0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #820 -: Октомври 14, 2009, 20:07:33 pm »
Я сега ми помогнете като сте старши вече-как бяхте с ходенето до тоалета.
4-5 сушени сини сливи на гладно и чаша топло мляко с мед, ей това е формулата  :D.Само с това се оправям и до ден днешен, щото съм си така "запечена"  :oops: от трансфера насам.
Момичета, чувствам че много скоро ще изригне вулкан тук от :bfp1: :bfp1: :bfp1: Сигурна съм в това :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  :D
*
« Отговор #821 -: Октомври 14, 2009, 23:55:05 pm »
Здравейтееее, абе вие тука сте на двете крайности, или не пишете изобщо или не мога да ви изчета сума ти време. :) :) :)
определено трябва да грабнете приза за "Банда без команда" :) :) :)
Аз Елинка съм в период на изчакване. :)
Живот и здраве ноември почвам противозачатачните.
А вие като експерти вече,ще помагате :) :) :) да не ни забравите като минете в другата темичка.
« Отговор #822 -: Октомври 15, 2009, 08:00:34 am »
Добро утро!!! При мен беше само облачно и за сега дъжд няма да вали... по някое време ще се обадя на док и утре мисля да повторя теста(не знам дали има смисъл...)
Уви... макар и малък, шанс имаше...
Хаиде, продължавам да ви стискам палци!!!  :bighug:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #823 -: Октомври 15, 2009, 08:08:23 am »
Здравейте ,първо да ви пожелая само хубави новинки да имате в темичката  :lol:,и да попитам че съм много отвеяна,лабораторията в Аг ор колко до колко можеше да се взимат резолтати от 10.30 ли беше или 0т 11.30 не запомних  :oops: ?
 Setakap - е а дано незавали  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #824 -: Октомври 15, 2009, 08:14:16 am »
:hug2: Setakap, имаш всичката ми позитивна мисъл!Късмет!

- кой ден след трансфер си днес?
Ако е 9-10 пусни си кръвен, моля те!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #825 -: Октомври 15, 2009, 08:26:50 am »
Мише, трансфера ми беше преди две седмици... а кръвен тест в Русе не правят - ще видя резултата чак другата седмица. Чудя се, дали да не отида на УЗД...
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #826 -: Октомври 15, 2009, 09:07:18 am »
Здравейте ,първо да ви пожелая само хубави новинки да имате в темичката  :lol:,и да попитам че съм много отвеяна,лабораторията в Аг ор колко до колко можеше да се взимат резолтати от 10.30 ли беше или 0т 11.30 не запомних  :oops: ?
 Setakap - е а дано незавали  :wink:

Исе, мисля, че пишеше за резултатите след 11.00 часа. Стискам палци да са окей ... :))

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #827 -: Октомври 15, 2009, 09:08:45 am »
Добро утро!!! При мен беше само облачно и за сега дъжд няма да вали... по някое време ще се обадя на док и утре мисля да повторя теста(не знам дали има смисъл...)
Уви... макар и малък, шанс имаше...
Хаиде, продължавам да ви стискам палци!!!  :bighug:

Сетакап, казвай, казвай ... имам едно вътрешно усещане, че ти именно ще откриеш сезона  :D
Правили тестче?

« Отговор #828 -: Октомври 15, 2009, 09:15:06 am »
Светлее  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 stork-boy stork-boy :bighug:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #829 -: Октомври 15, 2009, 09:16:58 am »
Ами аз го казах, макар и заобиколно... дъждът от положителни тестове няма да започне от мен... моите са отрицателни. Дето се вика, видях две чертички, ама по една на два отделни теста  :?
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #830 -: Октомври 15, 2009, 09:20:48 am »
Ами аз го казах, макар и заобиколно... дъждът от положителни тестове няма да започне от мен... моите са отрицателни. Дето се вика, видях две чертички, ама по една на два отделни теста  :?

Светле  :bighug:
Повтори утре пак теста, дори иди  ипусни кръвен, нищо, че се чака, така ще бъдеш най-сигурна, пожелавам ти късмет!
А иначе, когато е отрицателен теста, трябва ли да се обадим на Ани или д-р Александров и да им кажем? Или просто сприраме лекарствата  и си чакаме МЦ?

*
« Отговор #831 -: Октомври 15, 2009, 09:22:14 am »
Лекарства без заповед от доктора не се спират при никакви обстоятелства!
« Отговор #832 -: Октомври 15, 2009, 09:22:21 am »
Да, третия ще го направя утре... Лекарствата не се спират без разговор с лекаря!!! Това е закон!!!
« Отговор #833 -: Октомври 15, 2009, 09:29:39 am »
направо не знам какво да кажа, от кога чакам да стане поне 9 часа че да видя какво си писала, незнам защо но някак си бях убедена че ще е положителен твоя тест :( :(  дано доки ти каже че има все още надежда :crossfingers:
« Отговор #834 -: Октомври 15, 2009, 09:45:39 am »
Не, док каза, да спирам лекарствата... Аз, обаче нали съм зодия телец, утре пак ще си направя тест  :wink: Сега, за протокола - шансовете ми бяха минимални от самото начало. На естествен цикъл с почти липсващи яйчници и имунологичен проблем... и то не първа младост... да ми е жива и здрава Дара - поне нея си имам. Минавам към план Б - "Живота продължава" ! 
Стискам палци за вас!
« Последна редакция: Октомври 15, 2009, 09:47:58 am от setakap »
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #835 -: Октомври 15, 2009, 09:51:33 am »
Не, док каза, да спирам лекарствата... Аз, обаче нали съм зодия телец, утре пак ще си направя тест  :wink: Сега, за протокола - шансовете ми бяха минимални от самото начало. На естествен цикъл с почти липсващи яйчници и имунологичен проблем... и то не първа младост... да ми е жива и здрава Дара - поне нея си имам. Минавам към план Б - "Живота продължава" ! 
Стискам палци за вас!
Светле отново те прегръщам силно  :bighug:(за протокола, и аз съм, зодия телец!)Дано утре покаже друго ...

*
« Отговор #836 -: Октомври 15, 2009, 13:49:00 pm »
Сетакап  :bighug:

*
« Отговор #837 -: Октомври 15, 2009, 13:51:24 pm »
Светле, прегръщам те, миличка! Нямам думи!  :(
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #838 -: Октомври 15, 2009, 14:24:47 pm »
Светле,непременно тествай и утре! така или иначе,не може да се промени! То тук сме събрани ,такива дето ще чакаме,кой повече,кой по-малко! Ще чакаме! няма лесни неща! Имаш и план "Б" ,това е важно!!! :bighug:С тебе сме!
абе ,май каквото и да ти кажа ще е глупаво,но ние сме тук ,заедно всички!!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #839 -: Октомври 15, 2009, 16:15:10 pm »
setakap