Хайде да се включа и аз на живо вече
Малко да похленча и да помрънкам и аз. От 16- те извадени, 4 не са били доузрели. т.е. останали са 12. От тях 4 броя доки оплоди ИКСИ, аз го помолих, за всеки случай. И добре че го е направил. От останалите 8, които е оставил да се оплождат сами - нито една не се е оплодила
Направо останах като попарена. Днес сутринта док е иксирал и тях, но вече малко късно. Дано и от тях някоя оцелее и става за нещо. В общи линии, разчитам на 4-те иксирани от вчера, които по думите на док са добри. Направо като гръмната останах, док също беше изненадан. Каза, че е имал други очаквания за мен, но нищо не е загубено, разбира се. Утре по обяд ще се чуем пак, а в петък живот и здраве - на трансфер.
Като цяло, д-р Александров каза, че не е трябвало да ми се намаля дозата и да си изкарам плътно 10 дни с по 150 гонал. Но, нищо, някои неща не могат да се предвидят.
Мъжа ми много се разстрои, горкия, по пътя към Бургас и двамата мълчахме като попарени, всеки с мислите си. Той като че ли едва ли не се предаде, че всичко е заминало. Опитвам се да го успокоя, че има хора много по-зле от нас, които само на 1-2 фоликулчета разчитат и пак става. Всичко е късмет. Аз вярвам, че нещата ще се наредят!
Дано днешните пункции са минали перфектно, ще чакаме отчет
На утрешните - късмет!
Дани, Бубе, да не ме излагате, ей!
както съм ви учила
На очакващите резултата - момичета, устискайте още мъничко, после 9 месеца ще се хвалите наляво-надясно и ще си пъчите коремите
Обичам ви!
П.С. Мименцееее, не унивай, миличка, двете сме в кюпа
нали сме си обещали, че една на друга ще си помагаме с близнаците
Хайде горе главата, че и ти ако се скапеш, аз закъде съм! Ще има
Аз довечера ще ударя едно питие за утешение, че после 9 месеца няма да мога