0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
страхът от момента на безнадеждност..
« Отговор #20 -: Април 21, 2006, 10:51:40 am »
Куки, като стана въпрос за търсене на друго лекарско мнение, си спомних че за д-р Попова от 5-та градска съм чела много положителни отзиви. Тя се занивама с такива неща, и ако не греша преди е работила в онкологията, така че явно е специалист по въпроса.

Ако си прецениш, консултирай се и с нея. Дано да не съм сгрешла името и болницата, щото карам на спомени.... :roll:
Но ако пуснеш търсачката, със сигурност ще ти излезнат мнения за нея.

Кураж мила... и повече позитивни мисли....
Всичко ще се нареди.
Прегръщам те. :)
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

« Отговор #21 -: Април 21, 2006, 10:57:48 am »
Хей, момичета... ама просто нямам думи да опиша колко ви се радвам и как съм се усмихнала сега.

Много много ви благодаря - инамил, блек роуз, старлет, грейс, лали, ади, малко_зайче, миники,алекс_жп, МЕЛИИ, мини маус, роми, копринкова и бора!!

Вчера ме прегледа и лекарят, който ще извърши процедурата в МД. Каза, че е 99 процента сигурен, че втора операция няма да се наложи и мнооого ме успокои. Каза, че участъкът, който вижда и е йодо...ъъъ.. незнам какъв си, никак не е голям.

Моля се на Бога да е правилна преценката му и се чувствам облекчена и спокойна.

Ако знаете мъжът ми как се беше притеснил, милия, макар и да не го показваше... Беше изровил информация за проблема и само ми звънеше да ме пита за коя степен по CIN класификацията се говори в моя случай и ми се караше, че аз знам всичко по старата класификация. И как плакахме, защото той споделил с майка си и сестра си, които са в чужбина и това, което ни трогна най-много беше, че сестра му му написа смс, че е готова, ако се наложи, дори да износи наше дете... Представяте ли си...

Вчера се срещнах с толкова много любов и подпрепа, а какво по-хубаво от това! Прегръщам ви всички, една по една!  :bighug:
*
« Отговор #22 -: Април 21, 2006, 11:03:20 am »
Куки, страхотна новина. Сигурна съм, че ще си имаш собствено малко човече и то много по-скоро, отколкото си мислиш. Прегръщам те и ти желая кратък и лек път до щастието.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #23 -: Април 21, 2006, 11:14:03 am »
Куки,  мила кураж!!!!

Първо ти писах - спокойно, ама после ме досрамя. Поредно изпитание, но няма страшно!!!! Ще мине и това и ще излезеш още по-силна от него, после бременеенето и раждането ще бъдат още по-щастливи!!!

Сега искам да бъдеш спокойна, ама много спокойна, защото страхът само дават сила на лошите енергии.
Имаш мъж до себе си, който те обича безумно и ти е опора. Имаш близки хора, които също те обичат и подкрепят.
И най важното имаш МЕЧТА за която си струва да се бориш!

И да знаеш - ИЗХОД ВИНАГИ ИМА!!! Каквото и да се случи, както и да се подредят нещата - винаги е за добро - в това съм уверена

Много силно те прегръщам и целувам по носа!  :balk_21:
В очакване ....
*
« Отговор #24 -: Април 21, 2006, 11:55:16 am »
Куки, страхотна новина!
Виждам, че си заобиколена от много любов и морална подкрепа, смятам че това ще надвие проблема и всичко ще е наред.
Весел празник!
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #25 -: Април 21, 2006, 12:40:35 pm »
Куки,стискам палци всичко да приключи успешно и на следващия Великден,да гушкак малко съкровище!Радвам се за добрите новини и за това,че има толкова добри хора около теб.Кураж мила и мнооого,много късмет!
<br />
« Отговор #26 -: Април 21, 2006, 13:42:59 pm »
Куки,
Видя ли!!!
Няма  да се пускаш втори път по блатоподвижни повърхности в емоциите си!!Ще видиш , че всичко ще е наред!
Системите CIN  и PAP  са различни .
Като Ромми спомена Попова от Пета градска да кажа, че и тя и лекарите от гин. отделение на болницата стигнаха до консенсуса да не ми правят конизация, а само да се гори.Естествено можеше след  контролата да не са се нормализирали нещата, но ето-вече съм ПАП 1.
И така ,Бисквитке :wink: , усмихни се , махни тия паяжини от съзнанието си и се успокой!!! :D  :D
« Отговор #27 -: Април 21, 2006, 14:02:53 pm »
coookie

Страхотни новиниПожелавам ти още такива и от този Великден да започне един Велик период за теб миличка

« Отговор #28 -: Април 21, 2006, 14:18:04 pm »
Сега си пести силите, бисквитке, че после бременност, майчинство, от тях отърване няма, до живот са :lol:  :lol:  :lol:  Целувки, все на добри новини да ти върви, все приятни изненади да получаваш :balk_21:

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #29 -: Април 21, 2006, 14:45:55 pm »
БЛАГОДАРЯ ВИ!

ще ви държа в течение - или тук, или в дневника си. не, защото искам да ви занимавам, а защото вярвам, че всичко ще свърши добре и моята история може би ще вдъхне кураж на други след мен.

Целувки и здрави яйца за Великден! Нали знаете - в тези дни стават чудеса! Дано и вашите се случат!
« Отговор #30 -: Април 21, 2006, 15:03:27 pm »
КУКИ,
 ти не `занимаваш` никого. Твоето споделени тревоги тук са още нещо научено и прочетено от останалите потребители, кои минали,кои не минали през подобни перипетии, но разбиращи за пореден път, че на всеки кръстопът има малки , почти невидими знаци..
Да ти кажа честно понякога ми стига ей така куража , които ми дават момичетата тук...Само това ми е достатъчно.
Весели празници,Куки!!!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #31 -: Април 21, 2006, 20:58:29 pm »
КУКИ мила ,честно да ти кажа........с толкова много обич и положителна насока ще стане чудо и скоро всичко ще бъде наред!!!!!!!!!!!Любовта прави чудеса!!!!!! :blowingdust:  :bighug:
« Отговор #32 -: Април 24, 2006, 11:18:42 am »
Момичета, не знам от къде взимате всички тази прекрасни пожелания и тази топлота към непозната. Благодаря ви и ви пожелавам след този празник да се случат на всички ви всички чудеса, за които мечтаете и се молите!

Мъжът ми май се е сдухал повече, отколкото си мислех. Усетих го, че май се самообвинява, че той ми е причинил тези проблеми. Понеже, преди да се оженим той беше страшен плейбой (седем години в русия могат да са пълни с много изкушения)  и явно сега смята, че Бог го наказва за всичките му грехове чрез моите страдания.

Всичко ще бъде наред, обаче. Вярвам го, защото и двамата го заслужаваме. Това са просто изпитания.

Пожелавам ви доизпразнуване на празника с много любов!
*
« Отговор #33 -: Април 24, 2006, 16:21:24 pm »
Здравей Куки,
малко късно видях и иzчетох темата ти, но като гледам добрият и иzход, не мога да не повярвам в чудесата по Великден!
Пожелавам ти не само лека операция, но и тя да ви помогне zа успеШния zавърШек на бебеправенето!
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #34 -: Април 24, 2006, 21:27:22 pm »
Успех и от мен, Куки!
 :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:
*
« Отговор #35 -: Април 24, 2006, 22:06:17 pm »
Малко със закъснение, но за кураж да ти кажа, че си мисля, че всичко ще е наред, Румен Димитров е много добър лекар и ще направи всичко възможно за добрия изход. От опит го знам
целувки :)
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #36 -: Април 24, 2006, 22:48:29 pm »
Здравей и от мен.Както Стефи ти е написала Румен Димитров наистина е много добър лекар аз имам две лапароскопии при него(заради извънматочна бременност и другата беше диагостична).Така че вярвай че си в добри ръце.
От цялото си сърце ти желая много късмет и вярвай в положителният край.Успех.
« Отговор #37 -: Април 25, 2006, 00:04:50 am »
Не мога да спра да ви благодаря - за съпричасността, за куража, за милите думи... дори и за усмивките, които се появяват след всяко ваше съобщение.

ЩЕ ДОКЛАДВАМ! Успех и здраве на всички ви!
« Отговор #38 -: Април 25, 2006, 11:23:36 am »
Coookie, Кураж и много много късмет ти желая.  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:
Житейски закон е:
Когато една врата се затваря,
друга се отваря пред нас.
Трагичното обаче е,
че човек гледа само към затворената врата
и не обръща внимание на отворената.
*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
« Отговор #39 -: Април 26, 2006, 09:47:34 am »
Coookie,стискам ти палци,миличка! :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers: