0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #500 -: Февруари 01, 2010, 19:31:21 pm »
Ох побърка се с тази пункция.
« Отговор #501 -: Февруари 01, 2010, 19:42:12 pm »
Маймун, бравос, маце!
Стискам палчета за утре!
На Сиеста - успешен старт, а на Гарджето - май-май може и да се позасечем следващата серия  :lol:
« Последна редакция: Февруари 01, 2010, 20:26:43 pm от barbaron0708 »
« Отговор #502 -: Февруари 01, 2010, 19:56:12 pm »
Мънки, браво за ембриончетата :)Ти си била голяма работа бе!
Късмет утре, много стиснати палци, вижда му се края и той ще е успешен, да знаеш!

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #503 -: Февруари 01, 2010, 23:34:14 pm »
И аз искам да пожелая много успех утре на Маймунчето и ще :D  стискам палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

П.П. И аз уж бях днеска в АГто пък не можах да се запозня с никой :balk_146:
« Последна редакция: Февруари 01, 2010, 23:36:33 pm от kurabiika »
« Отговор #504 -: Февруари 02, 2010, 09:21:40 am »
Ей курабийке,абе аз вчета от сутринта до 14.00 ч. бях във Аг.Ти кога беше там ? Ама хорааа слагайте си отличителни знаци  :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #505 -: Февруари 02, 2010, 10:12:24 am »
Ей курабийке,абе аз вчета от сутринта до 14.00 ч. бях във Аг.Ти кога беше там ? Ама хорааа слагайте си отличителни знаци  :lol: :lol: :lol:
Исе, ама ти самата си един отличителен знак  :lol: :lol: Виж аз как те познах  :wink:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #506 -: Февруари 02, 2010, 10:43:07 am »
Ей, преди време имаше предложение да си ходим с никовете по блузките  :lol:  :lol:  :lol:
А защо не  :wink:
*
« Отговор #507 -: Февруари 02, 2010, 12:50:40 pm »
Маймунски,успех и от мен! Вече всичко е минало нормално,надявам се!? Сега ще тръпнем с тебе 14 дена,приятно,докато се появи + и след това -марш от тази тема бързоооо!!! osi_19 Пожелавам ти го най-искрено! Само ще ни идваш на гости!
/www.mamaibebe.com][/url]
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #508 -: Февруари 02, 2010, 13:07:25 pm »
Искре , успех! osi_9 preggo stork-boy stork-girlГардже ,не се стърпя... :wink: налетя и на тежката артилерия...късмет и на теб! :goodluck: Съжалявам за инсето,но с този борбен дух,  :D бързо ще постигнеш целта. ylinfant На останалите момичета желая много щастливи настъпващи дни! :bfp: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #509 -: Февруари 02, 2010, 13:22:51 pm »
Бари, мерси за куража ! Аз съм се надъхала силно и изобщо не допускам мисъл за неуспех. Трябва да догонваме Митя, че да има с кого да си играе моята щерка  :lol: :lol:
Исе, хайде отчитай се :) Топлиш ли вече малките пиленца (маймунчета) :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #510 -: Февруари 02, 2010, 13:27:14 pm »
Мънки аз бях от 12 без 15 до към един и нещо,100% съм те видяла,ама как да те позная като никой не носи табелки :lol: :lol: То това с никовете на ревера е страшна идея :D Иначе аз бях с едно бяло палто и си стоях кротичко...А на тебе ли каза сестрата,че ще пуснеш корени тука??
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #511 -: Февруари 02, 2010, 17:46:05 pm »
здравейте момичета и рачо ,днес бях в аг за преглед и аз започвам .ани ми би гоналчето и вече съм в схемата, в неделя съм на преглед да видим как са нещата .запознах се с monkey ама тя е голяма сладурана,чакаше за трансфер.както си  стоя на дивана и говоря с друго момиче една мацка до мен се обръща и вика " а някой да пише в зачатие" и аз веднага викам"аз"  и така стана нашето запознаство .започнахме да си бъбрим и се посмяхме после я извикаха за трансфера да се приготвя .чакам да докладва как е минало , е то ще е минало по вода , но тя да каже.
*
« Отговор #512 -: Февруари 02, 2010, 19:58:10 pm »
Добре дошла в клуба sisка  :)
То с monkey не можеш да си сериозен.
Ама късно стана не се обажда. Хайде бе слънце къде сиииииии  :( :( :(
« Отговор #513 -: Февруари 02, 2010, 20:35:55 pm »
Здравейте милички,ето ме и мен бременна с тризнаци ,до доказване на противното.Не можах по раничко да пиша затова се забавих.Всичко мина по план,имаме си три добре развити бебчета  :wink: :wink: :wink:
 Сиска голям си сладур,радвам се че е минало всичко както трябва,и си на фронта брао успешен старт мила  :lol:
 А сега гоооляямото чаканееее  :lol: :lol: :lol:
 Ирка  :balk_21:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #514 -: Февруари 02, 2010, 21:32:12 pm »
Еиий Маймунче, БРАВО!!! Да си стоиш на топло и спокойно местенце и да си пазиш малките маймунчета :balk_127:
Crow, ще пиша и аз в темата за лекарствата в румъния- вече съм спец в ходенето до там, даже днес се върнах отново.
Успех на всички!!!!!!!
« Отговор #515 -: Февруари 02, 2010, 21:38:56 pm »
Браво Мънки, сега си гледкай тризнаците, ох, ама така се вълнувам и аз с теб...Досега всичко ти беше по вода, дано повлечеш крак,  а финалът да бъде като по хубаво написана книга!

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #516 -: Февруари 02, 2010, 22:05:22 pm »
Бамби надявам се нещата да са се наредили както трябва в Румъния. Кога пак ще си на диванчето  :) мен ме викат в събота. sisка неделя нали уж им е почивен ден може и теб да те викнат в събота
« Последна редакция: Февруари 02, 2010, 22:07:39 pm от siesta »
« Отговор #517 -: Февруари 02, 2010, 23:13:33 pm »
Маймун, много, много стиснати палци имаш! Никакво доказване на противното  :wink: Поне около 9 месеца  :D

Лелеееее, абе мацки, много ви подобни никовете, та ви чета по няколко пъти  :lol:
siesta, siska81, sisка - пожелавам ви само положителни емоции занапред!
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #518 -: Февруари 03, 2010, 15:47:56 pm »
Момичета моля ви помагайте , откога се  започваше да се пие аспирин протект , че забравих да питам вчера Ани и сега да не и звъня .Това ми е втори опит ама съм забравила как беше . Благодаря ви предварително.monkey как си мила. Siesta ти ме притесни като ми каза че неделя им е почивен ден в аг.Доктора ме вика в неделя и Ани ми отбеляза на протокола за неделя ултразвук. Ами сега какво да правя
« Отговор #519 -: Февруари 03, 2010, 16:00:43 pm »
Здравейте на всички,благодаря ви за пожеланията :)
 Сиска,аз не съм пила аспирин и не мога да ти помогна,а за прегледа ти ,ами щом те вика док.тогава значи си си за тогава.Аз имах не един преглед в неделя ,не се притеснявай ;)