Мини, че съм се плъзнала, плъзнала съм се, колкото и да опирам петите в пързалката.
Ето какво е състоянието - хистологичните изследвания направихме с материал от абразио миналата седмица. А пък до нея се беше стигнало заради резултати от цитонамазката IIIA - IIIB група. "Лошите" клетки ги има в цервикалния канал и в порциото. Цитирам наизуст, извинявам се, не съм лекар, не знам какво порцио. Конизацията ще направим.
АЗ съм писала на други места, но до подобен резултат бях стигнала перди години ,когато една лекарка ми изгори раничката, но резултатът не се промени. ПОсле лекувах хламидии и цитонамазката се върна до Първа група. Този резултат беше от преди година. Сега, за една година, съм се върнала на същия статус. Както написах, миналата седмица направихме калпоскопия, абразио и резултатите от изследванията излязоха днес - наличие на атипични клетки.
Дано съм била изчерпателна. Мисля, че няам място за съмнение и търесне на второ мнение... Много ви благодаря, момичета! Опирам петите яко в пързалката!