Емииии,дес,то аз предположих ,че може да си ти! тя дори Вилито, така се казва съпругата ми, предположи че може да си от зачатие,ама аз не видях нощничка на животинки! ти беше с чисто жълта!! хи хи ,все пак трябва да се спазва дрескода за такива купони! Другия път се обади като се засечем!Ти защо ще правиш още пункции??
Злате,не се притеснявай,напълно разбираемо е твоето състояние! Ама док ти казал правилно-4 значи 4 и ника не са малко!!Всичко е в неговите ръце и в тези на неговия началник! Ония от горе!Щом двамата си свършат добре работата,всичко ще е наред! Успех утре!Стискам палци много силно!Ще стане!
не разбирам от тестове,ама то утре е петък,напарвете кръвен! Щом показва на 10 ден а и нямате търпение,томай е по-добре така!Лабопатории има бол! Мога само да предполагам как се чуствате!!
Ние сме на трансфер в събота след обяд! Не знам дали е рано! Това е 3 ден но разчитам изцяло на професионализма на екипа! 10 яцеклетки са извадили,8 са били добре развити! Оплодили са се 7-мисля че не е лош резултат! Колко е добре да се трансферират ,ще питаме Док на място! Ако останат добри мислим да ги сладоледезираме! Нека има,всичко става!Започвам пак да се изнурвям!! Ама то вече спокойствие няма да има нали! Аз за моя материал съм се въздържал дори по-дълго от 3 дена,ама не ми и беше до секс да си призная! То като ти е пълна главата с притеснения,как да го правиш!Хи хи