Janis и аз си сложих вагинално утрогестана. Няма проблем. Той ще си свърши работата. Останалото ще го отмият с промивката.
Днес успех на Дани! Утре на всички Десита и на Джанис и който е на трансфер, че много станахме вече, бъркам се
Рачооооо, браво бе мой човек! Много ме радваш и си много прав във всичко, което казваш
Но и Пис е права за хормоните! Вие мъжете не можете да го разберете и трябва да ни оставяте от време на време да си преживяваме всички емоции
Е, разбира се, като прекалим с лошите -
Аз например, много мразя като ми е гадно, някой да ми повтаря, че трябва да се успокоя, особено ако не знае за какво става въпрос и няма представа какво ми е. Полудявам и още повече се изнервям. В такъв момент нищо не може да те разсее, просто не разсъждаваш трезво...емоциите са ирационални - всички го знаем. Умерено може да се притесняваме - нормално е. Ноооооо, с мярка! Предимно трябва да сме позитивно настроени!
Честито на Мариета, леки
и най-сладкото и здраво
на финала!
Мименцееее, кураж, миличка! Нищо не е приключило, докато не дойде деня за теста, че и след това! Историята помни много такива случаи!........Оф, аз много съм курназ
, ама каква бях и аз онзи ден....Рачо, наистина ли толкова зле съм изглеждала? Честно ви казвам - все едно бях видяла отрицателен тест - ужасно беше
Ама няма да се двам, я! Ха, никакви такива!
Хайде, момичета! Стискам палци на всички - кой за пункция, кой за трансфер, кой за тест! Ще успеем всички!
Рачооо, дай да чуем "лакардиите"
Айдаааа, пак се отплеснах, няма такъв хаотичен пост като моя