0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #540 -: Октомври 01, 2009, 17:23:20 pm »
Бравос бе Рачооо  :D Благодаря  :D Успех в събота.

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #541 -: Октомври 01, 2009, 17:40:11 pm »
Емииии,дес,то аз предположих ,че може да си ти! тя дори Вилито, така се казва съпругата ми, предположи че може да си от зачатие,ама аз не видях нощничка на животинки! ти беше с чисто жълта!! хи хи ,все пак трябва да се спазва дрескода за такива купони! 
Ааа много моля без безпочвени обвинения, аз съм човека с жълтата нощница - да, не е Дес_дес, и си имах една голяма бяла котка със сърчица отпред, лошото е че отгоре бях с халат  :D за това не си ме видял
Моите ВИП новини са от 13 яйцеклетки - 11 оплодени, викат ме направо в понеделник за трансфер.
*
« Отговор #542 -: Октомври 01, 2009, 17:41:29 pm »
Sunny, Пожелавам ти слънчев и щастлив ден утре! yahoo_17 :sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17 :sunshine:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #543 -: Октомври 01, 2009, 17:51:25 pm »
Съни, утре знам, че слънцето за теб ще е най - красиво от всички дни досега.
Моля се за това и лисичия ми нос го надушва:)

« Отговор #544 -: Октомври 01, 2009, 19:18:51 pm »
Десииии чудесен резултата мила  :D Ще стескам палци в  понеделник  :balk_104:
Момичета преди малко се чух с Бубето  :D Може да сте изключили но тя днес беше на пункция.Нека сама да си разкаже като се прибере-аз само ще ви кажа че има мнооооого добър брой яйчица  :D малко трудно е излязла от уройката и дори още е замаяна,но според мен звучеше много добре.В настроение е и чака утре док да я зарадва с добър брой оплодении  :D Бинка знам че ще е така мила не се притеснявай  :balk_21:Утре също ще е там и се надявам да се видим  :)

« Отговор #545 -: Октомври 01, 2009, 19:28:26 pm »
Благодаря ви момичета, толкова сте мили и така ме развълнувахте, че отсега сълзите ми тръгнаха, пък незнам утре, след като видя втората, така чакана чертичка  :D Ох, дано, дано и утре сълзите ми да са от радост...
annabelle , все пак, в понеделник направи още веднъж кръвен, дано има хубав резултат, ще стискам палци  :bighug:
Ели, с оргалутрана и аз имах преживявания, тя нали игличката е малко по-дебеличка, и голямо натискане падаше, натискам, натискам, а пустата му кожа не се пробива  :lol:, но после се усъвършенствах  :)
Отново успех утре на sixsens, dess_dess, Eли :), elina0102 и на всички, които утре са в АГ и неволно пропускам  :D
Чакаме Бубето на отчет, поне знаем, че липсата й е за хубаво  :D
Ох, мен нещо много ме наболява кръста, като преди цикъл,взех да се чудя дали ще дочакам теста...мм, спирам, че почнах пак с черногледството  :oops:
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 19:32:05 pm от *sunny* »
« Отговор #546 -: Октомври 01, 2009, 19:42:40 pm »
Привет и от мен!!! Прибрах си ембриончето на топло у дома и сега се надявам да видя двете чертички... ако не е много нахално от моя страна...  :oops:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #547 -: Октомври 01, 2009, 20:26:01 pm »
Сънииии  :balk_104:
 setakap ха честито  :D нали знаеш че вече си бременееш  :bighug:
Момичета въпросче....утре далим ще ми включат Цитротида-6ти ден от стимулацията ще ми е,да го взема ли на прегледа а и Гонала-нали не трябва да го си го боцкам сутринта.Та мисълта ми е да взема и двете ли на прегледа  :? То аз съм и на работааа....ще трябва да се прибирам да ги взема преди прегледа.

*
« Отговор #548 -: Октомври 01, 2009, 20:40:46 pm »
Светле стискам палци да ни зарадваш с най-хубавата новина  :D

Eли, аз вчера си носих Оргалутрана. Не бях си била Гонала сутринта, така ме посъветваха, че преди преглед не се бие нищо.
И след като д-р Александров ме прегледа, беше към 15,30, след това Ани ми сложи Оргалутрана, а Гонала ги сложих двете наведнъж като се прибрахме.
А утре ще си слагам и двете лекарства преди прегледа, така каза доки  :D
« Отговор #549 -: Октомври 01, 2009, 21:33:08 pm »
Ха, здравейте на всички :D. Ще ме извините за отсъствието два дни от форума, ама имам нещо като извинителна бележка, всъщност са две такива: 1./ Нямах никакво настроение поради плачевния резултат оплодили се яйцеклетки и 2./ След паузата в понеделник /пункция/ и вторник/дадох си почивен ден/, днес пак съм на работа. Поне да върша нешо полезно, т.е да има файда от мен. Пък и да не бездействам. Не ми действа положително.
Д-р Александров ми беше казал да отида днес за трансфера, но не беше съвсем сигурен, че ще го направим. След кратък разбор на положението днес решихме да го оставим за в събота.По взаимно съгласие. Аз по принцип имам притеснение от трансфера на 5ти ден, защото предишните ми два опита инвитро бяха с трансфери на пети ден, направо замръзвам от мисълта да не ми каже пак - " приготвил съм ти трички" :( Ама каквото има да става, то със сигурност ще стане. Никой не знае какво му е приготвил утрешния ден. От сърце се моля той да е успешен за всички. За теб мила Sunny, нека да е най- хубавия ден в живота ти, ще видиш-прекрасна усмивка ще озари слънчевото ти, красиво личице и ще те съпътства и в най- трудните ти моменти като майка/ например смяната на чудесно препълнен памперс./ :P
Днес се видях с Dani-j, тя имаше пункция. Въпреки, че я сложиха на система след манипулацията Дани изглеждаше и чудесно. Сигурна съм, че при нея всичко ще мине чудесно и лесно :P.
Видях се и със Setakap, макар, че едва след като влезе на трансфер ми падна жетона коя е тя. Така че Светлето вече е бременна, момченце ще бъде. Ето писах тука, после, когато позная една след друга ще идвате да ви гледам на нощница  :lol: :lol: :lol: Много се радвам,че Рачо е извадил от нелегалност съпругата си Вили, смятам да се запозная с тях в събота, ако не ми избягат :lol:.
Със Златинка сме се разбрали, и двете ще имаме близнаци. Тъй че миличка Злати утре прибираш малките сиксенчета-тошковчета, слагаш ги в торбата и така девет месеца. Между другото, избрала съм и лекаря, при който ще раждаме, казва се Танев. Да имаш предвид, целувки Златинче-Маслинче!

[161551.gif[/img][/url]
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #550 -: Октомври 01, 2009, 23:43:26 pm »
Момичета, благодаря ви! Не знам закъде съм без вас  :D
 :bighug: :bighug: :bighug:

Съни, сигурна съм, че утре ще ни зарадваш!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #551 -: Октомври 02, 2009, 02:29:57 am »
Мили момичета и Рачо, минавам да ви пожелая много, много положителни тестчета и леки бременности. Вярвам в успешния край на есенната серия!
Прегръщам ви и стискам палци...................бебо също!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #552 -: Октомври 02, 2009, 08:59:21 am »
Доборо утро момичета, аз май няма да мога да оправдая очакванията :( Пуснах кръвния, следобед ще е готов, но сутринта направих глупоста да си направя и уринен - отрицателен :?, за минути всичко се срина, не ми остана много от надеждата, доброто настроение и усмивката, за които винаги казвам, че не трябва да ни напускат :? Успешен ден пожелавам на всички, дано вие имате повече късмет от мен, скоро да ни зарадвате и отново върнете надеждата ми...извинявам се за гадния пост, дано не съм ви натъжила  :oops:
*
« Отговор #553 -: Октомври 02, 2009, 09:03:00 am »
Днес ти е 11 ден от трансфера нали? На кой ден ти беше трансфера?
За уринен е рано - не се признава! Чакаме следобяда :)
*
« Отговор #554 -: Октомври 02, 2009, 09:12:07 am »
Добро утро на всички и нека са добри новините !! Съни,докато не излезе кръвния,въобще не ни говори токива неща!1 Я горе главата! Аз ти казах нщо....Да благодарим на Дживотинчето ,че много ни помогна ,а и много ни вдъновява да следваме нейния път!! Надявам се ,че при теб всичко е наред и си растеш безпроблемно!! Айде,денят е слънчев и чакам $слънчеви $новини!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #555 -: Октомври 02, 2009, 09:17:16 am »
Здравейте момичета и ти Рачо.

Страхотни сте.

Включвам се да ви кажа,че и от мен имате стиснати палци, редовно ви чета и си мисля за вас.

А и още нещо Рачо да се върне и да види,че има 2 Десита,че нещо стана загуба в превода :D.Със сигурност жена му е била с едното Деси   :wink:

Още веднъж успех!
« Отговор #556 -: Октомври 02, 2009, 09:46:51 am »
Съни както каза Сигнус -НЕ СЕ ПРИЗНАВАА  :balk_77: ще те шамарим да знаеш-с този ранен уринен тест.Не отписвай всичко толкова рано  :bighug:
Ели благодаря ти за разяснението мила :D Аз май ще си взема и Гонала да си го бия там че много ще се забавя ако трябва пак да си ходя до вкъщи-а съм на работа все пак  :)Надявам се да се видим  :D
Стискайте палци да има няколко фоликулчета  поне :?

« Отговор #557 -: Октомври 02, 2009, 10:44:54 am »
Съниииии, сладур нетърпелив! :bighug: Ти като направи уринен тест не видя ли в упътването че пише "Работи още на първия ден от закъснението на цикъла Ви", което значи поне на 15 ден от зачеването. А ти си 11 ден.  и да си бременна и да не си не можеш да го разбереш от уринен тест! Така че чакай спокойно кръвния след обед.
Всички тук стискаме палци.
« Отговор #558 -: Октомври 02, 2009, 10:51:00 am »
Привет и от мен!!! Прибрах си ембриончето на топло у дома и сега се надявам да видя двете чертички... ако не е много нахално от моя страна...  :oops:

абе може и да е нахално но за нас ти  вече си бременна   :balk_602:
и ще те смятаме за такава до доказване на противното (да не чува господ)
« Отговор #559 -: Октомври 02, 2009, 12:23:17 pm »
Здрвейте отново момичета, резултата от кръвния излезе - 0.00  :(