0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
здравейте и от мен, днес ... доста късничко се включвам, ама нещо напоследък не ми е добре и все, предпочитам да спя. Незнам  8O, дали сте пили естрофем и утрогестан, но на мене много зле ми действат и двете, а може би и от блокажа  8O незнам ... едно ми  е все замаяно, спи ми се, кафето, което обожавах изобщо не ми се пие, чак вкуса ми се е развалил ...  :o
абе я стига съм се оплаквала ... няма само с мене да се занимавет я  :P
Сега да окладвам, днес ден 7-ми от стимулацията, ситуацията е: 4-5 фоликула май в десен яйчник в ляв още 5-6 и доста малки, които няма да ползваме (ама защо??? не разбрах), от тях 2 големи, единият с размери 14 мм а другите по-малки. Д-ра намали дозата ни пурегон (от 200Е досега), от днес сме на 100Есутрин  и 50Е вечер. Тези фоликули, как Ви се струват, като бройка. Д-р Александров каза, че май за замразяване няма да има, какво да замразяваме (т.с да разбирам, че са малко на брой  :( )
Понеже нали Ви казах че все ми се спи ако е  останало едно кафенце  и за мене от сутрешното и благодаря ...

Деска,мила не се притеснявай ще видиш че няма да имаш нужда от замразени защото ще стане от първия път,пък и то не е ли рано да се каже дали ще има или не,изчакай следващия преглед и тогава го мисли.Преградки и успех,аааа и го караи по спокоина.Аз съм пила естрофем и утрогестан ама не съм имала текива странични деиствия,ноо при всеки си е различно.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
Деска,мила не се притеснявай ще видиш че няма да имаш нужда от замразени защото ще стане от първия път,пък и то не е ли рано да се каже дали ще има или не,изчакай следващия преглед и тогава го мисли.Преградки и успех,аааа и го караи по спокоина.Аз съм пила естрофем и утрогестан ама не съм имала текива странични деиствия,ноо при всеки си е различно.

Дано, дано Исе :)) ама аз, исках да се презастраховам за второто и третото :))

Цоп и аз в новата темичка. Миналата ви пропуснах, но бяхме на почивка. За съжаление лелката ме връхлетя точно на първия ден от почивката, но здраве да е. Този месец ще е наш. Днес официално откриваме ловния сезон.  :D
Успех на всички момичета и много положителни тестчета.  :goodluck:
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Здравейте момичета! Честита нова темичка дано да е изпълнена с много положителни тестове!
Пепина- Борис.....бледа ,бледа ама втора  :goodluck: :bighug: :goodluck: :goodluck: Ще скачаш май-обещала си!!!
Късмет на всички!
*
Здравейте, момичета, и да ни е лека седмицата!
Искре, възхищавам ти се за решението да станеш донор - прави ти чест помощта, която оказваш. Дано и при двете резултатът е желаният!
stertje, много рано се тръшкаш за тези тестове. Вместо да се тормозиш защо на 10-ти ден след ову не ти показват, изчакай да минат поне 14-те дни (стандартната лутеална фаза), и едва тогава брой дните закъснение и прави тестове. Ранко е и само се тровиш излишно. Дано към края на седмицата видиш двете чертички!
dess-dess, стискам палци да пораснат фоликулчетата!

Аз да се оплача какъв съм олигофрен... Нося флакона със спермата за спермограма в клиниката тая сутрин, и грижливо съм го увила в кърпа, за да не се охлади прекалено през 10-те минути... предадох го щастлива... и както си ходя към колата установявам, че кърпата има 2 големи мокри петна - без съмнение теч от флакона. Не знам колко точно съм разляла, но ми иде да седна на пода и да се нарева от яд. Глупавата ми кратуна не помисли да провери добре ли е затворен капакът и сега се чудя и мая има ли останал достатъчно материал. Утре ще знам.
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Цигуларче - знам, че има истина в думите ти, но аз от година, две нямам по дълъг цикъл от 24 дена. :( Права си обаче, ще почакам, ако е писано ще стане, просто след доказана лекарска грешка и опитване около 4 години(през които никога не съм имала реален шанс за бебче и тежка опреация, продълвжла около 2 часа и половина) вече около пет месеца опитваме наново, а годинките си минават и имам все по малко време... Съжалявам, че ви мърморя на главите.:( Просто ми е тъжно...Айеде, да го даваме по весело - всяко нещо с времето си.
<br />[/url][img]http://ticker
Анизи абе не е толкова бледа ама пак по бледа от контролната Ще видим на първи А тои мъжа почна да скача вместо мен Аз бчх зяпнала 8O Нямам обаче симптоми или не ги усещам заради настинката
*
stertje, за годините те разбирам - аз съм на 35. Иначе явно не съм забелязала, че при теб закъснението се тълкува различно заради по-късата лутеална фаза. Но като ти гледам графиката с ++ ову тест, доста къса излиза - към 10-ина дни. Всеки месец ли е така?
*

stertje

• 538
  • звездобройка
stertje, за годините те разбирам - аз съм на 35. Иначе явно не съм забелязала, че при теб закъснението се тълкува различно заради по-късата лутеална фаза. Но като ти гледам графиката с ++ ову тест, доста къса излиза - към 10-ина дни. Всеки месец ли е така?
Ще ти отговоря в вижте ми графика, за да не спамим тази темичка.
*
Тъй като никой не ми отговаря в другата тема, с риска да бъда смъмрена, ще питам и тук! :oops:
Искам да попитам миналите по този път - кога да започна да пия ГЕРИТАМИН - самоназначен?!
На 09.09.2009 ми беше кюретажа - 9г.с /плода беше спрял да се развива още в 6г.с./ На прегледа док каза, че всичко е наред, но нямам никаква лигавица. На своя глава реших да пия малко витамини, няма да ми навредят, но не знам кога да почна - сега /преди да ми е дошло след абразиото/ или по-добре след първия цикъл?
Моля за съвет!!!
Вики, антобиотик изписаха ли ти, защото с него е хубаво да взимаш витамини?

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Вики, аз съм пика Герикапс, но не мога да кажа при аборт как се пие. На мен ми казаха да го пия от началото на цикъла до овулацията (не и след нея). Това е заради вит. А, който съдържа.
Цигуларче, заедно с теб се ядосвах .. ама как можа да разлееш беее. То и количеството е важно. Пускайте нова проба, няма как !!!
Стержи, ако лутеалната фаза ти е дълга едва около 10 дни, може там да се окаже проблема за незабременяване, но ти вероятно знаеш за това ?
Дес, силно се надявам да направите повечко фоликулчета, за да си спокойна, макар че няма начин да не успееш. Силно ти желая успех. Мъчно ми е през какво минаваш :(
Исе, много благородно за донорството. Сподели какво е казал лекаря и кога започвате :)
Радост и Маринка, ги искам да се отчетат че ще се видим на срещичката идния уикенд !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Здравейте момичета  :D
Минавам да ви честитя новата тема и да ви пожелая много късмет  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Обичам ви и се моля за вас от сърце.
Момичета нещо се шашнах аз сега....  :? :? :? 8O
 Винаги когато се къпя си мия влагалището вътрешно,сега обаче като го направих и имаше малко кръв,мнооогооо малко смесено с течението ама имаше,какво става,боже неспират тези тревоги.На някой случвало ли му се е???
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Момичета нещо се шашнах аз сега....  :? :? :? 8O
 Винаги когато се къпя си мия влагалището вътрешно

не го прави.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Искре, дано да е зацапване от имплантация.
Но послушай jam, така разваляш средата, която бактерийките ти поддържат с много труд.
Искре, съгласна съм с Джам и Цигуларчето.
Предполагам говориш за дамски душ, чувала съм че съвсем не е така безопасно да се прави :? или само в много редки случаи и то след лекарска препоръка ( ако изобщо още го препоръчват). Само като си помисля колко е трудно да се дезинфекцира това приспособление...
Иначе лекото кървене може да е инплантационно, дано не е някаква друга причината   :?.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Добро утро сладурки!
Тази сутрин кафенцето е от мен!

а сега ще чакаме Пепина-Борис да се отчете, че съм сигурна, че ще ни зарадва!!!
Хубав ден на всички!!!
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Добро утро момичета! Смаил бебчо мерси за кафенцето! Айеде пепина борис, стискаме палци за първо плюсче в темата! :balk_83: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Мене ме чака тежка седмица от днес - чакаме гости за рождения ден на Ванко, ще се съберем около 9 човека тумба, баба, леля, вуйчо и племениците ни идват на гости и ще е весело. Много обичам пълна къща...
Лек и весел ден момичета. :balk_83: :balk_121: :balk_69: