0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #620 -: Октомври 04, 2009, 12:00:03 pm »
Ауу браво бравоооо само така-трябва МЪМРЕНЕ  от време на време  :D Мъмрене или съвет няма значение,тук всеки се оптива да успокои и да вдъхне кураж на другия.Да ви кажа за себеси....след моята извънматочна бременност след като се покопитих РЕШИХ ЧЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ПРЕДИЗВИКВАМ ЛОШОТО С МИСЛИТЕ СИ-защото аз съм убедена че това направих.Още като видях положителния тест за бременност на секундата аз си казах "Охх ами ако е извънматочна......" и тази мисъл не ме остави и за секунда-всички доктори казваха не е извънматочна,но аз не та не такава е.И по-късно осъзнах че аз бях обрекла тази бременност още от  самото начало.Някои няма да се съгласят с мен ,но аз така осъзнах нещата.И сега с този ми опит инвитро аз и за миг не си позволявам да си мисля че няма да стане-защото знам че ще стане   :DНаистина притеснявам се понякога,но и без това не може  :wink: Вярвам в доктора си и вярвам в положителното мислене  :DТова е моят начин  :D
Прегръщам ви всички и ви моля в този момента за нещо-УСМИХНЕТЕ МИ СЕ  :D :D :D Стана ви по-добре като се усмихвате нали  :D

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #621 -: Октомври 04, 2009, 12:00:52 pm »
Браво Рачо само така, малко дисциплина трябва в кокошарника...Никакви отрицателни мисли не се допускат.
Честито на Мариетка, желая и лека бременност.
Елипожелавам ти лека пункция и хубави яйчица!
Рачо стискам ви палци, аз съм уверена, че ще ставаш татко.
На pezevengiteстискам палци скоро да ни заразва с + резултат.
С адашките мисля, че ще се видим утре, аз едната не я познавам, надявам се да се запознаем утре :D
На всички останали късмет!
*
« Отговор #622 -: Октомври 04, 2009, 12:03:10 pm »
Tais, dess_dess аз бях в петък с вас на пункцията  :D . И мен ме викат в понеделник за трасфер, така че пак ще сме си заедно. При мен от 20 яйцеклетки са се оплодили 5. Дано да се развиват добре. Да ви питам, в деня на трансфера слага ли се сутрешната доза Утрогестан вагинално? 
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #623 -: Октомври 04, 2009, 12:07:48 pm »
Рачо, много се радвам, че ти като мъж намери мястото си сред нас. Хубаво ще е да има повече такива мъже.
Страхотен пост:)

Мариета, честито и леки 9 месеца:)

Дани, успех днес и вярвам, че всичко ще е наред:)

Успех на групичката утре и никакво униване:)

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #624 -: Октомври 04, 2009, 12:10:00 pm »
Tais, dess_dess аз бях в петък с вас на пункцията  :D . И мен ме викат в понеделник за трасфер, така че пак ще сме си заедно. При мен от 20 яйцеклетки са се оплодили 5. Дано да се развиват добре. Да ви питам, в деня на трансфера слага ли се сутрешната доза Утрогестан вагинално? 

janis а на теб, кога ти казаха да отидеш за трансфера? Като час, аз говорих с д-р Александров и той ми каза, че трасферите ще ги правят към 12.00-13.00ч., а Тайс ще ходи към 10.30.  и аз, се обърках кога да отида сега?
Аз, смятам сутринта да си поставя пак утрогестана

« Отговор #625 -: Октомври 04, 2009, 12:12:01 pm »
 :balk_63:Драги ми Рачо, браво на тебе, точно от това имах нужда, едно яко разтърсване да си седна на д-то. Никой от нас не знае кога ще стане неговото "чудо" и в кой ембрион се крие то. Просто претегляме вероятностите и ни се иска те да са по-големи. Тръгваме с една голяма торба, пълна с надежда, която като че ли на всеки следващ етап намалява. Тогавa изпадаме в криза,  отрезвяваме след еуфорията на старта. А точно тогава нашите ембриончета имат най-голяма нужда от тях. Трябва да вярваме в успеха си.
Аз бях първия трансфер вчера, Рачо, някъде към 12-12.30, в стаята на Козовски бях, може би затова не сме се познали. Въпреки че, преди да сеи легна бая огледох присъстващите в коридора, ама никой не ми приличаше на тебе :P. Както и да е, радвам се, че всичко е минало добре при вас, ще чакаме вече двете чертички, които пожелавам на всички!
Eли :) , малко остана. Стискаме палци във вторник да се проявиш като добра квачка-носачка,  :P
Айде, днвс ще върнат най-хубавите ембриончета на Дани.
Приятна почивка в този дъждовен ден, целувки от мен! :balk_48:
« Последна редакция: Октомври 04, 2009, 13:53:02 pm от pezevengite »

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #626 -: Октомври 04, 2009, 12:18:55 pm »
Мариетка, браво за двете чертички!!! Сега е момента да споделиш какви ги вършеше през тия две седмици... Въпреки, че съм ветеран и съм наясно с всичко, продължавам да се притеснявам, че не се спирам, и че Дарка ми виси по врата и ръцете нонстоп...

Стискам палци на всички!!!
« Последна редакция: Октомври 04, 2009, 12:34:21 pm от setakap »
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #627 -: Октомври 04, 2009, 12:31:29 pm »
За утрогестана да кажа - или го сложете или го изпийте, но не го пропускайте.
*
« Отговор #628 -: Октомври 04, 2009, 12:39:03 pm »

janis а на теб, кога ти казаха да отидеш за трансфера? Като час, аз говорих с д-р Александров и той ми каза, че трасферите ще ги правят към 12.00-13.00ч., а Тайс ще ходи към 10.30.  и аз, се обърках кога да отида сега?
Аз, смятам сутринта да си поставя пак утрогестана

dess_dess, аз говорих с Ани и тя ми каза да отида към 10ч., но преполагам, че първо ще минат пункциите и след това ще сме ние с трансферите. Общо взето съм с нагласата, че ще чакам и съм отписала целия ден, пък когато мина тогава. Но щом Александов ти е казал 12-13ч. - на мен това ми изглежда по-реално като час.
*
« Отговор #629 -: Октомври 04, 2009, 12:45:27 pm »
janis не се притеснявай, важното е да са добри, няма значение бройката, утре ще се видим!Аз мисля да си сложа сутринта утрогестана вагинално.Миналия път го пих от време на време, но много ме замайва.
*
« Отговор #630 -: Октомври 04, 2009, 12:47:15 pm »
dessi-kk, Tais, благодаря за бързия отговор. Успокоих се, в такъв случай със сигурност няма да го пропускам.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #631 -: Октомври 04, 2009, 13:13:32 pm »
Janis и аз си сложих вагинално утрогестана. Няма проблем. Той ще си свърши работата. Останалото ще го отмият с промивката.
Днес успех на Дани! Утре на всички Десита и на Джанис и който е на трансфер, че много станахме вече, бъркам се :lol:
Рачооооо, браво бе мой човек! Много ме радваш и си много прав във всичко, което казваш :D Но и Пис е права за хормоните! Вие мъжете не можете да го разберете и трябва да ни оставяте от време на време да си преживяваме всички емоции :D Е, разбира се, като прекалим с лошите -  osi_6
Аз например, много мразя като ми е гадно, някой да ми повтаря, че трябва да се успокоя, особено ако не знае за какво става въпрос и няма представа какво ми е. Полудявам и още повече се изнервям. В такъв момент нищо не може да те разсее, просто не разсъждаваш трезво...емоциите са ирационални - всички го знаем. Умерено може да се притесняваме - нормално е. Ноооооо, с мярка! Предимно трябва да сме позитивно настроени!

Честито на Мариета, леки  :cloud9: и най-сладкото и здраво  :babyflips: на финала!

Мименцееее, кураж, миличка! Нищо не е приключило, докато не дойде деня за теста, че и след това! Историята помни много такива случаи!........Оф, аз много съм курназ :lol:, ама каква бях и аз онзи ден....Рачо, наистина ли толкова зле съм изглеждала? Честно ви казвам - все едно бях видяла отрицателен тест - ужасно беше :(
Ама няма да се двам, я! Ха, никакви такива!

Хайде, момичета! Стискам палци на всички - кой за пункция, кой за трансфер, кой за тест! Ще успеем всички!

Рачооо, дай да чуем "лакардиите"  :lol:

Айдаааа, пак се отплеснах, няма такъв хаотичен пост като моя  :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #632 -: Октомври 04, 2009, 13:18:40 pm »
За успокоение на начинаещите или чакащите тест: първи опит, пак септември, 2007-върнати на 3 ден 2 ембриона, добри, положителен тест на 14 ден с преплетени черва, влизам в болница, нямах грам надежа-ама ей на вече е на 1,3 месеца. втори опит сега-отлични ембриони, решаваме трансфер на 5 ден, деня преди трансфера спрели да се развиват-върнати 3 ембриона...ей на пак положителен тест, дай Боже да стане на 1,3. А относно справянето тези 2 седмици след трансфер с малко дете-бабите, тати и приятелки. И много лежане и почивка. Така че винаги има надежда, независимо от деня на трансфера и качеството на ембрионите.
« Отговор #633 -: Октомври 04, 2009, 13:34:49 pm »
marieta76,ти си един чудесен пример.Така ми вдъхна надежда...Браво,успешна бременност и мноого да те радват дечицата.Как така става толкоова лесно при теб,с какъв проблем сте,имате ли проблем изобщо?Как искам да имам твоя късмет,да мина по твоя път...
« Отговор #634 -: Октомври 04, 2009, 13:41:34 pm »
Абе то още ми е рано за радост...но за аналите опита се води успешен. Нямам тръби-хидросалпингс вследствие на 3 коремни операции...стандартно. Примера ми е базиран наистина на късмет и на златните ръце на Александров. Този човек за мен е вълшебник. И рано или късно на всички ще се случи, независимо от броя на опитите/ забележете колко много от момичетата успели тук, повтарят отново/, независимо от броя и качеството на ембриони и яйцеклетки, независимо от трансферите на кой ден са...Най-важен за мен лично е изборът на лекар.
*
« Отговор #635 -: Октомври 04, 2009, 14:32:21 pm »
Ей, чета каквото чета из форума, и дзак пак в тази тема :D, нали сте ми слабост! :wink:
Успех утре на групичката,на Дани, после на Ели, на Рачо,...ох, ще пропусна някой..а бе стискам палци на всички!!!
Ихааа, колко бебета ще има после! :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #636 -: Октомври 04, 2009, 14:52:47 pm »
Здравейте  :)тук съм дами и господа  :bighug:.Вчера се прибрах имам си от 33 яйцеклетки 28 оплодени всичко ме боли и съм още на системи но с пълна пара продължавам на пред,току що си направих изследвания ПКК,фибриноген и белтък и са хубави е малко завишени левкоците но за моето състояние е нормално.

Честито на вече успелите дами и късмет до края, а на чакащите стискам палци.

Ей да стискате и на мен във вторник съм на трансфер :)
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #637 -: Октомври 04, 2009, 14:58:19 pm »
Бубе страхотен резултат поздравления.Днес стиснати палци за Дани и разбира се за всички които са на трансфер.Ще успеете момичета няма друг начин.
« Отговор #638 -: Октомври 04, 2009, 16:55:32 pm »
Здравейте и от мен и моята пункция мина днес без проблеми имам 4ри яйцеклетки дано и утре  всичко да е ок.Стискам палци за всички и от сърце ви желая успех.
« Отговор #639 -: Октомври 04, 2009, 19:19:09 pm »
На всички в темата- кураж и успех!

Моля ви,ако знаете,дали в АГ Варна правят ин-витро на естествен цикъл или с лека стимулация? Правят ли ендометриални биопсии?Лечение за имунологичните проблеми?

Благодаря!