0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #580 -: Октомври 03, 2009, 11:21:15 am »
Здравейте в този малко мрачен съботен ден  :D
Аз преди малко боцнах сутрешната доза  :D Ама тоя Цитротид постоянно ми зачервява мястото на боцнатото,Гоналчето по ми допада  :D Аз снощи бях на събиране  :D изпих две чаши винце и си потанцувах  :D Но май е по-добре да спра с подскоците вече  :lol: а винцето беше инцидентно-хич не ми и трябва  :wink:
Елиии хм какво казваш да им разкажем за разговора с пухчетата ли  :lol: :lol: :lol:
Тайс ние си коментирахме с Ели жълтата ти нощничка  :D но мислехме че е Деси  :oops: Ама ти голямо скитосване му удари :lol:Радвам се че си добре.
Деси това което разказваш е наистина голям екшън  :? аз настръхнах направо докато четях-имам голям страх от упойките  :? нищо че съм минала през две... :? Много неприятно,но важното е че сега всичко е наред и си имате 11 яйцеклетчиции  :D
setakap само ще ти кажа аз вярвам на Дара  :D повярвай и и ти  :bighug:
Наде успех в неделя  :crossfingers:
Дани поздравления за нарастналия брой яйчица  :) Недей да си мислиш за предишни лоши спомени-сега си е за сега и всичко ще е наред  :bighug:
Мименцеееееее хайде миличка прибирай дечицата на топло при мамааа yahoo_17 yahoo_17
Бубенце чакам те да кажеш как сиии  :)
Златиии липсваш тук мила  :bighug:
Аз ви оставям и започвам да попълвам анкетите които Ани ми даде вчера :wink:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #581 -: Октомври 03, 2009, 11:26:01 am »
стана ми интересно...какви са тези анкети?
ели, като чета как вървят при теб нещата и ми се струва, че много бързо минава времето - кога почна с гонала, че вече включи и цитротид?!
*
« Отговор #582 -: Октомври 03, 2009, 11:28:14 am »
сетих се нещо друго да питам...кога се дава материала, кой ден? има ли условия в аг-то или от къщи се носи?
« Отговор #583 -: Октомври 03, 2009, 11:35:32 am »
Ние винаги си го носим от къщи, сега даже на пункцията се притесних че докато се замъкнем до там в задръстванията сме позакъснели, но ани ми каза спокойно - мога и след три часа да го взема, нищо няма да му стане. така че споко  - е не чакайте чак три часа де  :balk_600:
*
« Отговор #584 -: Октомври 03, 2009, 11:45:18 am »
От къщи (в нашия случай хотела) - за около 30-40 мин го занесохме.
*
« Отговор #585 -: Октомври 03, 2009, 11:47:54 am »
за спермограмата ни го искаха максимум до 1 час и ако е студено, ми казаха да се държи на нормална стайна температура. затова си мисля, че времето има значение. в деня на пункцията ли го искат?
« Отговор #586 -: Октомври 03, 2009, 11:51:20 am »
И аз това се бях зачудила дали не може да си го носим от вкъщи<че тази малка стаичка на 7мия..  :oops: И си мислех ако занесем от вкъщи нашите бебчовци  :lol: да не стане така че там да се забавим с пункцията и да станат негодни  :oops:
Пис Ани дава доста неща за попълване-декларации за съгласие с процедурата<с анестезията,за пункцията,за трансфера....Има и анкета за общото здравословно състояние сега и в миналото.Ще си призная нещо от което много ме досрамя от себе си  :oops: единият въпрос е кога ми е дошло за първи път-ужас не можах да се сета каква съм патка заспала ужас ужас ужас срам ме е  :oops: ама си го споделих с вас  :? Помня че ми дойде в нормалните години когато се очаква по принцип-ама на 12-13 ли да съм била  :oops: :?

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #587 -: Октомври 03, 2009, 11:53:00 am »
elina0102като ме видиш другия път ми се обади,ще ми е приятно да се запознаем. Между другото и аз се казвам Десислава, такаче познала си :wink:
Не се притеснявай за упойката, тя е много лека.Аз на миналия опит бях умряла от страх, защото никога не ми бяха слагали упойка освен местна.Нямаше никакви проблеми, както и вчера, видяли сте колко добре се чувствах, а и компанията в стаята беше супер както адашката вече разказа.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #588 -: Октомври 03, 2009, 11:57:13 am »
Tais звъня ли вече на Ани? Ох, аз сега пък несмея :))

*
« Отговор #589 -: Октомври 03, 2009, 12:11:09 pm »
Добър ден  :)
Хихи, Тайс, значи все пак сме улучили името  :)

Вчера след като ме прегледа, д-р Александров каза да изчакам Ани да ми даде разяснения за пункцията.
Тя ми даде стерилно контейнерче за мъжо и ми обясни какво да му кажа. Сега няма да разказвам, като дойде време ще ви обясни и на вас  :wink: Материала се дава у дома и между 8 и 8,30 трябва да сме в АГ.
Каза да си нося нощничка, чехли и чаршафи; епилирана, без лак за нокти и грим и това е май  :)
Аз ще съм с резедава нощничка с ръкави в цвят корал, резедави чорапки и чехли  :). Картинката на нощницата е бяла мишка, която язди нещо като кон, оранжев :lol:
Свиркайте ако ме видите  :D

Ели, за пухчетата  :wink: :lol: А, и да ти кажа, на мен също от Оргалутрана ми се зачервява и подува мястото на убождане, но четох в листовката, нормално било. След няколко часа отшумява  :)

Дани, стискам палци за хубави ембриончета  :crossfingers:

Светле, слушай какво казва детето, това е  :D Бременна си  :D

dess_dess, като четох поста ти настръхнах  :(. Радвам се, че нещата са се нормализирали и сте се поуспокоили  :) Стискам палци сега да се оплодят всичките 11 яйчица :D

Наде, успех утре  :)  :crossfingers:

Очакваме новини от Мимето, Злати, Бубето, Деси и Рачо, моля да ме извините, ако пропускам някой, неволно е  :)
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #590 -: Октомври 03, 2009, 12:22:14 pm »
Момичета, успех днес и да не позволявате хубавия дъждец сутринта и мрачното време да ви развалят настроението.

Нашият материал го занесох почти 4 часа след отделянето:) Тъй като в деня на пункцията мъжа ми трябваше да замине извън БГ за 10 дни и полета му беше в 5 сутринта  ние в 4 трябваше да сме на летището, звъннах притеснена на Александров предната вечер, когато разбрахме за сменения полет на мъжа ми, защото знаех, че се носи до 30 мин. най-много час. Обясних му и той ми каза да не се притеснявам изобщо и да отида в 8.00 в болницата за пункция с материала. Каза, че няма проблем защото той и без това го обработва и го държи пак на същата температура. Разбира се това беше инцидентна ситуация и предполагам изключение, но ето, че не е било фатално:)

Днес докато чета темата си мислих, как при третия ни опит почти всичко е било обратно на предишните и на вашите опити сега:) И въпреки това нямах никакво съмнение в успеха ни. Толкова сигурна и спокойна мога най-отговорно да заявя, че не се бях чувствала в живота си. Имаше проблеми, имаше драми в семейството ми и доста тежки моменти, но и за миг не помислих, че няма да е неуспешен опита.

Пожелавам на всички ви такава увереност във вас самите, докторите ни си вършат работата но и ние трябва да им помагаме поне с малкото което можем, усмивки, вяра.

Съни, три пъти ти пиша и три пъти трия написаното.
Прегръщам те и съм винаги насреща ако имаш нужда от нещо.

Живота е шарен и прекрасен, никога не го забравяйте. Труден е, но е по-добре да е живот:)
« Последна редакция: Октомври 03, 2009, 12:28:24 pm от Lisko »
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #591 -: Октомври 03, 2009, 12:31:01 pm »
Момичета, току що говорих с д-р Александров, много ми  емчъно, сълзи капят очите ми ... усещам, че не ми е било писано да видя, така заветните  :bfp: и да гушкам бебче. От всичките 11 са се оплодили само две, едната инвитро, а другата икси (добре, че го помолих да опита и двете)много ми е тежко, не, че съм очакавала кой знае какво, предвид трудностите и проблемите, които срещнахме ... но сега ... въпреки всичко ми е едно спокойно ... Вика ни на 3-тият ден в понеделника в 12.00 часа. Кажете ми, преди трансфера, мога ли да ям и да пия? изобщо споделете, тези от вас, които са минали през това ...???
Знам, само, че това че трансфера  ена 3-тият ден не  ехубаво ... значи  иембрионите не са хубави, той беше много лаконичен и аз, неисках да го притеснявам и не питах повече нищо

*
« Отговор #592 -: Октомври 03, 2009, 12:41:26 pm »
Спокойно Дес. Нищо не е изгубено все още. Има успешни бременности и с трансфер на втори ден. Преди трансфера трябва да си с пълен пикочен мехур, а за хапването - защо не, все пак тук няма упойка.

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #593 -: Октомври 03, 2009, 12:43:55 pm »
Деси, две неща. Докато отписваш опита преди още дори да е рпиключил, никога няма да ти е леко и да се почувстваш щастлива. Има момичета, които успяват и с един ембрион.
Второто нещо е ето това:
Знам, само, че това че трансфера  ена 3-тият ден не  ехубаво ... значи  иембрионите не са хубави, той беше много лаконичен и аз, неисках да го притеснявам и не питах повече нищо
Това откъде го знаеш и кой ти го каза????????
Моят трансфер беше на 3 ден, на много други бременни момичета също.
За ваше добро и за вашето спокойствеи ще ви дам един съвет, не бъдете повече доктори от докторите си. Не търсете изводи, които не съществуват.
Не се предавай предварително.

Можеш да ядеш и да пиеш и си вземи една бутилка вода в стаята защото мехура ти при трансфера трябва да е пълен:)
*
« Отговор #594 -: Октомври 03, 2009, 13:00:19 pm »
dess_dess не се настройвай така предварително, винаги има шанс ето и Лиско ти е обяснила.
На мен никой не ми вдига телефона звъня от един час и на Ани и на Александров.
Направо се побърквам...
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #595 -: Октомври 03, 2009, 13:13:44 pm »
dess_dess не се настройвай така предварително, винаги има шанс ето и Лиско ти е обяснила.
На мен никой не ми вдига телефона звъня от един час и на Ани и на Александров.
Направо се побърквам...
ами позвъни тогава на д-р Ковачев, той също трябва да има информация. Пожелавам ти успех! Лиско, благодаря ти за рязясненията, не че имах нужда от мъмрене днес ...

*
« Отговор #596 -: Октомври 03, 2009, 13:39:25 pm »
Деси, не приемай поста на Лиско като мъмрене, тя ти казва как стоят нещата в действителност, че много често сами си вредим с негативните си мисли :) Ти отписваш нещата преди още да са се случили, а не бива така. Мисли положително, част от успеха се състои именно в това  :)
Стискам палци  :crossfingers:
*
« Отговор #597 -: Октомври 03, 2009, 14:16:26 pm »
Вклювам се набързо, да споделя, не мъмря Дес_дес:
Миличка, както Лис и другите са ти казали, не отписвай опита в началото. А това за третия ден и аз ще те опровергая - имах два трансфера на 5-и ден и нищо, последния път беше на 3-и ден, с не до там добри ембриончета и ето .............бременна съм. Така, че в повечето случаи трансфера на трети ден е успешен. Дори има успешни опити и с трансфер на втори ден. Знам, че и ти ще успееш!
Както и всички в тази хубава темичка! :wink:
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #598 -: Октомври 03, 2009, 15:58:09 pm »
Лиско, благодаря ти за рязясненията, не че имах нужда от мъмрене днес ...

Ох Божееееее, аман от такива изблици.
Деси, как така от всичко написано видя единствено мъмрене???? Точно което нямаше.
Май винаги всичко трябва да е цуни, гуни, милички, скъпички, че да не се приема като "лош пост". Посланието на поста ми беше единствено и само "нищо не е загубено и имаш реален шанс да успееш".
Благодаря за разбирането:)

Пожелавам ви успех на всички и вярвам, че ще успеете:).
« Отговор #599 -: Октомври 03, 2009, 16:14:43 pm »
Момичета, ние всички се опитваме да помогнем, когато ние правихме ин витро други момичета ни даваха кураж.Нищо не се знае , от една яйцеклетка се ражда бебе , а от 20 някой път нищо не става.Така че вярвайте и продължавайте да се борите.
Утре ще имаме среща в 14:30 в  пицария Акварел на Адвокатската градинка.Улицата се казва Драгоман.Всеки е добре дошъл!
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=78f13cff79b677b40fb5ab883d2be4e5&tip=1