0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #560 -: Октомври 02, 2009, 12:47:19 pm »
sunny, ще пуснеш пак след няколко дни за всеки случай. Нищо не е загубено все пак. Няма да се даваме, в никакъв случай!!!
« Отговор #561 -: Октомври 02, 2009, 13:08:12 pm »
Съни, не знам какво да кажа - и аз съм с кръвен тест 0.28 - още на 29 септември , мълчах , за да не откривам с лошите новини . Сега не ти е до думи - знам, защото и аз се чувствам така .....
Сега дай воля на емоциите - не ги сдържай, за да затвориш тази гадна страница! Вярвай, че не си сама и че това не е края на войната, а само края на битката!
Прегръщам те! -макар да не те познавам...

Аз лично съм до тук!
Желая на другите мили момичета успех!
Продължавам да ви стискам палци!!!
« Отговор #562 -: Октомври 02, 2009, 13:29:37 pm »
Sunny....не унивай........аз днес се обадих на Анито и тя каза да си пусна пак в понеделник.....ако не ми е до6ло????Ако мисли6 4е не е нахално от мойа страна дай си гсм номера да се 4уем?????
« Отговор #563 -: Октомври 02, 2009, 15:52:41 pm »
Здравейте момичета и младеж  :wink:
Мина ми прегледа днес и влизам да дам бърз отчет>Писах писах добпеди малко и без да искам затворих прозореца  :x
Та..Д-р Александров ме прегледа и каза че нещата вървят добре.Както и предполагахме рязаният яйчник не реагираи ще разчитаме само на десния.Според док ще изкараме десетина от него  :D Дано да е така.Колкото толкова-за мен е важно да има поне една годна хубава яйцеклетка която да се оплоди и да се развива в мен 9 месеца  :DВярвам вярвам че ще е така  :D Док каза да продължавам със същата доза Гонал-225 и ми включи и Цитротид от днес.В понеделник пак на преглед и според него пункцията се очертава кам четвъртък живот и здраве.
Тук е момента да ви попитам как процедирате с почивките около пункция и трансфер?Аз си мисля да взема една сезмица около пункцията и трасфера и толкова>Вие как ще постъпите?
Искам да отбележа че днес се запознах с Ели  :D чудесно усмихнато момиче пълно с вяра и надежда  :D Ели целувам те  :balk_21: Много добре си побъбрихме с нея докато чакахме  :DОглеждахме се и за Злати но видяхме само мъжът и който каза че Злати е долу и чака за трансфер.Злати с теб сме мила стискаме палци  yahoo_17 yahoo_17 Понеже се намърдах в една от стаите за да си бия двете инжекции че съм на работа после,та докато бях там през стаята профуча Бубето като фурия чак течение направи  :lol: Ей Бубенце знаех си аз че трябваше да подложа краче та да ме видиш  :lol: ама ти беше заета да обясняваш на док от къде ги направи толкова много яйчиця  :lol: Това те пита нали  :lol:Бубе радвам се че нещата са супер при теб  :bighug:Имаше и още момичета тук таме но незнам дали е имало някой от нашата групичка  :oops: ама и никой не се обади.
Ами голяма каша ми е днес в главата и се извинявам ако поста ми е малко объркан-нещо ми е напрегнато  :?

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #564 -: Октомври 02, 2009, 18:03:08 pm »
Здравейте момичета!
*sunny* annabelle, няма позходящи думи, затова ви прегръщам от цялото си сърце :bighug:
Аз да се отчета, днес бях първа на пункцията извадиха 9 яйчица, дано се оплодят всички,все пак с една повече от миналия път!
Аз съм обикалящата коридорите с жълтата нощничка и чорапки - подходящо облечена за днешния петъчен ден.
Късмет на всички!!!Дано има само хубави новини... :D
*
« Отговор #565 -: Октомври 02, 2009, 18:32:43 pm »
Привет и от мен  :D
Съни, Анабел, имате още време, не се отчайвайте  :bighug:

Ели и аз много се радвам, че се запознахме на живо  :D  :balk_21:

Тайс, мисля, че днес с Елина те видяхме  :D Ние стояхме на диванчето срещу асансьорите. Видях ти жълтата нощничка и чорапките  :wink:  По обяд щъкаше по коридора  :D Но да си призная, мислех, че е друго момиче  :oops:
Стискам палци всичките яйчица да се оплодят  :D
Иии моля, аз бях с жълта блузка, точно като за петъчен ден  :lol:

Елиии, да им кажем ли какъв разговор за нощничките водихме  :lol:

При мен нещата се развиват отлично, според д-р Алексадров. :D Продължавам със същата доза Гонал до утре, в неделя сутринта слагам последно Гоналче и Оргалутранчето и вечерта в 22 часа - Прегнила  :D - само 5000 единици обаче каза док, само едната ампула 

И вторник живот и здраве - пункция, викат ни в 8,30  :D

След това минах да видя Злати, утре каза че ще се включи да си разкаже тя  :D

Успех на всички  :D

*
« Отговор #566 -: Октомври 02, 2009, 18:37:53 pm »
Чух се със Злати след трансфера й. Утре ще се върне и ще разкаже подробно тя :) Единият сладур вече се е разделил на 8 бластомера, което за 3 ден си е от отличниците - пу пу пу. Вече е много по-спокойна :)
*
« Отговор #567 -: Октомври 02, 2009, 18:41:30 pm »
Супер :D Много се радвам  :D. Днес беше доста притеснена милата
« Отговор #568 -: Октомври 02, 2009, 18:45:45 pm »
Днес като се прибрах от Варна бързах да споделя как е минало днес но като видях какво се случва със Съни и Анабел направо ми избяга ентусиазма.Аз не искам да повярвам че това е окончателната присъдаи ще  изчакам до понеделник.Утре ще отида на църква и ще запаля пак една свещичка за всички вас.Надежда винаги има макар и някога да ни е трудно да повярваме.Моята пункция ще е в неделя дано всичко мине добре.Ще съм трета подред.Чудеса се случват само трябва истински да вярваш.
*
« Отговор #569 -: Октомври 02, 2009, 19:09:17 pm »
Здравейте и от мен  :). Прибрахме се преди малко и седнах да почета кой-какво. Много се радвам на новините за Злати. Ние днес се видяхме към 11,30ч и двамата с Тошко баха много притеснени. Обаче сега тези двамата, добре разделилите се, какви юнаци ще станат  :lol:. На мен ми извадиха 16 яйцеклетки, учудих се от къде се взеха, тъй като си вървях с 10 фоликула. Малко кофти излязох от упойка този път и съм много благодарна на Pezevengite, че ми донесе аулин и беше загрижена за мен  :). Днес отидохме за новини и тъй като имам лош спомен от предния път, от вчера корема ми беше свит на топка. Предварително се бяхме уговорили с д-р Александров, че този път ще е сплит цикъл, т.е. IVF + ICSI. Та вече съм малко по-спокойна, имаме 7 броя малки образи. Разбрахме се с док да отида направо на 5-ти ден, но аз утре след обед ще му звънна за всеки случай, че ако трябва в неделя, 3-ти ден, да палим бегачката към Варна.

*
« Отговор #570 -: Октомври 02, 2009, 19:53:41 pm »
Хе хе, добър вечер и от мен! Много си "щъкате" с тия чорапки насам-натам из АГ-то!!! Хи хи ,голяма суетня!!Добри новини! Браво! Ще чакам и понеделник теста на ани и ....ми забравих името! няма такива работи,ще са добри и те!! така че-горе главата1 И ние утресме на линия! Ще минем и през Иракли,че мойт човек не е ходил,щото то лятото си тръгва,ама започва нашето-на бебетата!! Ами като се виждате по коридора що не се спирате !!! ЕЕ,хубава работа! Че то другите са малко,само от форума сме сме!!
п.п. и ние ще се стискаме палци  за нашите две момичета! сигурен съм че нищо не е загубено!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #571 -: Октомври 02, 2009, 20:45:24 pm »
 Радолина, Съни и Анабел съжалявам много милички :bighug: ,знам че каквото и да ви кажем сега ще е напразно, но се надявам бързо да се съвземете и да продължите  борбата, не се отказвайте момичета! както се казва може да сте загубили битката но не и войната. Ще се борим докрай!
« Отговор #572 -: Октомври 02, 2009, 20:52:34 pm »
Добър вечер, мили дами и господа  :D Минавам през любимата ми темичка, в която в едно не много далечно минало станах най-щастливия човек  :D. Нека е късметлийска и за всички вас, нека вали порой от :bfp1: стискам ви палци!
Съни, Анабел, нищо не отписвайте, просто вярвайте, всичко е късмет, желая ви го от сърце!
« Отговор #573 -: Октомври 02, 2009, 21:40:19 pm »
Има ли някой на трансфер, преглед  /или на пункция утре/?
Мен утре ще ми връщат дечурлигата, някой ако ме познае, хич да не си трае. Ще съм с преобладаващо розова нощница и жълтеещи чехли. Очаквам Рачо да ми се представи, или аз ще ги намеря с Вили. Мен ме викат към 12ч. Успех на всички. :P
Браво на Бубето. Изкарала е изумителна бройка яйчица. Нека всички да се оплодят,анай-добрите от тях да се родят! :P
« Последна редакция: Октомври 02, 2009, 21:49:34 pm от pezevengite »

[161551.gif[/img][/url]
*
« Отговор #574 -: Октомври 02, 2009, 21:55:20 pm »
Мимеее стискам палци мила  :D :bighug: Успех  :D
Тази вечер се чухме със Злати, каза че утре ще ходят към АГ, така че може да се видите и с нея  :D

П.П. Момичета, които сте минали през тази темичка и сега пишете в един друг форум, благодаря ви за куража и надеждата, които ни вдъхвате! :D :bighug:
*
« Отговор #575 -: Октомври 02, 2009, 23:46:29 pm »
нас ни викат също към обяд!!!Задължително се бади !! Или ние на тебе ако се познаем!!Сигурен съм,че тестовете ще бъдат съвсем други след два дена!! Горе главите,момичета! Та вие вече сте спечелили най-важната битка!!! Въпрос на време е да спечелите  войната!! Не губете надежда!! И ние с вас!!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #576 -: Октомври 03, 2009, 09:24:05 am »
Стискам палци на всички!!! Не забравяйте, че природата си знае работата! Ако всичко е наред с ембриончетата, никой не може да ги спре!!!  :wink: Каквото зависи от човешкият фактор е направено!
Благодаря ви за положителната енергия! Само да споделя един нов метод за диагностика... Вчера Дара ме пита имам ли бебенце в коремчето и аз отговорих, че не знам... За секунди ми дръпна блузата, надникна в пазвата и отсече: "Има! Видях го!"  :lol:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #577 -: Октомври 03, 2009, 09:30:28 am »
Хех, браво на Дара  :D. Не ти трябват тестове и ултразвуци, децата знаят най-добре  :wink:.
Успех на всички днешни трансфери и пункции.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #578 -: Октомври 03, 2009, 09:37:15 am »
Здравайте отново и от мен :))
ние, вчера бяхме на пукция, резултата е 11 яйцеклетки (говорих с д-р Александров да ги оплоди, ако имам, какво де) половината инвитро, половината икси. Искам да ви кажа, че се запознах с две не, три чудесни момичета, само на едното обаче му запомних името  8O, Тайс :))другото май беше Яни :)) да ме извини ако бъркам но вчера едвам не припаднах от ужас!
Ние, вчера малко луднахме, т.к при нас се появи проблем, от който едва не получихме инфиркт, както ние така и д-р Ковачев и анестезиолозите, които бяха дошли .. ужас! Няма да влизам в подробности, но донорката ми, имаше проболем с упойките, т.к едва тогава разбрахме, че милата имала разни алегии и ... абе, още ми треперят мартинките  8O
По едно време, вече хем гледах на стерео, хем и взе да ми се кръстосва погледа и д-р Ковачев а после и д-р Александров в коридора като ме видяха, и каза, да си легна някъде, че да не тичали сега мене  8O да спасяват ...
Много се уплаших момичета, такова нещо, никога не ми се е случвало, проблемът беше, как и дали, ще излезе от упойката, а след пункцшята беше, 8O като ... ох ... спирам, още ми е зле  :(. Чух се с нея, вече е добре, но вчера ...Аз, ако знаех по-рано за тези и алергии, нямаше да я подложа на такова нещо (не, че имах представа за това)нито, нея нито, нас ...
Имаме 11 яйчица и от цялата тази инфарктна ситуация не можах и да се зарадвам, мислех само за нея ... днес ще се обадя за новини, дано да има оплодени, че много ми е тревожно ...
ами това от мен, а стори ми се, че в коридора видях и Ели и доста други момичета, ама, като не ви познавам .. ние, бяхме там цял работен ден вчера от 08.00 сутринта до почти 17.00 часа ... стреснахме народа яко ...

*
« Отговор #579 -: Октомври 03, 2009, 10:48:31 am »
Dess_dess радвам се, че всичко е наред, след вчерашните екшъни и двете сте добре.И аз сега чакам с нетърпение да звънна на Ани да разбера, както тя се изразява VIP новините.
Вчера и Бубето видях, дано и тя да е по-добре и да се е прибрала, че нали е рекордьорка на групичката ни бяха я накачили здраво със системи.
Ститкам паци на всички и само позитивни мисили да ви минават през главите!!!
Хайде чакаме откриването на сезона с  :bfp: