобще не мога да ги пусна в действие!?!!
*
« Отговор #287 -: Септември 25, 2009, 15:30:22 pm »
Спокойно бе човек, няма за какво да ми се извиняваш, просто се пошегувах  :wink:

За кавичките - я пробвай да натиснеш едновременно Shift и 4 /там, където са ти каичките/, дано да стане  :)
*
« Отговор #288 -: Септември 25, 2009, 15:35:16 pm »
Ra40, щото явно си на фонетика, а търсиш БДС-ките кавички - там е $. Точно вляво на ентъра има един бутон с ' , над него са " - държиш му шифта - и тва са кавичките :)
*
« Отговор #289 -: Септември 25, 2009, 15:46:01 pm »
Благодаря! Много сте мили!! " " хе хе ,май трябва и на моя комп да съм на БГ!!
ама днес нищо не пишете??? какво ново из АГто???
*
« Отговор #290 -: Септември 25, 2009, 16:01:39 pm »
Хайде и за това казвам, освен моя няма други отчети.Пък аз влетях набързо, прегледаха ме и колкото и да ми се пиеше кафенце с някой, хукнах на работа!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #291 -: Септември 25, 2009, 16:11:18 pm »
Хайде и за това казвам, освен моя няма други отчети.Пък аз влетях набързо, прегледаха ме и колкото и да ми се пиеше кафенце с някой, хукнах на работа!

е как бе, браво! ми и аз, се отчетох днес   8O набързо и замотани въпроси  8O зададох даже  :D

*
« Отговор #292 -: Септември 25, 2009, 16:18:59 pm »
 :oops:права си dess_dess исках да подтикна другите да разказват...Леко недогледала съм, но надявам се ми е простено нещо и без това много се излагам този път.Предишния ми опит мина много леко и се държах доста мъжки.Сега нещо се сдухах от сега.Цял ден ми варират настроенията да не ви разправям ужасия.Само днес съм циврила 3 пъти, а по принцип съм много "Желязна" не обичам лиготиите.Ама хормоните не прощават...
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #293 -: Септември 25, 2009, 16:22:22 pm »
:oops:права си dess_dess исках да подтикна другите да разказват...Леко недогледала съм, но надявам се ми е простено нещо и без това много се излагам този път.Предишния ми опит мина много леко и се държах доста мъжки.Сега нещо се сдухах от сега.Цял ден ми варират настроенията да не ви разправям ужасия.Само днес съм циврила 3 пъти, а по принцип съм много "Желязна" не обичам лиготиите.Ама хормоните не прощават...

миличка, напълно нормално е, ама аз, как ти се накарах и аз съм една ... ма то  и при мене е от хормоните  :) ама те днеска щяха да разправят за срещата си (поредната) а ей сега 16.21часа стана, а никой, нищо не казва ....

*
« Отговор #294 -: Септември 25, 2009, 16:29:21 pm »
Не искат да ни казват,май!!! Пазят си ги за себе си тези моменти!!Абе вие като родите и както сте от различни градове,направо не ви виждам как ще преживявате без да се срещата в АГто!!?? Тогава пак ще има сълзи,ама няма да е от хормоните май!??
*
« Отговор #295 -: Септември 25, 2009, 17:02:55 pm »
 :)Здравейте дами и Рачо естествено
Преди малко се пребрах и оставих част от групичката която беше доста силна в коридора  :) чакаме резултати и от другите дами с нетърпение

А сега да ви се отчета
При мен нещата мисля че вървят добре пак са множко моите фуликулчета ,че да видим :)
 Седми ден от стимулацията в ляво над 10бр х 13,2мм
в дясно пак над 10бр. х 13мм
лигавица 7,5мм
Намалиха ми дозата на Гонала от 150мл на ден на 100мл на ден ще хвърлям другите няма как,док.реши че със сигурност ще съм с оветрил.
Днес ще започвам да слагам и глобулите,включиха и оргалутрана.
На 27.09 пак съм пам :)
В общи линии това е от мен.

Тайсче ,споко :)всичко ще е ок :bighug:
« Отговор #296 -: Септември 25, 2009, 17:26:35 pm »
 :DМомичета, в понеделник , 11.30 съм на пункция. Да не разтягам много отчета, а пък нали чакате новини/ най вече Рачо, нашият герой юначен/, това е положението. Около 12-13 фоликулчета мисли доктора, че ще извади. Днес ми е 8 ден, лигавицата е 9.2мм, трислойна, хубава, според Ковачев, пункцията се пада на 11 ден. Намалиха ми Гонала на 75 за днес и утре и това е, в неделя свободен ден. :P
Срещата днес беше много по-културна, отколкото друг път /прекалено даже за моя вкус//
Известно време стоях сам-самичка, нашта Злати позакъсня, даже доста, ама причината била съвсем проста - трафика  бил ужасен! :? Е, разбира се моя отговор бе съвсем ясен -  аз какво съм виновна, чакам ли, чакам самотна и болна/от тоз гадния олгалутран корема ме боли кофти/ .  :( :(
Запознах се със Буба и Дани, много сладки мадами, засмяни.  Съжалявам само, че не успях да видя Надето, може би в понеделник ще имам тоз късмет.
Някой от вас ако има път към АГ-то тогава, хич да не се прави, че не ме познава.
Целувки на всички и късмет!

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #297 -: Септември 25, 2009, 18:15:15 pm »
Здравейте и от мен отчета.Левият ми яйчник е направил 4ри фоликулчета най големият е 8mm. а десния милия въобще не е рабрал че чакам нещо от него.Но и това е нещо все пак като се имаше в предвид състоянието им след всичките хирургични намеси.Споделих с Ани притеснението си от малкия брой но тя ме успокои че броя не е от значение.Аз сега съм 4ти ден от стимулацията и се чудя дали по нататък няма шанс да станат повече.
*
« Отговор #298 -: Септември 25, 2009, 18:20:04 pm »
Аз сега съм 4ти ден от стимулацията и се чудя дали по нататък няма шанс да станат повече.
Има :)
« Отговор #299 -: Септември 25, 2009, 18:22:35 pm »
А за срещата днес аз пак не можах да ви поздравя.На диванчето имаше две момичета които си говореха(може би сте били вие)но незнаех как да дойда при вас и просто да застана и да кажа здравейте чакате ли някого?Явно срам ме хвана но в понеделник pezevengite ще дойда да ти пожелая успех на пункцията.