0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #720 -: Октомври 07, 2009, 17:30:31 pm »
моят отговор нещо се обърка, че ми се скапа нета. имах предвид, че не съм чела никъде за донорско ин-витро, но има отделна цена за донорска инсеминация. това значи ли обаче, че болницата осигурява донора? мен ме вълнува, ако случайно този опит не ми е успешен... но такаа опасност няма, нали? мислим положително!
*
« Отговор #721 -: Октомври 07, 2009, 17:31:58 pm »
Ще правим ами как :)
Разходки и усмивки нали знаеш :bighug: и :crossfingers:
« Отговор #722 -: Октомври 07, 2009, 20:00:39 pm »
Здравейте може ли някой да ми каже кога работи лабораторията в Аг,че искам утре да отида да пусна някой изследваниая ? Благодаря ви.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #723 -: Октомври 07, 2009, 20:11:03 pm »
за вземане на кръв работят от 8ч. може би знаеш, че част от изследванията ги прави шефката на лабораторията, който идва към 9ч. - например за хламидия, хормони, спин, васерман. добре е да се отиди сутринта рано, тъй като след 10ч. започват да работят взетите проби - колкото по-късно отидеш, толкова по-късно ще получиш резултатите (за хламидия след няколко дни, тъй като ги работят само в три дни от седмицата). ако ще ползваш резултатите за ин-витро, гледай добре като ги получаваш дане са ти сбъркали името. аз имам опит вече и се оказ, че уж били сбъркали една буква в името ми, а бях изцяло прекръстена и ме бодоха отново. кофти работа - все пак за какво си плащам. 
« Отговор #724 -: Октомври 07, 2009, 20:13:44 pm »
Писсссс благодаря ти от сърце,да за тези изследвания става на въпрос,още утре се залоствам рано рано сутринта и ще си чакам.Много непроятно нещо се е случило с теб ,ще внимавам  :bighug:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #725 -: Октомври 07, 2009, 20:21:45 pm »
за кръвна картина ще те пратят на друго място. аз лично отидох в болницата - зад спешното има една сграда (май я водят поликлиника) - от нея в ляво има барирера и там е кръвния център, който издава легитимен документ за кръвната група. всичко друго е в аг-то. като си вземах кръвната картина от лаб, където ме бодоха, не ми казаха, че трябва резултатите да се нанесат във фиш от шефката им. случайно се заговорих с нея за сбърканите ми имена и така тя ми каза, че ще ми издаде документ с резултатите. не че нямаше ани да ми зачете и хвърчащата бележка от компютъра им за кръвната картина, но... дано съм помогнала с информация (пак се отплеснах с писането  :lol:)
« Отговор #726 -: Октомври 07, 2009, 22:08:49 pm »
Ехо здравейте и от мен,след кратък интервал се завръщам отново.
Кики, радвам се да видя, че с нови сили продължаваш борбата, но това да ти е последното присъствие в тази тема  :D. Както и на всички вас, момичета. Хайде,  в другата тема има много свободни места, чакаме ви всичките  :D.
« Отговор #727 -: Октомври 08, 2009, 09:37:23 am »
Къде сте... спите ли или сте налазили барчетата...  :lol:
Аз чакам принцесата да закуси и отивам на "кафенце"  :wink: Докато не ми е прилошало... Снощи излизах с приятелки по женски и направо едната реши, че съм бременна... увъртах, увъртах, но у нея си остана едно сериозно подозрение... ми дано... Само дето това гадене едва ли е онова, защото знам, че то започва най-рано 5г.с.
Хайде всички на отчет, че ви мисля  :D
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #728 -: Октомври 08, 2009, 09:48:47 am »
Добро утро  :)събуждаме се.
Ех тези подозрителни приятелки и мен държат под лупа ама не се издавам,вече две от моите дружки ме питаха ти инвитро ли прави :) а ма аз о не много ме болят бъбрециите :oops:лъжа но дано е за добро.Аз имах страшни киселини и сърцебиене но вчера спряха не можах да разбера от какво бяха де,но кръста и корема продължават да ме болят :( пиивам от време на време по едно нош-па и това е стискам зъби :).Иначе след малко се спрятам и изчезвам на разходка :)
*
« Отговор #729 -: Октомври 08, 2009, 11:14:33 am »
Браво на вас, аз този път имам леки болки в десния яйчник и съм малко подута, но иначе съм ОК.
И аз сега се моткам в къщи и следобяда ще изляза да се поразходя и да се видя с приятели!
Приятен ден на всички! :D
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #730 -: Октомври 08, 2009, 14:20:41 pm »
здравейте момичета, как сте? как е настроението? Аз нямам все още никакви "сигнали" и малко се попритеснявам, като Ви чета :((
ама какво да се прави ...

« Отговор #731 -: Октомври 08, 2009, 14:55:14 pm »
Деси споко бе, какви сигнали очакваш на третия ден  :D, а и нали си говорихме че какъвто и симптом да ти се появи не е гаранция за нищо, не забравяй че се тъпчем с доста хормони
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #732 -: Октомври 08, 2009, 16:18:27 pm »
Момичета някой има ли новини от Елина0102 ? Тя днес трябваше да е на пункция. Още й стискам палци и ще е хубавко да ги поотпусна :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #733 -: Октомври 08, 2009, 17:17:03 pm »
Момичета някой има ли новини от Елина0102 ? Тя днес трябваше да е на пункция. Още й стискам палци и ще е хубавко да ги поотпусна :)

Аз цял ден я мисля, ама викам да не я притеснявам, преди малко викам да я чуя  :)
Ели е добре, почива си. Тя да си каже как е представила отбора  :D
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #734 -: Октомври 08, 2009, 17:58:43 pm »
Момичета с риск да стана :oops: досадна аз,  пак ще се включа,  но днес пак същото, по едно и също време температурата ми е 37.3,а нямам никакви симптоми да се разболявам, от какво ли е?
Още повече, че аз, три дни след трансфера не съм мърдала никъде ... Чакаме и новините от Елина0102, дано да са добри, дано да са добри ... :D

*
« Отговор #735 -: Октомври 08, 2009, 19:23:41 pm »
Момичета с риск да стана :oops: досадна аз,  пак ще се включа,  но днес пак същото, по едно и също време температурата ми е 37.3,а нямам никакви симптоми да се разболявам, от какво ли е?
Още повече, че аз, три дни след трансфера не съм мърдала никъде ... Чакаме и новините от Елина0102, дано да са добри, дано да са добри ... :D

Дес не се притеснявай ,нормално е приели сме много хормонални препарати а и температура в късните часове следобяд след 16ч. до 37.8 е нормално ,аз също се бях шашнала предния път и изчетох много в интернет.Дано не са симптоми на настинка :)

Хайде Елина 0102,как си мила  :)чакаме хубави вести.
« Отговор #736 -: Октомври 09, 2009, 08:09:24 am »
Здравейте милички  :bighug: благодаря ви че сте ме мислили  :D
Съжалявам че не се включих вчера,но бях целия ден замаяна и с болки в корема,и цял ден си дремах по леглата  :lol: първо в АГ до към 4 и после вкъщи.Бях първа пункция но почаках доста-а аз очаквах че ще стане към 8.30  :D Взеха че след 9.30 но нямам ориентация във времето.По-късно ако не ме домързи ще опиша всичко подробно в дневника си,че каквато съм подробна по принцип ще заема цяла страница тук  :lol: и ще ми се карат  :D С две думи пункцията ми а прави Д-р Ковачев,мисля че и Д-р Кисиов беше там но не съм сигурна кой какво... :D Д-р Александров не го видях целия ден  :?  Незнам колко време е отнела, събудих направо в стаята и ниииищичко не виждах-направих няколко неуспешни опита да видя колко е часа но не успях и само си изтървах телефона  :lol: Ооо пак се отнесох в обяснения спирааам  :D Когато отидох при Ани да ми изпише поддържащата терапия я питах все пак колко са ми извадили-аз си знаех че ще са около 10 както каза Д-р Александров впредвид това че съм с един яйчник,НОО Ани като каза 17  8O направо се опулииииих  :D :D :D Зярядвях се естествено и сега се моля днес като се обадя да ми кажат хубави новини за оплождането им  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Момичета кога ви  отпусна коремчето-мен ме боли точно както ме боля след лапарото  :?И я кажете вие кафенцето пиете ли си го?На мен не ми се ще да го спирам...а дали трябва?

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #737 -: Октомври 09, 2009, 08:14:57 am »
Браво Елинка ти си герой мила  :balk_46: :bighug:
« Отговор #738 -: Октомври 09, 2009, 08:40:07 am »
Браво Ели!!! Кафенце можеш да си пиеш, но 1 на ден. За болките само но шпа, за глава парацетамол, за WC дуфалак... ама ти си знаеш де...  :wink:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #739 -: Октомври 09, 2009, 09:26:54 am »
Браво Ели,това е хубава бройка според мен и многоооо приятна изненада за теб самата,както разбирам! Ето,започваш с добри новини! Днес ще разбереш ,че не самоколичеството е добро ,но и качеството! Искренно ти го желаем!! Пиши зарезултата!
Момичета,аз се извинявам,че нещо се спотаих,ама нали знаете в период на очакване така се получава! А на мене хич не ми се чака,но.....! Успешен ден на всички! Навън все още е слънчево и мисля че това  е добър знак за всички в нашата група,нали! :cloud:
/www.mamaibebe.com][/url]