Хей, момичета... ама просто нямам думи да опиша колко ви се радвам и как съм се усмихнала сега.
Много много ви благодаря - инамил, блек роуз, старлет, грейс, лали, ади, малко_зайче, миники,алекс_жп, МЕЛИИ, мини маус, роми, копринкова и бора!!
Вчера ме прегледа и лекарят, който ще извърши процедурата в МД. Каза, че е 99 процента сигурен, че втора операция няма да се наложи и мнооого ме успокои. Каза, че участъкът, който вижда и е йодо...ъъъ.. незнам какъв си, никак не е голям.
Моля се на Бога да е правилна преценката му и се чувствам облекчена и спокойна.
Ако знаете мъжът ми как се беше притеснил, милия, макар и да не го показваше... Беше изровил информация за проблема и само ми звънеше да ме пита за коя степен по CIN класификацията се говори в моя случай и ми се караше, че аз знам всичко по старата класификация. И как плакахме, защото той споделил с майка си и сестра си, които са в чужбина и това, което ни трогна най-много беше, че сестра му му написа смс, че е готова, ако се наложи, дори да износи наше дете... Представяте ли си...
Вчера се срещнах с толкова много любов и подпрепа, а какво по-хубаво от това! Прегръщам ви всички, една по една!