Здравейте милички
благодаря ви че сте ме мислили
Съжалявам че не се включих вчера,но бях целия ден замаяна и с болки в корема,и цял ден си дремах по леглата
първо в АГ до към 4 и после вкъщи.Бях първа пункция но почаках доста-а аз очаквах че ще стане към 8.30
Взеха че след 9.30 но нямам ориентация във времето.По-късно ако не ме домързи ще опиша всичко подробно в дневника си,че каквато съм подробна по принцип ще заема цяла страница тук
и ще ми се карат
С две думи пункцията ми а прави Д-р Ковачев,мисля че и Д-р Кисиов беше там но не съм сигурна кой какво...
Д-р Александров не го видях целия ден
Незнам колко време е отнела, събудих направо в стаята и ниииищичко не виждах-направих няколко неуспешни опита да видя колко е часа но не успях и само си изтървах телефона
Ооо пак се отнесох в обяснения спирааам
Когато отидох при Ани да ми изпише поддържащата терапия я питах все пак колко са ми извадили-аз си знаех че ще са около 10 както каза Д-р Александров впредвид това че съм с един яйчник,НОО Ани като каза 17
направо се опулииииих
Зярядвях се естествено и сега се моля днес като се обадя да ми кажат хубави новини за оплождането им
Момичета кога ви отпусна коремчето-мен ме боли точно както ме боля след лапарото :?И я кажете вие кафенцето пиете ли си го?На мен не ми се ще да го спирам...а дали трябва?