0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #520 -: Февруари 03, 2010, 16:32:22 pm »
Момичета, да се отчета. Днес бях на предлед и имам около 8 фоликулчета. Не е някакво супер количество, но док. каза че е нормално, нали ни трябват само две :).
siesta и аз съм в събота на преглед, значи ще се засечем. Кога смяташ да ходиш? Аз по принцип някъде към 10 отивам по принцип.
*
« Отговор #521 -: Февруари 03, 2010, 16:35:30 pm »
Абеее,споко,бе! Ееееее,работят и в неделя-щом са ти дали ден за преглед,нямаш грижи! Аспирина си го почвай! Няма страшно за него!! Ееее ,ама големи паники сте ,бре,моми!!! Ама от друга страна е хубаво-започва се едно такова жужене из темата,дето ме изпълва с ентусиязъм!  osi_5
/www.mamaibebe.com][/url]
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #522 -: Февруари 03, 2010, 16:45:23 pm »
Ра40, много ти се смях в другата тема (за Румъния) как си се описвал като картоф  :lol: :lol: Голям си майтап. Хайде чакаме ви и вас на 7 етаж.
Бамбами, днес Цитротид ли ти биха днес ? Той мъничко боли май ...
Сиеста и за теб палчета ...
Мирише ми на тълпи от бременни жени идните месеци. Няма да си побираме коремите в асансьора  :D Ще влизаме максимум по 2 вътре :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #523 -: Февруари 03, 2010, 16:50:59 pm »
Оргалутран ми биха и не ми хареса osi_8 osi_8! В крачето и после малко ми пощипва и сърбя. Ама няма как. Сега ще ходя всеки ден да ми го слагат сутрин, че аз нали не мога.
« Отговор #524 -: Февруари 03, 2010, 17:01:50 pm »
Момичета моля ви помагайте , откога се  започваше да се пие аспирин протект , че забравих да питам вчера Ани и сега да не и звъня .Това ми е втори опит ама съм забравила как беше . Благодаря ви предварително.monkey как си мила. Siesta ти ме притесни като ми каза че неделя им е почивен ден в аг.Доктора ме вика в неделя и Ани ми отбеляза на протокола за неделя ултразвук. Ами сега какво да правя
И двата пъти започвах аспирина с първата инжекция Гонал Ф / Пурегон.
Все пак обади се на Ани и питай.
Успех,sisка !
Късмет на всички, Дано скоро започнат положителните новини  :D
« Отговор #525 -: Февруари 03, 2010, 17:38:57 pm »
Здравейте, да се отчета и аз. Днес ми мина пункцията,всичко беше ОК, имаме 16 яйцеклетки. Да видим утре колко ще са се оплодили. Сега се пазя от хиперстимулация-диета, течности и т.н. Малко ми е притеснено, понеже не използвахме Прегнил за узряване, а си бих Декапептил. Дали това се отразява на качеството на яйцицата?!
Желая успех на всички момичета и много късмет :P
« Отговор #526 -: Февруари 03, 2010, 18:18:17 pm »
Браво миличка мн хубав резултат ,ама май гледаш от менеее  :wink: :lol: :lol: :lol:
 Сега дано всички се оплодят до една ,стискам палчетааа  :D :D :D
« Последна редакция: Февруари 03, 2010, 18:32:05 pm от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #527 -: Февруари 03, 2010, 18:28:20 pm »
Аз започнах аспирина в деня на пункцията.
Бамбами Пони браво за хубавит новини,все такива да носите.
И тук да пожелая на Исето спокойни две седмици до теста и още по-спокойни две седмици след това за сърчице/ца :?
На Гарджето искам да кажа че много се надявах изобщо да не я видя в тази тема  :? но в същото време се радвам защото съм убедена че съвсеееем скоро ще се перчи с малка Гаргалка в тумбака  :P
На всички жела много късмет от сърце  :bighug:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #528 -: Февруари 03, 2010, 18:30:54 pm »
Даа, гледам от теб, че даваш хубав пример :P
Хайде ще чакаме ++++ от теб след 13 дена, че да повлечеш мноооого ++++ след теб.
*

crow

• 2670
« Отговор #529 -: Февруари 03, 2010, 18:32:39 pm »

Ей, Ели .. гушш ...
« Последна редакция: Февруари 03, 2010, 20:16:32 pm от crow »
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #530 -: Февруари 03, 2010, 18:40:11 pm »
Имало опасност от хиперстимулация, за това не трябваше да слагам Прегнил.
*
« Отговор #531 -: Февруари 03, 2010, 19:09:33 pm »
Извинявам се предварително за спама.sisка просто два пъти се случи да говоря с тях в неделя и не бяха на работа но не се притеснявай нали се съобразяват с протоколите и щом са казали тогава значи ще са там.
bambami ще се разберем допълнително :D
Гардже хайде настигай ни по-бързо :) това,че няма да се побираме в асансьора много ми хареса :D
В понеделник докато чаках за прегледа и от асансьора излиза едно бременно момиче,поздравява се с Ани и я пита как е. А Ани вика ми добре сме, работим и сме хванали новата серия бебета :) :)
« Отговор #532 -: Февруари 03, 2010, 20:16:15 pm »
Момичета, като започнат да работят - работят и в неделя!
Може би в началото на сезона си позволяват по един ден почивка, докато нямат още така масово пункции и трансфери! Но щом се налага - бъдете спокойни! Там ще са и сигурно вече ще бъде пълно коридорчето и в неделя!
pony_petya, дано се оплодят хубава бройка и да имате избор на трансфера!
Хайдееееее, водете с положителни резултати, че после ще ви следваме още доста момичета  :lol:
Ще видите тогава какво е "пик сезон" в АГ-то  :lol:
*

crow

• 2670
« Отговор #533 -: Февруари 03, 2010, 20:19:39 pm »
О, Сиеста ново аватарче  :P Късметлийско да ти е.
Иначе бягам, бягам и ви настигам да знаете. Сега ви слушам какви ги говорите, за да си имам едно на ум какво ме очаква, но после .. ще сме близко по г.с.

Сиксенс, гледам, че четеш ... ей, никаква не се включваш да драснеш 2 реда как си !
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #534 -: Февруари 03, 2010, 20:45:34 pm »
Благодаря ви момичете и на теб рачо.Бамбами , Пони браво много хубав брой яйцеклетки  ,всичко да продължава все така добре при вас, Мънки да пазиш малките маймунчета , сиеста успех в събота ,гардже ти се подготвяй и се надъхвай че ще правим бейби бум в аг .
« Отговор #535 -: Февруари 03, 2010, 20:50:36 pm »
Немога да сваря да Ви чета момичета :)
Стискам палци на всички! Желя успех! То е сигурен, защото сте в добри ръце! Благодарности на д-р Александров!
*
« Отговор #536 -: Февруари 04, 2010, 07:50:24 am »
Успех на всички!

« Отговор #537 -: Февруари 04, 2010, 13:41:25 pm »
Здравейте Момичета,
приемете ме във вашите редици макар да съм по-различна. И аз съм насочена за ин витро, но съм със затихващи функции и репродуктивните лекари ми поставиха диагноза - за ин витро със донорска яйцеклетка. Загубих много месеци във емоции. Много жени ги изпитват, но нашите са по-терзаещи.
Така, готова съм да спонсорирам някоя от вас подлагаща се на ин-витро, неодобрена от Фонда , срешу подялба на яйцеклетки . Предпочитам да е при д-р Александров от АГ Варна, макар че се записах във донорска програма на Майчин дом - Варна. Знам че той спря да прави донорско ин витро, но съм готова горещо и със сълзи на очи да му се помоля. Нашето ин витро е доста по-скъпо и за мене е важно лекарят  да е талантлив и човечен. Възможно е да ми откаже, но в годината на Тигъра печели този който действа и рискува.
Ако Някоя от вас размисли, нека ми пише на лични. Нека си помогнем взаимно, и дано провидението ни награди !

*
« Отговор #538 -: Февруари 04, 2010, 13:46:53 pm »
Ехоооо,бремените!!! Ами то така както стартирате,май няма да има място в коридорчето на 7ия!! да не говорим за асансьора! Май татовците ,ще пълним кафето долу!! Нямаме избор! Ама е за хубаво! Айде,успех на всички! Аз лично нямам нищо против от пълен коридор с тумбаци,след някой и друг месец!!! :youwoman:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #539 -: Февруари 04, 2010, 13:47:32 pm »
Добре дошла swetlina   :bighug: силно се надявам някое от момичетата да ти подаде ръка.А за Д-р Александров,той наистина е талантлив и най-вече човечен и мисля че и той ще подаде ръка.Успех мила  :bighug:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."