0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #520 -: Октомври 01, 2009, 14:54:33 pm »
Лелееее, Ра4о, извинявай! Изобщо не съм те видяла, аз не знам как Тошко видях :oops: Толкова бях попарена и притеснена, че не знаех къде съм.....
Днес се обадих на док, каза, че си разчитаме на 4-те ембриончета, които били по неговите думи "средна хубост". Утре е трансфера. Не знам какво значи средна хубост, но като го знам какъв е перфекционист, имам надежда, че са хубави. Защото той за да каже перфектно, трябва да е 2 пъти поне повече от перфектно :lol: Много е критичен. Стискайте ми палци, момичета и момчета! Трябва да успеем, няма начин!

стискаме,стискаме силно :)) Успех! А трансфера ти, сутринта ли ще бъде?

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #521 -: Октомври 01, 2009, 15:05:52 pm »
Ами док каза към 11:30 да съм там.

Момичета, не искам да ставам досадна с моето хленчене. Знам че има много по-зле от мен. Че трябва да се радвам, че поне толкова имам. Но просто не очаквах така да се развият нещата, имайки предвид първоначалните резултати. А и ми е за първи път и колкото и да се подготвях, че може и да не е всичко розово....пак си имах голяма надежда.
Благодаря ви за подкрепата!
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 15:08:31 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #522 -: Октомври 01, 2009, 15:11:23 pm »
Ами док каза към 11:30 да съм там.

Момичета, не искам да ставам досадна с моето хленчене. Знам че има много по-зле от мен. Че трябва да се радвам, че поне толкова имам. Но просто не очаквах така да се развият нещата, имайки предвид първоначалните резултати. А и ми е за първи път и колкото и да се подготвях, че може и да не е всичко розово....пак си имах голяма надежда.
Благодаря ви за подкрепата!

ние ще сме там, ще те видим :)) кураж миличка и стискаме палци всичко отсега нататъка да е наред!

*
« Отговор #523 -: Октомври 01, 2009, 15:21:31 pm »
Емииии,дес,то аз предположих ,че може да си ти! тя дори Вилито, така се казва съпругата ми, предположи че може да си от зачатие,ама аз не видях нощничка на животинки! ти беше с чисто жълта!! хи хи ,все пак трябва да се спазва дрескода за такива купони! Другия път се обади като се засечем!Ти защо ще правиш още пункции??
Злате,не се притеснявай,напълно разбираемо е твоето състояние! Ама док ти казал правилно-4 значи 4 и ника не са малко!!Всичко е в неговите ръце и в тези на неговия началник! Ония от горе!Щом двамата си свършат добре работата,всичко ще е наред! Успех утре!Стискам палци много силно!Ще стане!
не разбирам от тестове,ама то утре е петък,напарвете кръвен! Щом показва на 10 ден а и нямате търпение,томай е по-добре така!Лабопатории има бол! Мога само да предполагам как се чуствате!!
Ние сме на трансфер в събота след обяд! Не знам дали е рано! Това е 3 ден но разчитам изцяло на професионализма на екипа! 10 яцеклетки са извадили,8 са били добре развити! Оплодили са се 7-мисля че не  е лош резултат! Колко е добре да се трансферират ,ще питаме Док на място! Ако останат добри мислим да ги сладоледезираме! Нека има,всичко става!Започвам пак да се изнурвям!! Ама то вече спокойствие няма да има нали! Аз за моя материал съм се въздържал дори по-дълго от 3 дена,ама не ми и беше до секс да си призная! То като ти е пълна главата с притеснения,как да го правиш!Хи хи
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #524 -: Октомври 01, 2009, 15:28:05 pm »
.... Стискайте ми палци, момичета и момчета! Трябва да успеем, няма начин!

Стискаме, стискаме, аз не съм ги пускала :)
Ще гледаш "Герои" и времето ще мине бързо  :wink: :D

Емииии,дес,то аз предположих ,че може да си ти! тя дори Вилито, така се казва съпругата ми, предположи че може да си от зачатие,ама аз не видях нощничка на животинки! ти беше с чисто жълта!! ...

Рачо, като се засечете пак, да я питаш: "Ти ли си тази без животното ?"  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 15:33:21 pm от Black_rose »
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #525 -: Октомври 01, 2009, 15:29:19 pm »
Емииии,дес,то аз предположих ,че може да си ти! тя дори Вилито, така се казва съпругата ми, предположи че може да си от зачатие,ама аз не видях нощничка на животинки! ти беше с чисто жълта!! хи хи ,все пак трябва да се спазва дрескода за такива купони! Другия път се обади като се засечем!Ти защо ще правиш още пункции??
Злате,не се притеснявай,напълно разбираемо е твоето състояние! Ама док ти казал правилно-4 значи 4 и ника не са малко!!Всичко е в неговите ръце и в тези на неговия началник! Ония от горе!Щом двамата си свършат добре работата,всичко ще е наред! Успех утре!Стискам палци много силно!Ще стане!
не разбирам от тестове,ама то утре е петък,напарвете кръвен! Щом показва на 10 ден а и нямате търпение,томай е по-добре така!Лабопатории има бол! Мога само да предполагам как се чуствате!!
Ние сме на трансфер в събота след обяд! Не знам дали е рано! Това е 3 ден но разчитам изцяло на професионализма на екипа! 10 яцеклетки са извадили,8 са били добре развити! Оплодили са се 7-мисля че не  е лош резултат! Колко е добре да се трансферират ,ще питаме Док на място! Ако останат добри мислим да ги сладоледезираме! Нека има,всичко става!Започвам пак да се изнурвям!! Ама то вече спокойствие няма да има нали! Аз за моя материал съм се въздържал дори по-дълго от 3 дена,ама не ми и беше до секс да си призная! То като ти е пълна главата с притеснения,как да го правиш!Хи хи

Ей рачо :)) не съм била аз :))
Ние сме тежък случай, опасна артилерия. Ние сме 2 в 1, неочаквано добра комбинация :))Аз, да поясня, защото нещо не си ни поразбрал, аз съм инвитро с донор, т.с стимулират донорката, не мен, после само трансфера ще е на мен :)) малко е объркано но .. . при нас, така стоят нещата, аз не мога, защото нямам вече яйчица, ако ме разбираш, и затова съм с донорка.
И ние по график, сме утре на пункция, да ни стискаш палци ей ... а онова моме с жълтата нощничка не съм била аз ... незнам, който се познае да каже :)))
Стискам ви палци за събота  и споко! то при вас останала най-хубавата част :)) Горе главата!

*
« Отговор #526 -: Октомври 01, 2009, 15:45:59 pm »
Абе ти си била,бе,защо ме объркваш!!! тя и Вилито ми разказа зъ парвият ти път,така че няма как да греши! Само да не бъркам нощниците!! Хи хи ,ама като се видим другия път ще черпиш едно Нес кафе и ще разпарвяш! в крайна сметка е важно да стане всичко по план!
« Отговор #527 -: Октомври 01, 2009, 15:53:11 pm »
Рачо, аз мисля, че ти говориш за dessi-kk , а не за  dess_dess   :D, поне ако съдим по предните публикации   :)
sixsens, всичко ще бъде наред, ще видиш  :D, сега си приготви за утре една голяма усмивка, мнооого, много спокойствие и добро настроение за малките сикссенсчета  :D А ние тук ще стискаме силно палците :) Но междувременно, докато подготвяш усмивката, може да си мрънкаш, може би ще те поуспокои, а и нали затова сме тук, да се изслушваме  :)
Упех утре на dess_dess , а в събота на Рачо и Вили :)
Момичета, някой знае ли какво става с pezevengite, тя не трябваше ли днес да е на трансфер, не се е вясвала скоро, дано да е за хубаво и всичко да е наред  :)
Аз реших утре /11 ден/ , да пусна кръвен, че не издържам вече  :oops:
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 15:55:09 pm от *sunny* »
*
« Отговор #528 -: Октомври 01, 2009, 16:01:09 pm »
Здравейте момиичета!И мен ме тревожи факта че на 9 ти ден имам само 3 фоликула, удължиха ми малко стимулацията с 2 дни, но се успокоявам от прочетеното тук.Д-р Александров се надява от всеки фоликул да извади по 1 яйцеклетка,надявам се много и аз !Дано  всичко да е наред!Вярвам че и 3 читави ще свършат работа !Дай Боже!Пожелавам ви успех на всички!
*
« Отговор #529 -: Октомври 01, 2009, 16:02:39 pm »
Тогава стискам палци и на теб! на всички крайници!!! Айде,дано да протътреш крак!!!
« Отговор #530 -: Октомври 01, 2009, 16:10:39 pm »
*sunny*  :crossfingers: :crossfingers: и от мен на теб се пада честа да откриеш успешния сезон.
*
« Отговор #531 -: Октомври 01, 2009, 16:11:51 pm »
И освен това-обаждайте се бе,хора! Няма лошо! ние от бургас не ядем момичета! :lol:А е хубаво и да се познаваме! Като чекта по другите теми-ще трябва и да се обединяваме,ако искаме да се направи нещо повече за хората с такива проблеми! Да са живи и здарви от Сдружението ,че поведоха ! Не забравяйте,че когато всички си имате бебета,нещата не трябва да вършват до тук! След вас идват номви момичета с такива проблеми и опита на всички ви ще е нужен моного!А и ако искаме да променим обществото и институциите ,трябва да сме заедно!!!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #532 -: Октомври 01, 2009, 16:14:51 pm »
Сънииии  :bighug:
Това за малките сикссенсчета много ми хареса  :D Няма да се даваме, споко! Усмивката отсега съм я изкарала, развеселихте ме, благодаря ви!

Относно pezevengite, добре е! Днес се чух с нея. Не е на трансфер днес. Тя ще се включи довечера и ще си каже :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #533 -: Октомври 01, 2009, 16:39:53 pm »
Аз днес напражих и кравен....но :(<2....ужас...много ми егадно,вапреки 4е все о6те се надйавам...ж понеделник ако не е касно 6те пусна пак..Успех на вси4ки останали...
*
« Отговор #534 -: Октомври 01, 2009, 16:47:20 pm »
В понеделник ще +!!! Помни ми думата!!!
« Отговор #535 -: Октомври 01, 2009, 16:59:24 pm »
Здравейтеее  :bighug:
Златенце мило хич да не се притесняваш чуваш ли  :D колкото толкова-всичко ще е наред  :balk_21: Имам много хубаво предчувствие за теб  :D
Ели и ти заслужаваш едно бравоооо :D само дето се притесняваше видя ли  :D
Да видим аз какви съм ги свършила утре  :? утре ще ми е първия преглед след започването.Чувствам се някак странно  :? нямам чувството че правя нещо офф как да ви обясня....Понеже съм ина работа и дните ми минават бързо-сутрин боц и забравям ,после бач и вечер пак боц и пак забравям :?Това май не е добре защото е нетипично за мен да съм така спокойна та даже и да не се сещам за самата процедура.Притеснява ме това  :? Май напрежението ще избие в следващите дни  :? Можеби утре ще съм притеснена защото дефакто до момента незнам дали изобщо правя нещо  :? дали бия инжекциите както трябва и в резултат на това дали ще има фоликулчета  :? Ох няма да го мисля-ето започнах...
Я кажете с кой ще се видим утреее  :D Аз ще отида към обяд там :D
Злати предполагам ще се засечем с теб-много ще се радвам  :bighug: О и с Ели май  :D
annabelle съжалявам  :( това дали е окончателно  :(
Съни палците си ги имаш мила  :D

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #536 -: Октомври 01, 2009, 16:59:50 pm »
Злати, стискам палци за утре  :D :bighug: Не се притеснявай, 4 златни ембриончета си имате  :D
Аз към 12 ще дойда, предполагам, че ще се видим  :D
Ако успея и по-рано, но от сутринта ще вися в поликлиниката и имам ходене по други доктори

Деси, успех и на теб  :D

Съни, с нетърпение чакам да се похвалиш  :D Убедена съм в положителния резултат  :D

Анабел, спокойно, не се отчайвай, нищо не е приключило, имаш време  :D

На Рачо и съпругата му успех в събота  :D

Елиии, разгеле, най-после ще се видим и с теб  :D

Зачатската групичка пак се заформи  :D :D :D  :balk_46:

Ако знаете кви ги сътворих днес с тоя Оргалутран  :lol: Каква дупка си направих с тая игла и цял ден ходя подута, а мястото беше червено, ама вече се пооправи  :oops:

« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 17:02:12 pm от Eли :) »
« Отговор #537 -: Октомври 01, 2009, 17:06:46 pm »
Благодаря ви моми4ета...... :(много се надявам все о6те....
« Отговор #538 -: Октомври 01, 2009, 17:09:14 pm »
Абе Ели какви дупки бе душа  8O Аз съм с Цитротид-и той ли такива дупки ще ми прави  :lol: и като го споменах той мускулно ли се лие знаете ли?Или се смесва като Гонала и се бие подкожно?Ели и аз ще ходя към 12  :D

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #539 -: Октомври 01, 2009, 17:12:14 pm »
Като Гонала се смесва и се бие подкожно! Споко!
п.п.хе хе ,и аз се изказах компетентно най-накрая! а то от дупки никой не е застрахован-юначка без рани не може!!! Важното е разтвора да влиза където трябва! :needleani: