0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #160 -: Септември 22, 2009, 10:23:14 am »
Благодаря ама аз, изобщо не съм спокойна, ту ме е страх, да не стане нещо лошо, ту съм в приповдигнато настроение 8O изобщо ...  :?
И ние, горе-долу по това време ще ги поставяме, че после на работа, няма да има как :)) А Ани, вчера ми каза, че можело и с 3-4 часа разлика да са само? Ама аз, все си мисля, че трябва да е поне с разлика от 10-12 часа поне, то и аз, един доктор се извъдих ама  :D

« Отговор #161 -: Септември 22, 2009, 10:32:05 am »
Хихи, и аз бях в същото състояние  :D, ту депресирана, ту уверена и сигурна, че всичко ще бъде наред, то си личи и по обърканите ми постове  :wink: И аз бях много стриктна в часовете за инжекции, и постоянно разпитвах Ани и доктора дали не ми се обърква графика, когато са прегледите  :lol:, но спокойно, няма опасност  :)
Време е и аз да се опитам да вдъхна надежда на някой, усмихни се dess_dess , и вярвай, че всичко ще бъде наред, това е по-лесния начин, не може да се случи нищо лошо, може само да се роди едно сладко бебе  :D
« Последна редакция: Септември 22, 2009, 10:40:44 am от *sunny* »
*
« Отговор #162 -: Септември 22, 2009, 10:35:24 am »
dess_dess ,лека и успешна и на теб :)
Нормално е настроенията да се менят ,важното е след 1месец да сме с преповдигнато настроение :)смело на пред и с усмивка до хубавия край разбира се :)
« Отговор #163 -: Септември 22, 2009, 10:58:28 am »
Охоо, гледам днес е много оживено в нашата темичка. Всички сте писали и думите не сте икономисали.
 :DНаде, честито ти първо гоналче и все по вода да ти върви, чак до финала.
Съни, ти си мързелувай сладко, че всичко при теб ще мине гладко. :P

[161551.gif[/img][/url]
*
« Отговор #164 -: Септември 22, 2009, 11:10:46 am »
Благодаря ама аз, изобщо не съм спокойна, ту ме е страх, да не стане нещо лошо, ту съм в приповдигнато настроение 8O изобщо ...  :?

Дес, напълно нормално е да се чувстваш така. На ин витрото муказват още emotional roller-coaster (екстремно влакче) точно поради силата на коренно различните емоции, които съпътстват процедурата - страх, очакване, вълнение, надежда, радост ... Дори по форумите навън има и израза "и аз се качвам на влакчето". Много е важна положителната нагласа, а точно с този екип това не е трудно да се постигне, а осбено и каквато готина групичка сте заформили. Просто съм сигурна, че ще има бейби бум началото на лятото. Много много искам и всичките да видите двете чертички тия седмици :)
« Последна редакция: Септември 22, 2009, 11:12:43 am от cygnus »
« Отговор #165 -: Септември 22, 2009, 11:21:06 am »
Дес, относно боцкането  :lol: :
Първият път сутрин в 8 (75 Гонал), вечер към 17-18 часа (75 Гонал).
Вторият път слагахме дозата на един път сутрин - 250 Пурегон.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #166 -: Септември 22, 2009, 11:41:54 am »
Здравейте и от мен, мацки! :D Днес е 5 ден от стимулацията, всичко е ок! Леееко ме наболява като се боцкам, ама не е болка за умиране :lol: Започнах вече да си усещам яйчниците, дано това е добре. Утре ще ви чакам в АГ-то, който е там, да се обади, щото ше дърпам уши вече :lol: :lol: :lol:
Dess_dess, нормално е да изпитваш такива противоречиви чувства. Но не се поддавай на лошите :D . Всичко ще мине като по мед и масло и накрая ще си имаш поне едно сладко и пухкаво бебе. Ще видите, че всички ще успеем! Догодина лятото доки няма да насмогне да ни изражда всичките :lol: Представяте ли си, няма да можем да се разминаваме в коридора, с големите коремиии, хихих, ще трябва една чакалня само за нашата групичка да направят :lol: :lol: :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #167 -: Септември 22, 2009, 11:51:45 am »
Здравейте! Утре съм на преглед а забравих да питам Ани дали преди прегледа трябва да си поставя оргалутран-а? За пурегона знам, че не трябва.
Мерси и успех!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #168 -: Септември 22, 2009, 11:56:30 am »
Здравейте! Утре съм на преглед а забравих да питам Ани дали преди прегледа трябва да си поставя оргалутран-а? За пурегона знам, че не трябва.
Мерси и успех!
Мисля, че и оргалутрана не трябва да слагаш. Да се обадиш, ако случайно ни познаеш. Ние ще се чуваме от далече :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #169 -: Септември 22, 2009, 12:03:40 pm »
Благодаря sixsens, и аз така предполагах, но не бях сигурна :)
« Отговор #170 -: Септември 22, 2009, 12:08:56 pm »
Мерси и успех!
На един от последните прегледи и аз бях поставена пред същата дилема, тогава Ани ми каза, да си бия оргалутрана и така да дойда, но пак казвам, това беше или последния или предпоследния преглед  :) Иначе не съм била нищо преди преглед  :)
sixsens , беше ни позабравила май малко, успех на прегледа утре, ще гледам и аз да дойда да ви видя, а иначе, другата работа я свърших вчера, като се видях с Лиско, да знаеш  :wink:
Момичета, как мислите, да изляза ли малко да се раздвижа /с колата като пътник, и малко като пешеходец :wink:/, от часове чета за лежането, и въпреки че знам, че не трябва, и като знам първия път как се чувствах след седмица лежане, пак не ми стиска да тръгна  :? Голяма бъзла съм  :lol:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #171 -: Септември 22, 2009, 12:11:28 pm »
:)Нямате спирачки вие:)
Писали, писали, човек неможе да прочете :P

Аз пък при последния ни опит винаги ходех на прегледите набодена:))Сутрин като станех първата ми работа беше да се инжектирам и така отивах:)
Не съм го питала тогава Александров, дали е грешно, но той знаеше, защото аз си признавах.
Чак след това четох, че не трябвало:))))))

Вие мен не ме слушайте аз само си признавам магариите:)
Лек ден:)

Съни, ставай се обличай и марш навънка на слънце и въздух. Много пъти съм го писала, аз не се спрях от деня след трансфера та до сега. Наистина каквото има да става ще стане. разходката навън само би те разведрила и усмихнала:)
« Последна редакция: Септември 22, 2009, 12:13:33 pm от Lisko »
*
« Отговор #172 -: Септември 22, 2009, 12:25:00 pm »
Добър ден  :D
Ауууу писали та писали, 5та тема ще направят скоро  :lol:

Ние липсвахме няколко дни, бяхме отишли на село, ама снощи се прибрахме, че нали чакам да ми дойде цикъла, нещо взе да ми зацапва повечко вчера, та викам да съм спокойна и да се прибираме .. :lol: Ама познайте дали ми е дошло  :lol:
То когато не трябваше идваше кога му падне, сега като чакам не ще  :lol:
Днес ми е трети ден без Регулон, крайно време е вече  :)

Злати, мнооого се надявам утре да се видим с теб и с другите момичета  :D Само да не ни изгонят от коридора  :lol:

:bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #173 -: Септември 22, 2009, 13:01:32 pm »
Ами утре как ще ви позная... ще пристигна към 10ч. и след прегледа съм запланувала да се мотая из някой МОЛ...
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #174 -: Септември 22, 2009, 13:34:49 pm »
Ха, Setakap, като видиш една групичка от поне 4 момичета /дотолкова ги преброих, стига някой да не се скрие/, споменаващи Зачатие на висок глас,  шумни, сладки и симпатично шушукащи ще разбереш че сме ние! :P

[161551.gif[/img][/url]
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #175 -: Септември 22, 2009, 17:53:49 pm »
Ха, Setakap, като видиш една групичка от поне 4 момичета /дотолкова ги преброих, стига някой да не се скрие/, споменаващи Зачатие на висок глас,  шумни, сладки и симпатично шушукащи ще разбереш че сме ние! :P
Виж как точно ни е описала :lol: Даже ще сме 5 май-май. А едната е бременна и рижава :D Ние се очертава към 13:00 - 13:30 да сме там. Ани тогава ни вика, че сутринта много работа имал док.

Сънииии, не съм ви забравила бе, мило! Тук съм и ви следя всеки ден, водя ви на отчет :lol: За другата работа знам аз - Лиско ми снесе :lol:
Хайде, момичета, нямам търпение утре да се видим! Ще направим пак панаир в АГ-то, другия път само да не ни лепнат снимките на входа :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #176 -: Септември 22, 2009, 18:48:39 pm »
Ще ви ги лепнат естествено, ама лятото, мойта са я лепнали там долу на едно табло :) Дай Боже всеки му !
« Последна редакция: Септември 22, 2009, 18:51:54 pm от cygnus »
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #177 -: Септември 22, 2009, 18:57:33 pm »
Ще ви ги лепнат естествено, ама лятото, мойта са я лепнали там долу на едно табло :) Дай Боже всеки му !
:bighug:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #178 -: Септември 22, 2009, 20:03:44 pm »
Момичета, аз, като девойка, която идва само да ви поздрави и да ви пожелае успех, кога да дойда?  :wink: :)
p.s. разбира се, ако приемате нови попълнения   :oops:
« Последна редакция: Септември 22, 2009, 20:07:16 pm от *sunny* »
« Отговор #179 -: Септември 22, 2009, 20:52:34 pm »
Съни, много си сладка. Ела да се  поздравим, ако ти е удобно към 13-13.30 ч.
 :D :D :D

[161551.gif[/img][/url]