Ха, здравейте на всички
. Ще ме извините за отсъствието два дни от форума, ама имам нещо като извинителна бележка, всъщност са две такива: 1./ Нямах никакво настроение поради плачевния резултат оплодили се яйцеклетки и 2./ След паузата в понеделник /пункция/ и вторник/дадох си почивен ден/, днес пак съм на работа. Поне да върша нешо полезно, т.е да има файда от мен. Пък и да не бездействам. Не ми действа положително.
Д-р Александров ми беше казал да отида днес за трансфера, но не беше съвсем сигурен, че ще го направим. След кратък разбор на положението днес решихме да го оставим за в събота.По взаимно съгласие. Аз по принцип имам притеснение от трансфера на 5ти ден, защото предишните ми два опита инвитро бяха с трансфери на пети ден, направо замръзвам от мисълта да не ми каже пак - " приготвил съм ти трички"
Ама каквото има да става, то със сигурност ще стане. Никой не знае какво му е приготвил утрешния ден. От сърце се моля той да е успешен за всички. За теб мила Sunny, нека да е най- хубавия ден в живота ти, ще видиш-прекрасна усмивка ще озари слънчевото ти, красиво личице и ще те съпътства и в най- трудните ти моменти като майка/ например смяната на чудесно препълнен памперс./
Днес се видях с Dani-j, тя имаше пункция. Въпреки, че я сложиха на система след манипулацията Дани изглеждаше и чудесно. Сигурна съм, че при нея всичко ще мине чудесно и лесно
.
Видях се и със Setakap, макар, че едва след като влезе на трансфер ми падна жетона коя е тя. Така че Светлето вече е бременна, момченце ще бъде. Ето писах тука, после, когато позная една след друга ще идвате да ви гледам на нощница
Много се радвам,че Рачо е извадил от нелегалност съпругата си Вили, смятам да се запозная с тях в събота, ако не ми избягат
.
Със Златинка сме се разбрали, и двете ще имаме близнаци. Тъй че миличка Злати утре прибираш малките сиксенчета-тошковчета, слагаш ги в торбата и така девет месеца. Между другото, избрала съм и лекаря, при който ще раждаме, казва се Танев. Да имаш предвид, целувки Златинче-Маслинче!