0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
страхът от момента на безнадеждност..
« Отговор #60 -: Април 29, 2006, 21:01:59 pm »
Много се радвам, че всичко е минало добре, бисквитке! Дано резултатите също са хубави:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #61 -: Април 29, 2006, 21:14:57 pm »
Поздравления coookie!   :crossfingers:
За Рожденният Ден - да получиш това,
 което най-силно желаеш
   :balk_21:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #62 -: Април 30, 2006, 07:33:08 am »
Мерси мерси!! Да ви се връща цялата тази положителна енергия!
Е, засега подарък ще ми е да знам, че с едната конизацио се е приключил този етап от изпитанията. Пък като дойде време за инвитрото наесен, се надявам тъкмо за рождения си ден догодина наистина да се сбъдне това, което толкова много искаме с мъжа ми...

Целувам ви!

Няма ли да има  някаква среща на девойките от клуба в София? Така ми се иска да се запознаем..
« Отговор #63 -: Април 30, 2006, 09:48:21 am »
Куки, не съм се и съмнявала , че нещата ще се развият добре при теб, дано имате много късмет с мъжа ти и да ти споделиш скоро някоя мно-о-о-ого добра новина.
*
« Отговор #64 -: Април 30, 2006, 13:08:40 pm »
успех дано резолтатите са много хубави ще видиш,че за рожденият ти ден ще получиш наи хубавия подарак :hbirth:  preggo
*
« Отговор #65 -: Май 02, 2006, 09:27:48 am »
ОООООООООООООООООО.К!
Казахме ли ти, че ЩЕ успееш!
Почивай си сега и чакаме НАЙ-ДОБРИТЕ новини "ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО"!
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #66 -: Май 03, 2006, 16:41:06 pm »
Браво, успех нататък, миличка!
*

Лена

Re: страхът от момента на безнадеждност..
« Отговор #67 -: Септември 06, 2006, 22:04:29 pm »
Куки,какво става с теб,излезнаха ли резултатите?Надявам се да си на линия и да пишеш скоро и само добри новини,прегръдки!!!
« Отговор #68 -: Ноември 20, 2006, 21:29:14 pm »
ей, Лена, много мило, че питаш!
С риск да вдигна темата надолу, пък то нищо да не се е случило толкова важно, се чувствам длъжна да отговоря на лена за това, че тази драма, която се разказва тук в 4 страници остана отдавна зад гърба ми, резултатите бяха отлични, последващата цитонамазка показа първа група и че от тази тема нататък аз започнах да се чувдствам част от това общество, очарована и пометена от женската сила, която срещам тук и която може да променя!!
МОМИЧЕТА МНОГО ВИ СЕ РАДВАМ И ВИ ОБИЧАМ!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #69 -: Ноември 20, 2006, 22:26:33 pm »
И аз имах подобни изживявания. Нещо като подобен вирус на този, който причинява рак на шийката-папилома или нещо такова. Преди една година беше втора степен, сега пак се изследвах в пловдивската Торакс и резултата е първа степен, а Д-р Даскалов каза, че няма страшно.
Кукич, мила, радвам се че всичко това е зад гърбовете ни, и ЧЕ ДНЕС С ТЕБ СЕ ГОТВИМ ЗА НЕЩО ТОЛКОВА КРАСИВО. НАЛИ? Аз си мисля, че и това е щастие, и това, че имаме шанс е нещо много голямо. Твоя: Касси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #70 -: Ноември 21, 2006, 16:26:33 pm »
  Мила моя! Прегръщам те и те целувам. Вярвам силно и се моля, знам че всичко ще мине добре и няма да се стигне до такава драстична операция. Имам силна интуиция и за хората и за самата мен. Знаех какво ще ми се случи така и стана, усещам и за другите. Ще получиш всичко в живота,за което си мечтала. Бъди силна! Вярвам, че ще успееш. Доказа своята борбеност и съпричастност към проблемите на хиляди жени. Бог вижда всичко и идва твоя момент на щастие. Приеми го като последна битка! :balk_104: