0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #680 -: Октомври 06, 2009, 22:50:35 pm »
Хахаха Лисе, не му бяха оранжеви чорапите  :lol: Само тениската му беше в тон с нощницата ми  - цвят резеда :lol:

Елиии, ми гладна мечка просо сънува  8) :lol:

Сега имам въпрос: Естрофема откога ви казаха да го вземате?
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #681 -: Октомври 06, 2009, 23:02:11 pm »
Охоооо, гледай ги ти каква я свършили  :D Браво бе мацки, страшни сте!
Елииии, браво, миличка, хайде утре всички да са оплодени и станали едни прекрасни ембриончета :D
Бубееее, чакаме отчета  :lol:
Елинкаааа, кажи на мъжо да ти разтрие дупето де, няма ли малко състрадание у него :lol: Ще стискаме палци в четвъртък, всичко ще е наред, ще видиш!

Лисееее, ама не мога повече с тебе  :lol:, ще ме умориш, откачалке такава! Много те обичам! Всичко ще е наред с теб и малките лисичета, а док ще е много щастлив, когато след няколко месеца му закараш децата да си ги види :D

Миме, ти как си, бе миличка? Гледам редиш пак римите, това ми харесва! 8) Скоро не сме се чули с тебе, трябва да поправим тази несправедливост :D

Момичета, аз съм вече 4 ден след Трансфера, много съм добре, от вчера ходя по улиците като отвързана  :oops: На моменти направо забравям, че съм трансферирана. Обаче, вкъщи всичко мъжлето прави, аз не пипвам....иначе обикалям кафетата...особено днес :lol:

Ели, на мен Ани ми каза Естрофема да го почна на дата 07.10.09., което за мен е 5-ти ден след ЕТ. Тя не ли ти даде една схемичка кое, кога и по колко да взимаш? Аз съм като бабите, с една торба се мъкна :lol: Водя си ги в един тефтер и всеки ден ги отмятам по списък 8)
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #682 -: Октомври 07, 2009, 05:37:59 am »
Естрофема се започва 10 дни след пункцията. На моята схемичка датата отговаря на 9-ти ден след пункцията.
Ели, браво за добрата бройка  :). Дано днес като отидеш новините да са много добри.

Обаче, вкъщи всичко мъжлето прави, аз не пипвам....иначе обикалям кафетата...особено днес :lol:

Не те е срам, експлоататорка   :lol:. Я да се стягаш и да почваш да му помагаш.

Бубе и аз ще чакам да споделиш за трансфера.

« Отговор #683 -: Октомври 07, 2009, 07:40:36 am »
Охо, Дани и ти като мене кукаш по нощите... нещо не ме хваща сън напоследък...  :? Такива задачи са ме налегнали, че и през деня не мога да лежа(дори половин час).  Моят естрофем е от днес 9-ти ден след пункция и седми от ЕТ

Бубе, стискам палци!!!
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #684 -: Октомври 07, 2009, 09:25:36 am »
Добро утро!! Хе хе ,всичко върви по план,май! Една по една си минавате по реда! Колко момичета останаха за трансфер?? Ами наближава времето за добрите новини ,май?
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #685 -: Октомври 07, 2009, 09:40:11 am »
Добро утро банда  :D
Рачо май само аз останах нито пунктирана нито трансферирана.Но скоро и аз ще наваксам :D
Момичета абе все ще ви питам и все забравям-нормално ли е наличието на доста обилна разтеглива слус?И то вече 4-5 ден?
Злати  :bighug:
Оп още нещо се сетих  :oops: незнам дали тук се коментираше преди време-каква е логиката да не трябва да се ядат портокали и грейпфрути след трансфер?Четох че пречели на имплантацията.Лично аз съм скептично настроена за такива ограничения.Според мен каквото има да става,ще става.И все пак като споменавахте ананаса,да да питам и за това.Аз съм чаниачка на тема сок от грейпфрут  :oops:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #686 -: Октомври 07, 2009, 09:46:26 am »
Рачо май само аз останах нито пунктирана нито трансферирана.Но скоро и аз ще наваксам :D
Момичета абе все ще ви питам и все забравям-нормално ли е наличието на доста обилна разтеглива слус?И то вече 4-5 ден?

Даже е здължително! Това е цервикална слуз - ето малко инфо : http://www.zachatie.org/index.php?Itemid=13&id=800&option=com_content&task=view
*
« Отговор #687 -: Октомври 07, 2009, 09:47:23 am »
Разбира се, това се дъжли на повишения естрадиол - резултат от повечето фоликули.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #688 -: Октомври 07, 2009, 09:47:32 am »
здравейте мамчета, аз пък да ви кажа: четох, четох тука информация от извора за ананаса и пратих мъжо вчера да купи един, така я  :D, като ще помага ... и снощи си хапнах полиовината. ако не друго  :P поне ми оправи стомаха ... доста разхлабващ ефект   :D имах от него ... надявам се, да подпомогне по някакъв начин и имплантирането ... ама божа работа ... Ало, трансферираните, как сте? някакви новини, усещания?

« Отговор #689 -: Октомври 07, 2009, 09:57:14 am »
setakap  :D аз знам че е цервикална слуз  :D просто ми направи впечатление че е дооста по-обилна и разтеглива от обикновено и вече 5 дни.Та не бях сигурна дали е присъщо за инвитро цикъл.Благодаря.
Сигнус благодаря и за твоето пояснение :D

*
« Отговор #690 -: Октомври 07, 2009, 10:16:09 am »
Добро утро,ето и мен трансферирана :)върнаха ми двечки,а ще замръзят 2 или  3.

Вчера докто си чакам да ме викнат за трансфера отскочих по нощница да видя нашата кокошцица Ели :) как е,гледам една мама с томбак :)бърза и тя да я посети е Лиско де,
Лисе радвам се че се запознахме :)и че пипнах томбачето за късмет естествено.
Ели :) добра бройка мила ,как ти е коремчето успокои ли се ?Стискам палци за се оплодят всичките.

Ели ,Лисе извинавам се че изчезнах но като отидох да проверя вече ме бяха издирвали дори и на тел.а той при тях в стаята естествено :)за системите да ми вливат ,както и да е  :bighug: и успех от мен.

Злате :)миткай улиците и кафетата и се глези сега ти се е паднало. :bighug: и целувки малко остана .

Тайсче  :)и ти не и отстъпваш по миткането,стискам палци мила.
А за Светлето какво да кажа  тя май ви води :D и късмет мила.

:bighug: и устех на всички.
« Отговор #691 -: Октомври 07, 2009, 10:36:56 am »
Сега имам въпрос: Естрофема откога ви казаха да го вземате? [/i] [/color]

Естрофема го започнах седмица след трансфера.
Стислам палци, Ели.....силно  :D

« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 10:38:50 am от Black_rose »
« Отговор #692 -: Октомври 07, 2009, 10:52:46 am »
Оп още нещо се сетих  :oops: незнам дали тук се коментираше преди време-каква е логиката да не трябва да се ядат портокали и грейпфрути след трансфер?Четох че пречели на имплантацията.Лично аз съм скептично настроена за такива ограничения.Според мен каквото има да става,ще става.И все пак като споменавахте ананаса,да да питам и за това.Аз съм чаниачка на тема сок от грейпфрут  :oops:

Това за цитрусовите плодове и аз съм го чела тука таме, общо взето логиката е че голямо количество вит С пречело на имплантацията, като се има предвид че ВитС засилва имунната система нали знаете по логиката на имунолозите ако ти е по-слаба имунната система по време на забременяване - по-голям шанс имаш (което според д-р Александров са пълни глупости)
Виж при грейпфрута нещата са по различни, но е малко сложно за обяснение, ето на този линк можеш да видиш как точно влияе  http://www.d-rmario.com/statii_detail.php?id=276

а между другото на едно момиче от друг форум гинеколога й (тя си е забременяла съвсем естествено) е забранил категорично да яде грейпфрут, дори и един през цялата бременност  8O
« Отговор #693 -: Октомври 07, 2009, 11:05:36 am »
Здравейте момичета, отдавна не съм писала  :oops: Включвам се само да пожелая успех на всички, дано чакането мине бързо и неусетно и резултатите да бъдат само и единствено двучертичкови  :D Вие ще бъдете моя стимул и моята сила да продължа напред  :D Борбата продължава, то се знае, няма отказване, след нова година отново съм на линия, док не ме иска по-рано, каза ми да си седна на д...то и да се поуспокоя малко  :) Аз пък дотогва смятам да направя едни имунологични в Плевен, за да съм напълно спокойна януари  :D, а пък до януари, знае ли човек, може нещо хубаво да ме изненада... :D
Приятен ден на всички, чакам хубавите новини  :D
« Отговор #694 -: Октомври 07, 2009, 11:19:57 am »
Слънчо, днес си мислих за теб, как ли си и какво смяташ да правиш? Общо взето доста  от нас са минали по твоя път, аз също за да си уплътня времето и сама да си правя разследване на причините ходих до плевен, резултат - всичко в норма, мнение на д-р Александров - загуба на пари и време, смисъл никакъв, но щом от това ще се успокоиш - давай напред, единственото което мога да те посъветвам, е да се свържеш с Дес_Дес, тя си е пуснала част от изследванията тук в терапията мисля и са и излезли доста по евтини, публична тайна е че в плевен са кожодери!
Успех миличка, нали знаеш ние сме тук винаги когато имаш нужда от нас! а пък и Нова година - нов късмет!
« Отговор #695 -: Октомври 07, 2009, 11:28:20 am »
Десиии  8O направо ме шашна с тази статия  8O аз винаги съм пила сок от грейпфрут и много лимони и тот точно зарад витамин С и още повече когато съм била болна.Сега и по време на самата процедура също пих доста сокчета от споменатите плодове  8OЛеле мале.Благодаря ти за статията.
Слънчево момичееее  :bighug: я си седни на д...то  :D и релаксирай малко,а след Нова година с нови сили  :bighug:

« Отговор #696 -: Октомври 07, 2009, 11:44:32 am »
Благодаря ви момичета  :D
dessi-kk , за изследванията, знам мнението на док, от доста време го разпитвам за тях, и всеки път, когато търпеливо ми обяснява за тях, се убеждавам, че няма нужда да ги пускам и съвсем да се обърквам, но за да не си задавам постоянно въпроса, дали не е трябвало да ги пусна, ще го направя просто за успокоение, и за да спра да тормозя съпруга ми и доктора  :wink: Той самия ми предложи терапията, но каза ако искам да отида в Плевен, като ми обясни, че за него тези изследвания нямат стойност, но понеже настоявам, по-добре да ги направя  :oops: Ще говоря с Дес_Дес, да ми обясни малко повече за тези, които правят тук  :D Благодаря ти за инфото, много сте ми скъпи всички, да знаете  :D
« Отговор #697 -: Октомври 07, 2009, 12:07:49 pm »
Оооох мацки, само на мен ли ми е лошо... от вчера съм като отровена. Вчера мислех, че е от утрогестана дето го пия сутрин, ама тая сутрин го приех по другия начин... остава да е от естрофема... ужас  :roll:

Sunny  :bighug:
« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 12:54:11 pm от setakap »
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #698 -: Октомври 07, 2009, 12:47:07 pm »
Оооох мацки, само на мен ли ми е лошо... от вчера съм като отровена. Вчера мислех, че е от утрогестана дето го пия сутрин, ама тая сутрин го приех по другия начин... остава да е от естофема... ужас  :roll:

Sunny  :bighug:

Ако имаш впредвид един гаден вкус в устата, особено сутрин, след като си измиеш зъбите, ... да и аз, съм така, забелязах, че е май от Естрофема, аз го пия  от доста време вече ... едно такова мие изтръпнало, сякаш съм яла кактуси  :D ... абе, не мога да го опиша точно ...
Но иначе, нищо не усещам, нищо не чувствам  8O, сякаш от време на време ме понаболява корема само,  или си внушавам. Преди малко влязох да се изкъпя и едвам излязох, сякаш не се къпах а чистих банята ... толкова се уморих  8O

*
« Отговор #699 -: Октомври 07, 2009, 13:30:49 pm »
Добър ден банда  :D

Елииии, браво, миличка, хайде утре всички да са оплодени и станали едни прекрасни ембриончета :

Ели, на мен Ани ми каза Естрофема да го почна на дата 07.10.09., което за мен е 5-ти ден след ЕТ. Тя не ли ти даде една схемичка кое, кога и по колко да взимаш? Аз съм като бабите, с една торба се мъкна :lol: Водя си ги в един тефтер и всеки ден ги отмятам по списък 8)

Злати, благодаря  :D Снощи се шашнах за тоя Естроферм, защото Ани ми е писала някаква дата 15.10. и не съм разбрала дали до тогава трябва да го вземам, или оттогава  :oops:  Ама като не внимавам в час, тъй ще е  :lol:

Добро утро,ето и мен трансферирана :)върнаха ми двечки,а ще замръзят 2 или  3.

Вчера докто си чакам да ме викнат за трансфера отскочих по нощница да видя нашата кокошцица Ели :) как е,гледам една мама с томбак :)бърза и тя да я посети е Лиско де,
Лисе радвам се че се запознахме :)и че пипнах томбачето за късмет естествено.
Ели :) добра бройка мила ,как ти е коремчето успокои ли се ?Стискам палци за се оплодят всичките.
Ели ,Лисе извинавам се че изчезнах но като отидох да проверя вече ме бяха издирвали дори и на тел.а той при тях в стаята естествено :)за системите да ми вливат ,както и да е  :bighug: и успех от мен.

Бубенце, чудесни новини  :D Сега чакаме още по-хубави такива след 2 седмици  :D
Благодаря, че дойде вчера да ме видиш  :D И няма за какво да ни се извиняваш, работа сме отишли да вършим  :wink: Ще се радвам да имаме и други срещи, на които да се наприказваме хубавко
Успех мила  :D :bighug:

Вени, благодаря ти за отговора на въпроса и за стиснатите палци :D  :balk_21:
Целувки на астралното ми близначе  :heartbeat:

Съни мила, отдай се на почивка няколко месеца и нека Новата година ти донесе най-прекрасният подарък  :D Ние ще бъдем винаги с теб, ще те подкрепяме и помагаме  :bighug:

Ели, успех утре на пункцията  :D Както ти казах снощи, няма нищо страшно  :D Поспиваш си хубавко и като се събудиш всичко е приключило  :D Довечера съм на линия в скайп, ако имаш въпроси - насреща съм  :D

Аз днес към 13 часа звъннах на д-р Александров, но не ми отговори. Викам ще изчакам малко и ще му звънна пак. След 5 минути ми звънна той, аз го изключих и веднага го набрах.
Каза ми, че по памет, при нас са се оплодили 7, 8 или 9 яйцеклетки, не се сещаше точно, но бройката била хубава  :D Вика ме в петък на 3ти ден в 12часа за евентуален трансфер, но има голяма вероятност той да бъде и в неделя  :D
Вече нямам търпение да отида да си прибера дечицата  :D А как ще имам да устискам до теста ... :oops:
« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 13:33:14 pm от Eли :) »